xxxx52 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [B]Fundacja " Zwierzeta i my" przeprowadza bezplatne kastracje suczek ,kotek w nastepujacych gminach :[/B] [B]Zbaszyn ,Gostyn, Sroda Wielkopolska , Kolo, Turek ,Wagrowiec[/B] [B] Czerniejewo,Gniezno -z Pobiedziskiem[/B] [B]Blizszych informacji udzieli i skieruje do odpowiedniego lekarza weterynarii Fundacjail Dabrowskiego 25/3[/B] [B]60 840 Poznan[/B] [B]telefon 061 /847 6285 ,061 / 814 2819[/B] Pierwszenstwo maja suczki i kotki z gospodarstw,bezpanskie (moje spostrzezenie suczki po kastracji czy kotki nie mozna od razu po kastracji wsadzic do brudnych bud ,czy koty wysadzoc na teren gospodarstwa-ryzyko zakazenia jako skutek zabrudzenia rany pooperacyjnej) Zwaracam sie z prosba do wolontariuszek tych regionow o zareklamowanie poprzez plakotowanie ,wylozenie ulotek np.w sklepach ZOO,oraz wykonanie banerku do tej chwalebnej akcji kastacji. [B]-[/B] Quote
xxxx52 Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Zwracam sie z prosba do wolontaruszek i dogomanek tych regoinow o pomoc o rozpropagowanie tej wspanialej akcji. mam na mysli dogomanianki gnieznienskiego,Srody Wielkopolskiej,zbaszanskiego.Wiem ze udzielaja sie na forum. Ta akcja uratuje zycie wielu tysiacom zywych istot przed smiercia ,cierpieniem , chorobami,dostaniem sie do schronisk, na poniewierke,czy przykuciem na lancuch do budy . Quote
wellington Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [QUOTE]mam na mysli dogomanianki gnieznienskiego,Srody Wielkopolskiej,zbaszanskiego.Wiem ze udzielaja sie na forum.[/QUOTE] xxxx52 - czy do tych w.w. dotarla twoja informacja ? Bo jakos nikt nie odpisal - a to przeciez arcywazne ! Quote
Recommended Posts