ŁukaszK Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [B]do osob ktore zamawialy plyty ze zdjeciami z IABC:[/B] wczoraj wyslalem do was maila.. nie od wszystkich dostalem jeszcze odpowiedz.. prosze aby kazdy zainteresowany sprawdzil czy maila otrzymal.. jesli tak to prosze o odpowiedz a jesli nie to o kontakt na lukasz|malpa|disckillers.com plyty nie zostana wyslane dopoki nie otrzymam potwierdzenia adresu od wszystkich.. pozdrawiam :) Quote
Rauni Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='ŁukaszK'][B]do osob ktore zamawialy plyty ze zdjeciami z IABC:[/B] plyty nie zostana wyslane dopoki nie otrzymam potwierdzenia adresu od wszystkich.. pozdrawiam :)[/quote] Eeee, teges, jak ktoś sobie na przykład pojechał na wakacje i odpowie za dwa tygodnie, to znaczy że ja (która na maila odpisałam wczoraj) też dostanę płytę za dwa tygodnie? :mad::mad::mad: Ja wiem, że chodzenie na pocztę jest mega niefajne i serdecznie tegoż nie lubię i rozumiem chęć ograniczenia liczby pobytów w tej placówce, jednak sugeruję, żeby nie stosować tego rodzaju odpowiedzialności zbiorowej... Quote
ŁukaszK Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 bez paniki.. ;) to byla taka mala akcja ktora miala na celu zmobilizowanie do wyslania mi adresow.. cel zostal osiagniety - mam ich juz 90% i w poniedzialek wysylam plyty.. a spoznialscy dostana pozniej.. Quote
wendka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Dostalam plytke i bardzo dziekuje obu Fotografom za Jinxowa :multi::multi::multi: Z zadnych zawodow nie mialam takiej ilosci fotek a niektore zdjecia (nie tylko mojego psa) to prawdziwe majstersztyki :multi: Mam nadzieje, ze w przyszlosci przy wiekszych zawodach znow bedzie mozna sobie zamowic taka plytke :loveu: Quote
Monsun Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Też dziś odebrałem płytkę i przyłączam się do opinii, że zdjęcia są świetne. Niektóre - choćby te robione w deszczu - robią niesamowite wrażenie. Zdecydowanie warte swojej ceny. Quote
Asti Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [url=http://www.youtube.com/view_play_list?p=21A0C6F0DFF806FF]YouTube - Broadcast Yourself.[/url] Filmy z IABC 2009. Żeby nie wchodzić niepotrzebnie i się nie rozczarowywać - wymieniam: Monika i Pikuś x1 Ada i Tosia 3x Niuka i Tola x1 Zuza i Thaia x3 Paulina i Grota x1 Justyna i Red x2 Monika i Tesia x2 Martyna i Tori x2 Kinga i Wena x1 Wixu i Rasta x4 Paula i Wena x4 Marzena i Jaya, Zosia i Sparky, Niuka i Asti, Justyna i Salsa x1 Mogłam się pomylić w liczeniu ;) Quote
wix Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 uporałam się z filmikami ;) jest dużo nieopisanych psów zagranicznych, bo niestety numerów startowych na filmikach nie widać.. [url=http://www.youtube.com/profile?user=wixu&view=videos]YouTube - Kanal von wixu[/url] zapraszam :) Quote
Recommended Posts