dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC']Ja jestem przyzwyczjona,że mnie w nocy odwiedzą szczurzyce, jak swoimi ogonkami przejezdzają mi po szyji :D Ka-Ka jaką masz szczurzyce???[/quote] o fuuuuu szczur jest kosa do ogonka Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8) Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8)[/quote] o nie to nie u mnie fuuuuuuuuuuu Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8)[/quote] o nie to nie u mnie fuuuuuuuuuuu[/quote] I nie bedzie fuuuu dzięki mnie :lol: :lol: W pazdzierniku zrobie ci terapie ogonkową :evilbat: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8)[/quote] o nie to nie u mnie fuuuuuuuuuuu[/quote] I nie bedzie fuuuu dzięki mnie :lol: :lol: W pazdzierniku zrobie ci terapie ogonkową :evilbat:[/quote] hahahah w pazdziernku o wlasnie mio sie przypomnialo ze nie jade do poznania bo..................... :roll: moze padac a ja deszczu nie lubie ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8)[/quote] o nie to nie u mnie fuuuuuuuuuuu[/quote] I nie bedzie fuuuu dzięki mnie :lol: :lol: W pazdzierniku zrobie ci terapie ogonkową :evilbat:[/quote] hahahah w pazdziernku o wlasnie mio sie przypomnialo ze nie jade do poznania bo..................... :roll: moze padac a ja deszczu nie lubie ;)[/quote] JA Ci dam nie jade :evilbat: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8)[/quote] o nie to nie u mnie fuuuuuuuuuuu[/quote] I nie bedzie fuuuu dzięki mnie :lol: :lol: W pazdzierniku zrobie ci terapie ogonkową :evilbat:[/quote] hahahah w pazdziernku o wlasnie mio sie przypomnialo ze nie jade do poznania bo..................... :roll: moze padac a ja deszczu nie lubie ;)[/quote] JA Ci dam nie jade :evilbat:[/quote] hihihihihihi Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8)[/quote] o nie to nie u mnie fuuuuuuuuuuu[/quote] I nie bedzie fuuuu dzięki mnie :lol: :lol: W pazdzierniku zrobie ci terapie ogonkową :evilbat:[/quote] hahahah w pazdziernku o wlasnie mio sie przypomnialo ze nie jade do poznania bo..................... :roll: moze padac a ja deszczu nie lubie ;)[/quote] JA Ci dam nie jade :evilbat:[/quote] hihihihihihi[/quote] MAsz przyjechać, bo Spike już tęskni za tobą :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8)[/quote] o nie to nie u mnie fuuuuuuuuuuu[/quote] I nie bedzie fuuuu dzięki mnie :lol: :lol: W pazdzierniku zrobie ci terapie ogonkową :evilbat:[/quote] hahahah w pazdziernku o wlasnie mio sie przypomnialo ze nie jade do poznania bo..................... :roll: moze padac a ja deszczu nie lubie ;)[/quote] JA Ci dam nie jade :evilbat:[/quote] hihihihihihi[/quote] MAsz przyjechać, bo Spike już tęskni za tobą :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote:682cd62611="KaRa_TC"]Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8)[/quote] o nie to nie u mnie fuuuuuuuuuuu[/quote] I nie bedzie fuuuu dzięki mnie :lol: :lol: W pazdzierniku zrobie ci terapie ogonkową :evilbat:[/quote] hahahah w pazdziernku o wlasnie mio sie przypomnialo ze nie jade do poznania bo..................... :roll: moze padac a ja deszczu nie lubie ;)[/quote] JA Ci dam nie jade :evilbat:[/quote] hihihihihihi[/quote] MAsz przyjechać, bo Spike już tęskni za tobą :lol: :lol:[/quote:682cd62611] tak nie mozna ;) a powiedz ze scurkowe ogonki beda z dala odenie ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote:9c0b757504="dbsst"][quote:9c0b757504="KaRa_TC"]Dbsst wiesz jakie to miłe uczucie jak taki ciepły ogonek ci po szyji przebiegnie :D z lekka takie igełki bo włosy ma na ogonie :D[/quote] beeeeeeeeeeeeeee PRZESTAN Ty sadysto maly fuuuuuuuuuuuuuuu do ogonka zarabiste zwierze[/quote] Naprawdę ogon jest świetny :D Miły w dotyku i taki cieplutki :angel:[/quote] K A R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] NO CO? :lol: :lol: ja próbuje zgubić stary stereotyp szczurów 8)[/quote] o nie to nie u mnie fuuuuuuuuuuu[/quote] I nie bedzie fuuuu dzięki mnie :lol: :lol: W pazdzierniku zrobie ci terapie ogonkową :evilbat:[/quote] hahahah w pazdziernku o wlasnie mio sie przypomnialo ze nie jade do poznania bo..................... :roll: moze padac a ja deszczu nie lubie ;)[/quote] JA Ci dam nie jade :evilbat:[/quote] hihihihihihi[/quote] MAsz przyjechać, bo Spike już tęskni za tobą :lol: :lol:[/quote:9c0b757504] tak nie mozna ;) a powiedz ze scurkowe ogonki beda z dala odenie ;)[/quote:9c0b757504] Będą blisko ciebie :evilbat: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='daga10011']ale epopeje zescie wytworzyly :lol:[/quote] heheh ciezko pracujemy nad wygladem galerii Kary ;) Was nie ma ;) Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='daga10011']ale epopeje zescie wytworzyly :lol:[/quote] Daga powiedz Dbsst,że szczurze ogonki są fajne, miłe w dotyku i takie cieplutkie :D Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='daga10011']ale epopeje zescie wytworzyly :lol:[/quote] Daga powiedz Dbsst,że szczurze ogonki są fajne, miłe w dotyku i takie cieplutkie :D[/quote] KA R A :evilbat: Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='daga10011']ale epopeje zescie wytworzyly :lol:[/quote] Daga powiedz Dbsst,że szczurze ogonki są fajne, miłe w dotyku i takie cieplutkie :D[/quote] KA R A :evilbat:[/quote] hihi :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 :eek: :shock: :smhair2: o qrde o qrde i po co tu zajrzałam przed snem :wallbash: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='malawaszka']:eek: :shock: :smhair2: o qrde o qrde i po co tu zajrzałam przed snem :wallbash:[/quote] uf widze ze ni etylko ja mam leki Quote
KaRa_ Posted July 8, 2005 Author Posted July 8, 2005 [quote name='malawaszka']:eek: :shock: :smhair2: o qrde o qrde i po co tu zajrzałam przed snem :wallbash:[/quote] Taki przyjemny temat tu się kręci, sam raz na sen :D :wink: Quote
dbsst Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='malawaszka']:eek: :shock: :smhair2: o qrde o qrde i po co tu zajrzałam przed snem :wallbash:[/quote] Taki przyjemny temat tu się kręci, sam raz na sen :D :wink:[/quote] ciekawe dla kogo przyjemny :evilbat: Quote
Ka-ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 scurkowe ogonki są świetneeeee :multi: [b]Kara[/b], już nie mam.... zawsze mieliśmy szczury kapturowe ( w sumie była brata Szczurka, ja zostawiłam jej córkę, Roxę, potem był mój Artur, a w zeszłe lato odeszłą moja Pesteczka :placz: ) Quote
Recommended Posts