FuksowA* Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witam ;) Fuks to 3 letni piesek w typie Cocker Spaniela Angielskiego. Jest bardzo pogodnym psiakiem, energię z życią czerpie na wszystkie możliwe sposoby. Nie mamy z nim problemów, ponieważ psiak nie wykazuje agresji [oby już tak zostało] ;) ;] Świątecznie ;) Pozdrawiamy! Quote
Izuuus Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 O nastepny piekny spanielek na forum :loveu: Ślicznei z tym misiem wyglada ^^ Quote
FuksowA* Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Dziękujemy :) Jeżeli spadnie choć trochę śniegu będzie można się spodziewać Fuksowych fotek z serii Zimowe Szaleństwa Na Śniegu :) Quote
Izuuus Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No to super ;) U nas wlasnie wczoraj spadl snieg ^^ Quote
FuksowA* Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 No u nas też spadł wczoraj i dzisiaj trochę, ale to jeszcze nie to.. Jak do zdjęć to narazie nie jest najlepszy. Quote
Asia & Ginger Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Witamy nowego spanielka na forum. :cool3: :multi: :p http://img81.imageshack.us/img81/5872/img2478fuksef1.jpg Ale śliczny Mikołajek. :loveu: :loveu: :loveu: Pięknie pozuje. :cool3: Quote
mmyysia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Prześliczny psiak:)))) Mam nietypowe pytanie:) jakim aparatem byly robione te zdjecia?????:) bo jak je zobaczylam to jak bym na zywo ogladala pieska:) tak jakosc i zywosc cudo:))) Quote
Asia & Ginger Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 mmyysia napisał(a):Prześliczny psiak:)))) Mam nietypowe pytanie:) jakim aparatem byly robione te zdjecia?????:) bo jak je zobaczylam to jak bym na zywo ogladala pieska:) tak jakosc i zywosc cudo:))) Też zwróciłam na to uwagę. :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Macie racje, bardzo ładne fotki. I kolejny śliczny spanielek:loveu::loveu: Całusy dla niego! Quote
Recommended Posts