Ruth Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Wczoraj ok. godz. 19-stej pojawił się w mojej uliczce mały szczeniak, wszedł mojej mamie do samochodu gdy wychodziła otworzyć bramę. Chciała go na następny dzień odwieźć do lecznicy albo do schroniska :crazyeye: (nie rozumiem jak to się dzieje, że są jeszcze ludzie którzy nie mają pojęcia o realiach takich miejsc i dalej wierzą, że są to bezpieczne miejsca, w których zwierzęta są tylko chwilowo, szybko znajdując nowe domy :crazyeye:). Wybiłam jej chwilowo ten pomysł z głowy ale mały niestety nie może u nas zostać - dostałam czas do jutra :shake:. Załatwiłam dziś aparat i zrobiłam ogłoszenia o znalezieniu szczeniaka, pójdę jeszcze wieczorem i popytam ludzi czy nie zginął komuś szczeniak. Pilnie poszukuję dla niego DT! Jak już pisałam, nie mam możliwości zatrzymania go do znalezienia mu nowego domu (jeśli właściciel się nie znajdzie). Nie mam pojęcia czy był odrobaczany lub szczepiony. :help1: Quote
Ulaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 jaki maluszek! a co się z nim stanie, jeśli nie znajdzie DT? Quote
Ruth Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Pojedzie do lecznicy prawdopodobnie i tam go zostawi :angryy:. Zaczął jej dziś obgryzać kapcia, chciałam schować to cholerstwo żeby nie widział to stwierdziła, że jak pies robi coś takiego to należy mu przylać. Powiedziałam jej, że nie żyjemy już w średniowieczu to wiecie co usłyszałam? "Przeczytałam w internecie" :grab:. Quote
Ruth Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Małego powinno udać mi się przetrzymać max. do jutra, później już nie ma możliwości bo tylko do poniedziałku mam wolne :shake:.Nie wiem co robić :-(. Quote
Ulaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 SZCZENIACZEK rozrabiaka - zawładnie Twoim sercem! (501716409) - Aukcje internetowe Allegro zaraz jeszcze pójdziesz na NK mały :p Quote
Weronikaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bidulek... Pewno komuś zginął.. :roll: Może zgłosi się ktoś z ogłoszeń do jutra. Mam nadzieję. I 3mam kciuki, Ruth ! Quote
Ruth Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Bruno nie podbił jeszcze niczyjego serca? :-( Quote
kuba123 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 podnoszę małego mam nadzieję,że znajdzie go szczeście Quote
Ulaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Będzie w Przełomie w ogł. zbiorczym szczeniaków :cool3: Quote
Ruth Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Wszystko pięknie się układa tylko co z Nim będzie od jutra :shake:. Quote
Ulaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ruth napisał(a):Wszystko pięknie się układa tylko co z Nim będzie od jutra :shake:. A pytałaś wśród znajomych i sąsiadów? Quote
Ruth Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Błagam pomóżcie! Potrzebny pilnie DT dla tego malucha ponieważ dziś zostanie odwieziony prawdopodobnie do schronu a tam długo nie przeżyje, on jest malutki i bezbronny :shake:. Kolejnego dnia już nie jestem w stanie wynegocjować, nie miałby się kto nim zajmować bo dziś mam ostatni dzień wolnego. Do soboty mały nie ma gdzie się podziać :shake:. Jestem kompletnie w kropce :-(. Quote
Weronikaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ruth, coś się wymyśli... Popytaj kogoś jeszcze.. Może się uda znaleźć mu DT :shake: Ludzie, pomóżcie ! Przecież psiak może trafić do schronu !!! EDIT : Słuchajcie, na NK jest jakiś odzew od dwóch osób ! Tyle, że obie niepełnoletnie.... Ale może ich rodzice się zgłoszą :roll: Może coś z tego będzie... Trzymajmy kciuki, aby nie były to obiecanki-cacanki :shake: Dodać zdjęcie tej ślicznoty do mojego profilu na NK ? Może ktoś ze znajomych się zainteresuje. Ruth, Ty też masz profil ??? Quote
kuba123 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 do góry do góry :multi::multi: niech domek zobaczy słodziaka:crazyeye: Quote
Ruth Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Nie, ja nie posiadam NK. Właśnie wróciłam z rozwieszania ogłoszeń, powiesiłam kilka u mnie i kilka na Trzebini, może się ktoś odezwie.. Quote
Ruth Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Nie wiem jak to się stało ale mały jest dalej w domu, może moją matkę ruszyło sumienie i pozwoli na jeszcze dzień lub 2. Był telefon z Allegro w sprawie adopcji. W każdym razie BRUNO DALEJ POSZUKUJE KOCHAJąCEGO DOMU! :shake: Quote
Weronikaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Psiak jest już na moim profilu na NK. Link : BRUNO Podałam tam namiary na siebie (mam nadzieję, że się nie obrazisz, Ruth ;)), bo nie miałam żadnego kontaktu do Ciebie. Jeśli podasz mi swój nr tel. lub e-mail to jeszcze dopiszę, że do Ciebie również można się zgłaszać (tzn. do Ciebie przede wszystkim :lol:) Mój nr tel to 500-439-055. A jak coś to pisz na PW lub na tel. Quote
Ulaa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Widzi jak bardzo się starasz i jak dobrze się nim zajmujesz... Twój obecny opis na gg jest :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ruth Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Bo taka niestety jest prawda :oops:, chyba sie razem z nim wyprowadzę do komórki i wtedy będzie ok :roll:. Quote
Recommended Posts