Jump to content
Dogomania

TRAGEDIA - Mały Jupiter - BITY, niesmiałY, 2 razy oddany - MA W KONCU DOM !

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludwa napisał(a):
ja myślałam, że jak tak wszystkim przynosi to może i mi.....:mad:
Jupiterku, w górę, marsz

dla Jupiterka najpierw a nie dla Ciebie :eviltong: Samolubie TY ;)

Posted

ja cały czas mam jednego na stanie. Taką grubą bambalunę mam, żarłoczną jak diabli. jednego miałam przejściowego;). Idusiek mam: 2 psy, 1 kot, 1 TZ i całą hodowlę pająków:cool3:, które różnież można uznać za moje zwierzątka. Wielkie jak nie powiem co, ciągle jakiś do domu wlezie (chociaż staram się drzwi zamykać...) Ich akurat nie ściągałam, same przyłażą. Feeee, tych nie znoszę, brrrrrrrrrrrr

Jupiterek, do domku, szybciutko:razz:

Posted

[quote name='ludwa']ja cały czas mam jednego na stanie. Taką grubą bambalunę mam, żarłoczną jak diabli. jednego miałam przejściowego;). Idusiek mam: 2 psy, 1 kot, 1 TZ i całą hodowlę pająków:cool3:, które różnież można uznać za moje zwierzątka. Wielkie jak nie powiem co, ciągle jakiś do domu wlezie (chociaż staram się drzwi zamykać...) Ich akurat nie ściągałam, same przyłażą. Feeee, tych nie znoszę, brrrrrrrrrrrr

Jupiterek, do domku, szybciutko:razz:

bosze , ja cały czas zapominam o tym Twoim starym kocie :shake: normalnei mam w głowie obraz ciebie i 2 psuf ;)

Jupiter hopsaj no do góry !

Posted

ludwa napisał(a):
ej, to jest mój nowy kot, jest u mnie od marca-kwietnia. Starego niestety już nie ma....:-( a chętnie bym zamieniła......:placz:

no od kwietnia to juz stary ;)