Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']superanckie piechy

juz nie moge sie doczekac jak je poznam :D[/quote]to może podrzuć Szpilę na czas kursu do Kary :roll:[/quote]

hihi jasne zeby zostala zjedzona ;)[/quote]to Kara taka żarłoczna :lol: :lol: :lol:[/quote]

hihihi nio juz pewnie zjadla nie jedna taka malunka Szpileczke :D[/quote]A nie wygląda :o :o :o :lol:[/quote]

Haha wyglądam, wyglądam :wink:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']superanckie piechy

juz nie moge sie doczekac jak je poznam :D[/quote]to może podrzuć Szpilę na czas kursu do Kary :roll:[/quote]

hihi jasne zeby zostala zjedzona ;)[/quote]to Kara taka żarłoczna :lol: :lol: :lol:[/quote]

hihihi nio juz pewnie zjadla nie jedna taka malunka Szpileczke :D[/quote]A nie wygląda :o :o :o :lol:[/quote]

Haha wyglądam, wyglądam :wink:[/quote] :o :evil: :evilbat: :evil: :o :roll: :D :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']superanckie piechy

Haha wyglądam, wyglądam :wink:[/quote] :o :evil: :evilbat: :evil: :o :roll: :D :lol:[/quote]

hehe co takie minki robisz :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']superanckie piechy

Haha wyglądam, wyglądam :wink:[/quote] :o :evil: :evilbat: :evil: :o :roll: :D :lol:[/quote]

hehe co takie minki robisz :lol:[/quote]chciałam cię nastraszyć :oops: :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='dbsst']superanckie piechy

hehe co takie minki robisz :lol:[/quote]chciałam cię nastraszyć :oops: :wink:[/quote]

czym? i dlaczego ? :o

Posted

[img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/nn/a12.jpg[/img]

no nie taka mordeczkę śliczniusią to nic tylko wyfaflunic porządnie :iloveyou: hihi a potem schrupać :eating:

Posted

[img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/nn/d1.jpg[/img]

Za 3dni Sharon skończy roczek, kurcze ale ten czas szybko przeleciał, ledwo co ostatnio oduczyłam ją sikania w domu a to już rok będzie :wink:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/nn/d1.jpg[/img]

Za 3dni Sharon skończy roczek, kurcze ale ten czas szybko przeleciał, ledwo co ostatnio oduczyłam ją sikania w domu a to już rok będzie :wink:[/quote]

hahahah super to za 3 dni imprezka urodzinowa :B-fly: :B-fly:

Posted

[quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/nn/d1.jpg[/img]

Za 3dni Sharon skończy roczek, kurcze ale ten czas szybko przeleciał, ledwo co ostatnio oduczyłam ją sikania w domu a to już rok będzie :wink:[/quote]

hahahah super to za 3 dni imprezka urodzinowa :B-fly: :B-fly:[/quote]to zdążycie na jakieś resztki tortu urodzinowego / truskawkowego/ :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC'][img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/nn/d1.jpg[/img]

hahahah super to za 3 dni imprezka urodzinowa :B-fly: :B-fly:[/quote]to zdążycie na jakieś resztki tortu urodzinowego / truskawkowego/ :lol:[/quote]

mam taka nadzieję :wink: :D :D , że jakis torcik sie nam ostanie (haha jak na polu jeszzce sa jakies truskaweczki :wink: )

Posted

To już na liście jest: placek, tort i truskawki :lol: :lol: :lol: To jak ja mam grilla zrobić jak wy chcecie samo słodkie :lol: :lol: :lol:
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/nn/b1.jpg[/img]

Posted

[quote name='KaRa_TC']To już na liście jest: placek, tort i truskawki :lol: :lol: :lol: To jak ja mam grilla zrobić jak wy chcecie samo słodkie :lol: :lol: :lol:
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/nn/b1.jpg[/img][/quote]

heheh jaki traper z Poznania :D

hihihi Sayma ma racje my kcemy trrrrrrrrrrrrrrrrruskawki :D slodkie bo my slodkozerna :D ;)

Posted

Truskawek coraz mniej, i zostały same tyci tyci :lol: :lol: Na 100% będziecie w niedziele? bo muszę wiedzieć,który dzień rezerwować, bo coś mi na wsi obiło się o uszy,że podobno mój brat chce impereze robić :lol: :lol: Jak zawsze ostatnia się dowiaduje :wink:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Truskawek coraz mniej, i zostały same tyci tyci :lol: :lol: Na 100% będziecie w niedziele? bo muszę wiedzieć,który dzień rezerwować, bo coś mi na wsi obiło się o uszy,że podobno mój brat chce impereze robić :lol: :lol: Jak zawsze ostatnia się dowiaduje :wink:[/quote]

jupi zalapiemy sie na impre ;)

a kiedy bedziemy to gadaj z moja szefowa sayma ;) :d bo ona wie systko :D

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']Truskawek coraz mniej, i zostały same tyci tyci :lol: :lol: Na 100% będziecie w niedziele? bo muszę wiedzieć,który dzień rezerwować, bo coś mi na wsi obiło się o uszy,że podobno mój brat chce impereze robić :lol: :lol: Jak zawsze ostatnia się dowiaduje :wink:[/quote]

jupi zalapiemy sie na impre ;)

a kiedy bedziemy to gadaj z moja szefowa sayma ;) :d bo ona wie systko :D[/quote]

haha ja i szefowa :evilbat: :megagrin: dobbree
postaramy sie w niedzielę, ale jedziemy tam pierwszy raz i nawet nie wiemy jak to systko bedzie wygladało :niewiem:

a jak truskawki zostały tylko malutkie to akurat urosna do naszego przyjazdu :wink: :D

Posted

Dbsst mówię Ci nie chciałabyś załapać się na taką impreze, jaką to chłopcy robią :lol: Bo to wygląda tak 25facetów i 5 dziewczyn i płeć brzydka nie wie jak zagadać dziewczyny :lol: :lol: :lol:

Bo Sayma,Dbsst jak będę wcześniej wiedziała kiedy przyjedziecie to postaram się transport załatwić żeby Was przywieść i odwieść do Lusówka :wink: Bo tak mojej siostry chłopaka bym namówiła, i nie musielibyście się fatygować jezdzić autobusami czy czymś innym do mnie :wink: