Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

koleżanka dziś właśnie opowiadała, jak 2 lata tenmu kupowała laptoka i wtedy już wszystkie prawie miały vistę, i w momencie zapakowania i płacenia facet powiedział, ze może się włączać czasem 5 minut, chociaż na szczęście do tej pory się nie sprawdza, tak mówi ;) ja mam xp prof., tylko do tego mały dysk, który się zacina i muli straszliwie wszysto ;p

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znaczy to na pewno nie to samo co wista, bo vista weszła wcześniej, dużo, a 7 jakoś ostatnio w zeszłym (już) roku. podobno lepsze oprogramowanie, bo cała ta vista to jedna wielka pomyłka, a z xp to problem żeby dostać w tej chwili (chybaa...)

Posted

pewnie ma też szwagier ciut większy dysk niż moja 40 gb łącznie..... to nieco utrudnia współpracę ze sprzętem :roll: a dysk twardy nr 2 chciałam podłączyć 80gb to mi się wziął i popsuł, nie znajduje go w ogóle .. :(

Posted

[B]as_kate[/B], ty mi takich rzeczy nie mów, bo ja nic z tego nie rozumieć! ;)

[B]rwpb[/B], no nie mam zdjęć z 2010 roku! Ale wcześniej gdzieś są z wieczoru z 2009 31 stycznia. ;)

Posted

[quote name='rwpb']To się tyczy psiaków?
A z wieczoru z 2009 31 stycznia to prawie roczne :evil_lol:[/QUOTE]

To się tyczy właścicieli psiaków! :eviltong:
No to musisz przecisnąć kilka stron wstecz, ale niedużo... ;)