Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Alfusiu....Myszko nikt od dobermanow sie nia nie zainteresowal...jakis tymczas czy cos:-(

to nieprawda... ogłaszamy ja ale ciężko ida ostatnio adopcje, same palanty się zgłaszają! z tymczasem ciężko, wszyscy mamy swoje psy :( czasem więcej niż jednego a jak panna lubi podymic no to już całkiem źle :shake:

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a no śliczna... Jest świetnie zbudowana :razz:
Staram się codziennie kogoś wysłać z nią na spacerek, bo ją roznosi energia, a jest w małym pomieszczeniu bez wyjścia na zewnątrz, bo niestety nigdzie indziej nie mam miejsca dla psa nietolerującego innych psiaków :-(

• 1 year later...
Posted

Dziękujemy bardzo za pomoc w odnalezieniu wątku!!

Mysia_ napisał(a):

Alfa miała po prostu pecha... Właścicielka oddawała ją ze łzami w oczach, a ona za swoją Panią piszczała, wyła i się wyrywała :shake: Przez ostatnie kilka miesięcy mieliśmy non stop telefony od sąsiadów tych ludzi - najpierw, że niby znęcają się na Alfą - byliśmy tam i absolutnie żadnego znęcania nie stwierdzono :roll: potem, że niby Alfa w ogóle nie wychodzi na spacery... potem, że piszczy i wyje... a na koniec, że w tym domu wydarzy się tragedia, bo na pewno Alfa zrobi krzywdę dzieciom :shake: Sąsiedzi tak się na tych ludzi uwzięli, że nasyłali i wszystkie możliwe instytucje i niestety ta Pani była zmuszona oddać ją do schroniska. Muszę przyznać, że Alfa do schroniska wróciła piękna, zadbana, wyglądająca młodziej niż kiedyś! On kocha ludzi, była z dziećmi, które z nią ciągle się bawiły, uwielbia wychodzić na spacery... Jedyny minus to taki, że nie przepada za innymi psami.

Posted

mam podobnych sąsiadów :(
dlatego teraz nie mam dobermana, wiem co by było
czekam aż skończymy sie budowac i wtedy będę miała resztę w ...............
Raz miałam szczeniaki na chwilę (do wykąpania) przed pójściem do domków i policja była co dwie godziny (za głosno, że piszcza, że cos im robimy)..itd...Powiedziałam wtedy, że już nigdy więcej

mam ja ogłaszać też zagranicą?

Klementynka-zmien namiary w pierwszym poście z nr konta ;)