Sebastian Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [I]Mamy miłą wiadomość:multi:[/I] [I]W miniony weekend odwiedziliśmy naszych zachodnich sąsiadów i wybraliśmy się na dwie ambitne wystawy do Niemiec w których brało udział ponad dwadzieścia pięknych przedstawicieli rasy na każdej. Czas minął szybko, był stres i wielka radość. Przy okazji wyjazdu udało mi się poznać wielu hodowców, pasjonatów i ludzi zaangażowanych w rozwój Staffika na świecie. Wyjazd udany przede wszystkim ze względu na sukces ringowy ale także wnoszący wielkie doświadczenie.:cool3::loveu:[/I] [CENTER]:multi::multi::multi::multi::multi::multi: [SIZE=4][I][B][U]NATIONALE RASEHUNDE AUSSTELLUNG KASSEL 2008[/U][/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][I][B][U]KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH KASSEL 2008[/U][/B][/I][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=navy][B]Magnetic Boy Buldożer*ZUZOL*[/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=red][B][I][U]klasa champion lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, CAC:multi:[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR=navy][SIZE=4][B]Zhoshua Buldożer*ZOSIA[/B][/SIZE]*[/COLOR] [COLOR=red][I][B][U]klasa otwarta lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, res.CAC:multi:[/U][/B][/I][/COLOR] [COLOR=#ff0000]:multi::multi::multi::multi:[/COLOR] [SIZE=4][B][U]INTERNATIONALE RASEHUNDE AUSSTELLUNG KASSEL 2008[/U][/B][/SIZE] [SIZE=4][B][U]MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA[/U] PSÓW RASOWYCH KASSEL 2008[/B][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=navy][B]Magnetic Boy Buldożer*ZUZOL*[/B][/COLOR][/SIZE] [U][B][COLOR=red]klasa champion lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, CAC, CACIB[/COLOR][/B][/U] [SIZE=4][COLOR=navy][B]Zhoshua Buldożer*ZOSIA*[/B][/COLOR][/SIZE] [B][COLOR=red][U]klasa otwarta lokata 1-Anw.Dt.CH.VDH, res.CAC[/U][/COLOR][/B] [SIZE=4][COLOR=lime][B]POZDRAWIAMY I DO ZOBACZENIA W SEZONIE 2009[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=lime][B]:painting:[/B][/COLOR][/SIZE] :bye:[/CENTER] Quote
Asztir Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Sebastian WIELKIE GRATULACJE! :multi::terazpol::laola: Piękna reprezentacja Polski :D super! :multi: Quote
agastaffbull Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Sebo, po prostu brak mi słów! Jesteście wspaniali, Twoje psy po raz kolejny potwierdziły swoją klasę! Wielkie, piękne i gorące gratulacje! Koniecznie wstaw fotki! Quote
lukann Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 jesli chcecie zobaczyc cala stawke terrierow typu bull bioracych udzial w miedzynarodowej wystawie (niedziela) zapraszam: [URL="http://www.gbf-lg3-bullie.de/CACIB_Kassel2008.htm"]Unbenanntes Dokument[/URL] Quote
strumyk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 na tej stronie jest tez CACowa galeria, tylko nie tak podpisana [url=http://www.gbf-lg3-bullie.de/Galerien%20Kassel%202008/CAC%20Schau%20Kassel%203/index.html]CAC Schau Kassel 3[/url] Quote
strumyk Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 To jest w flashu i trwa strasznie dlugo ladowanie. A moze trzeba nowa wersje flasha - ja mam 9 i mi dziala. Quote
Recommended Posts