Klementynkaa Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Asia_Klero napisał(a):Alfusiu....Myszko nikt od dobermanow sie nia nie zainteresowal...jakis tymczas czy cos:-( to nieprawda... ogłaszamy ja ale ciężko ida ostatnio adopcje, same palanty się zgłaszają! z tymczasem ciężko, wszyscy mamy swoje psy :( czasem więcej niż jednego a jak panna lubi podymic no to już całkiem źle :shake: Quote
Asia_Klero Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ehh no to trzymam kciuki..mam nadzieje,ze znajdzie sie jakis odpowiedzialny wlasciciel:roll: Quote
Mysia_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Patikujek chyba w piątek zrobiła jej jakies fotki, zaraz przeslę jej link do wątku, może wstawi.... Quote
Patikujek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Po wieczór(znaczy za jakies 3 godzinki jak mój brat skończy grać na moim kompie) to powrzucam jej fotki ze spacerku :) Quote
Patikujek Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 odzyskałam wcześniej kompa więc proszę :) Quote
dzodzo Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 z takim fotkami zajefajnymi mozna startowac z allegro, sliczna jest ta sunia:-o Quote
Mysia_ Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 a no śliczna... Jest świetnie zbudowana :razz: Staram się codziennie kogoś wysłać z nią na spacerek, bo ją roznosi energia, a jest w małym pomieszczeniu bez wyjścia na zewnątrz, bo niestety nigdzie indziej nie mam miejsca dla psa nietolerującego innych psiaków :-( Quote
dzodzo Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 jesli zrobic jej allegro, to prosze tylko o sygnal, namiary na kogoś kontaktowego i pare najwazniejszych info;) Quote
Mysia_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Alfa dzisiaj została adoptowana, jednak nie było mnie przy samej adopcji, ale napewno za jakiś czas domek odwiedzę i zobacze co i jak ;) Quote
dzodzo Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 mam nadzieje, ze to byla dobra adopcja powodzenia Alfa:loveu: Quote
Patikujek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Bardzo się cieszę:multi::multi::multi: mam nadzieję że wzięli ją odpowiedzialni ludzie:roll: Quote
aisaK Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 kciuki zaciskam a jak bedzie coś wiadomo-dajcie znac! Quote
Mysia_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 aisaK napisał(a):kciuki zaciskam a jak bedzie coś wiadomo-dajcie znac! dzisiaj znajomy ma tam podjechać ;) Quote
Bjuta Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Dziękujemy bardzo za pomoc w odnalezieniu wątku!! Mysia_ napisał(a): Alfa miała po prostu pecha... Właścicielka oddawała ją ze łzami w oczach, a ona za swoją Panią piszczała, wyła i się wyrywała :shake: Przez ostatnie kilka miesięcy mieliśmy non stop telefony od sąsiadów tych ludzi - najpierw, że niby znęcają się na Alfą - byliśmy tam i absolutnie żadnego znęcania nie stwierdzono :roll: potem, że niby Alfa w ogóle nie wychodzi na spacery... potem, że piszczy i wyje... a na koniec, że w tym domu wydarzy się tragedia, bo na pewno Alfa zrobi krzywdę dzieciom :shake: Sąsiedzi tak się na tych ludzi uwzięli, że nasyłali i wszystkie możliwe instytucje i niestety ta Pani była zmuszona oddać ją do schroniska. Muszę przyznać, że Alfa do schroniska wróciła piękna, zadbana, wyglądająca młodziej niż kiedyś! On kocha ludzi, była z dziećmi, które z nią ciągle się bawiły, uwielbia wychodzić na spacery... Jedyny minus to taki, że nie przepada za innymi psami. Quote
dzodzo Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 biedactwo....zaraz wrzuce ja ponownie na nadzieje dobermana... Quote
Klementynkaa Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 wiecie, wierzyc mi sie nie chce że ludzie tak potrafia zaszczuc innego człowieka ze ten oddaje ukochanego psa.. nie mieści mi się to w głowie :( Quote
aisaK Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 mam podobnych sąsiadów :( dlatego teraz nie mam dobermana, wiem co by było czekam aż skończymy sie budowac i wtedy będę miała resztę w ............... Raz miałam szczeniaki na chwilę (do wykąpania) przed pójściem do domków i policja była co dwie godziny (za głosno, że piszcza, że cos im robimy)..itd...Powiedziałam wtedy, że już nigdy więcej mam ja ogłaszać też zagranicą? Klementynka-zmien namiary w pierwszym poście z nr konta ;) Quote
dzodzo Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 na szybko wrzucilam na adopcyjna z namiarami takimi jak poprzednio-na Mysię... http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/448 Quote
Klementynkaa Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 aisaK napisał(a):Klementynka-zmien namiary w pierwszym poście z nr konta ;) zmienione :ylsuper: Quote
Mysia_ Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 oooo widzę, że wątek odnaleziony ;) Oczywiście namiary w ogloszeniach mogą być dalej na mnie. Quote
Recommended Posts