idusiek Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 może, może....ech Jupiter zero zainteresowania Twoją psią osobą..:roll: Quote
idusiek Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 nie zapeszać ! dla kazdego gdzies czeka dom !:oops: Quote
idusiek Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 tja ,ty to masz dom, nie narzekaj ! :eviltong: Quote
jotpeg Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 witaj mały! nowy rok na pewno przyniesie nowy dom! Quote
ludwa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ja myślałam, że jak tak wszystkim przynosi to może i mi.....:mad: Jupiterku, w górę, marsz Quote
idusiek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ludwa napisał(a):ja myślałam, że jak tak wszystkim przynosi to może i mi.....:mad: Jupiterku, w górę, marsz dla Jupiterka najpierw a nie dla Ciebie :eviltong: Samolubie TY ;) Quote
ludwa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ooo, od razu samolubie....Przecież i pieski moje i kociątko by też z domku korzystały.... Quote
idusiek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 to Ty masz jednak kota? :roll: Znowu ? ja dla Jupiterka domku szukam :eviltong: Quote
tyciaNi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 witaj przystojniaku! podnoszę eleganta i całuję :loveu: Quote
ludwa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ja cały czas mam jednego na stanie. Taką grubą bambalunę mam, żarłoczną jak diabli. jednego miałam przejściowego;). Idusiek mam: 2 psy, 1 kot, 1 TZ i całą hodowlę pająków:cool3:, które różnież można uznać za moje zwierzątka. Wielkie jak nie powiem co, ciągle jakiś do domu wlezie (chociaż staram się drzwi zamykać...) Ich akurat nie ściągałam, same przyłażą. Feeee, tych nie znoszę, brrrrrrrrrrrr Jupiterek, do domku, szybciutko:razz: Quote
idusiek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='ludwa']ja cały czas mam jednego na stanie. Taką grubą bambalunę mam, żarłoczną jak diabli. jednego miałam przejściowego;). Idusiek mam: 2 psy, 1 kot, 1 TZ i całą hodowlę pająków:cool3:, które różnież można uznać za moje zwierzątka. Wielkie jak nie powiem co, ciągle jakiś do domu wlezie (chociaż staram się drzwi zamykać...) Ich akurat nie ściągałam, same przyłażą. Feeee, tych nie znoszę, brrrrrrrrrrrr Jupiterek, do domku, szybciutko:razz: bosze , ja cały czas zapominam o tym Twoim starym kocie :shake: normalnei mam w głowie obraz ciebie i 2 psuf ;) Jupiter hopsaj no do góry ! Quote
ludwa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ej, to jest mój nowy kot, jest u mnie od marca-kwietnia. Starego niestety już nie ma....:-( a chętnie bym zamieniła......:placz: Quote
idusiek Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ludwa napisał(a):ej, to jest mój nowy kot, jest u mnie od marca-kwietnia. Starego niestety już nie ma....:-( a chętnie bym zamieniła......:placz: no od kwietnia to juz stary ;) Quote
ludwa Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Jupiterku. Przede wszystkim nowego, wspaniałego domku...:loveu: Quote
tyciaNi Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 ja również ślę życzenia najpiękniejszego życia o jakim nie śmiesz marzyć, ukojenia dla zranionego zawiedzionego serca ;) ... i krawat do góry! :evil_lol: Quote
idusiek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Jupiterku najlepszego... - DOMKU Ci życzę w tym roku ! ;) Quote
ludwa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Nie zapomnieli, nie bojaj Ciotka....Tylko co z tym bidakiem począc? Quote
idusiek Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 ech ,wszyscy o Tobie zapomnieli biedaku ........:-( Quote
idusiek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 napisac, czy nie napisac? napisac czy nie napisac? :roll: Quote
jotpeg Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 idusiek napisał(a):ech ,wszyscy o Tobie zapomnieli biedaku ........:-( faktycznie :oops: Quote
Recommended Posts