Sajko Posted June 1, 2003 Posted June 1, 2003 My wąż wyrzuciliśmy z użycia, jak Bari uznał go za strasznego grzechotnika, poczuł zew krwi i próbował ubic drania. :o Za to dmuchany basenik jest w użyciu bez przerwy. 8) Jedyny problem to to, że misiaczek uwala sie w baseniku, w którym ledwo się mieści, a główkę opiera o dmuchany bok, oczywiście wypuszczając całą wodę, po czym wstaje i z pretensją się gapi, żeby mu znowu napełnić :lol: Quote
agacia Posted June 1, 2003 Posted June 1, 2003 No coz a wiec z ta AZja to bylo tak,ze jej wydawalo sie,ze jest najstarsza,wiec wszyscy powinni jej ustepowac,ale nie kazdy pies tak uwazal.A krocej mowiac to pobila sie z kolezanka o frolica i efekty widac na zdjeciu :D Quote
agacia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Tego frolica to wlascicielka tamtej miala,ale po tym zdazeniu juz nie nosi. :wink: Quote
PaYooK Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 ELO!!! wracajac do upalow... to na wybiegu dla psiakow rozwiesilem tak siatke ktora zatrzymuje 50% slonca do tego pelnie michy wody i teraz musze zalatwic jakas duuuza wanne lub miche by mogly sie wykapac ;) Quote
agacia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Jak przetestuje basenik powiem ci jak jest. :wink: Quote
PaYooK Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 ELO!!! ja myslalem o w kopaniu takiego oczka czy jak to sie nazywa ;) Quote
Agnieszka_ Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Tajraga spróbuj wrzucić do tego oczka kota lub kurę to na pewno wejdzie do niego :) Quote
PaYooK Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 ELO!!! Aga moze w tym oczku jest potwór. potwor z loch ness ;) Quote
Nat Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 moja Aqua tez ma dziwne leki - boi sie takiej lampy u nas w pokoju (na stelazu), oraz boi sie metalowej miski na ogrodzie, do ktorej ostatnio szczekala i robila dziwne miny ;) :angel: Quote
agacia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Tam jest Azja,bo ona ma w papierach HYDRA. :wink: Quote
Rav Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 No wlasnie jak pomoc wlascicielom husky (zimne piwko chyba nie zdaje egzaminu :P ) a tu upal nie do zniesienia :) To prawda wlocze sie dzisiaj po Katowicach w 'slynnej ' (chyba) zoltej koszulce ludzie ze zlociku wiedza o co chodzi :D Ohhh Agnieszka, Agnieszka :) ty juz wiesz co Ci zrobie :P ( z ta ekipa z przedszkola to ja nie zartowalem :D ) wiec sie przygotuj w czwartek :) Quote
PaYooK Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 ELO!!! biala koszulka :) lub bez koszulki tylko nie wypada po miescie tak chodzic :) Quote
agacia Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 Mysle,ze lekka sukienka :wink: i wentylatorek(widzialam kiedys czapeczki z wentylatorkiem w daszku :D ) Quote
PaYooK Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 ELO!!! najlepiej nie ruszac sie z domu w upal ;) Quote
Rav Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 no to mysle ze ktoras z dziewczyn pozyczy mi jakas sukienke :D ( tylko nie wiem jaki rozmiar nosze :) Quote
Rav Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 Tajraga juz sie nie moze doczekac jak wyskocze w Katowicach w sukience i czapeczce z wentylatorkiem :D Quote
Rav Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 hmm...no jak na razie nie ma jeszcze zdjec w sukience :D ale jak bede mial(a) to oczywiscie Ci przesle :P Quote
Recommended Posts