aga1215 Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 czyżby likwidacja hodowli - znalazłam na www.knieja.pl takie ogłoszenie: http://www.knieja.pl/forum/viewtopic.php?t=109 (nie wiem czy mogę wklejać - jeśli nie to proszę Moda o wycięcie a zainteresowani niech szukają ) - 4 dorosłe (od 1999 -2002r.) psy z jednej hodowli gończych do sprzedaży - czyżby się znudziły? a może właściciel potrzebuje pomocy? Jak po tylu latach można psy sprzedawać? Quote
Kika Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Nie sądzę żeby hodowca dla kaprysu pozbywał się psów.Różne są okoliczności takich decyzji, czasem choroba, problemy rodzinne, a nawet śmierć.Znam taki przypadek, kiedy hodowca nie był w stanie zatrzymać wszystkich psów w hodowli ze względu na sytuację rodzinną.Okropnie przeżywała rozstanie z psiakami. Quote
aga1215 Posted September 30, 2004 Author Posted September 30, 2004 Nie sądzę żeby hodowca dla kaprysu pozbywał się psów.Różne są okoliczności takich decyzji, czasem choroba, problemy rodzinne, a nawet śmierć.Znam taki przypadek, kiedy hodowca nie był w stanie zatrzymać wszystkich psów w hodowli ze względu na sytuację rodzinną.Okropnie przeżywała rozstanie z psiakami. taką sytuację też biorę pod uwagę - dlatego właśnie na gończych piszę Quote
Recommended Posts