Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Koma']a for me coś sie znajdzie? :lol:[/quote]

Może być kiciuś for you?
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/ciaza/t4.jpg[/img][/quote]
oczywiście że może :D
:angel: :angel: :angel:
słodziutka kicia ;)

a psie ząbki też niczego sobie :lol:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja swoim kosci nie daje-Kaja raz sie zatkala na samym poczatku jak przyjechala i musielismy ja antybiotykami kurowac :-? .Czasem dam-ale taka wielka cieleca,ze nie moga jej strzaskac-ale jak tylko obgryza i widze,ze sie robi cienka to zabieram :roll:

Posted

Moje to kości kruszą na mak :lol: Mają dość mocny ucisk i łatwo im się je gryzie, ale zostają żadko gdzieś 3razy miesiącu :wink:

Posted

Kości surowe to przysmak dla mojej Tiny...
Kiedy je jje to nawet przejść obok nie można bo już warczy.
A zęby to też ma niczego sobie...ale na ludziach ich nie próbuję.
Chyba że w zabawie podgryza lekko. :)

Posted

no z doroslym psem jest inaczej-ja swoje od szczeniaka musztruje :lol: .zreszta tylko Dali warczal ze smakolykiem w zebach-suki przyjechaly dobrze nauczone kim sa w ludzkim stadzie-zadna nie warknela na nikogo nigdy

Posted

Ja wiele razy do Saby oberwałam, ale kiedyś się zbuntowałam przewróciłam ją na plecy i zaczełam na nią warczeć i poskutkowało :lol: Trzeba było stać się psem,żeby pokazać kto rządzi :lol:

Posted

no ja tak Dalego potraktowalam :lol: .i to wiele razy-nawet go ugryzlam dosc paskudnie :lol: .piszczal strasznie-to bylo jak sie na mnie rzucil jak sie zblizylam do niego gdy mial kosc :roll: .po tej akcji i paru innych naukach uspokoil sie :lol:

Posted

Delta to zawsze jest uległa i Spike, ale Saba kiedyś próbowała ze mną rządzić, ale teraz już jest OK i wie kto tu jest silniejszy :wink: nieraz jeszcze na mnie warknie ale ja jej tym samym się odpłacam :lol:

Posted

Na dobranoc szczurki :wink:
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/ciaza/t12.jpg[/img]
i przyszła mamusia
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/ciaza/t3.jpg[/img]

Posted

Dzisiaj bez żadnych zdjęć, bo cały dzień miałam zawalony,że czasu na fotki nie miałam :( Bo przyszłam z szkoły pobyłam w domu ze 3godziny, później u kumpeli i telefon,że mam się zbierać do domu bo na zakupyu jedziemy :-? Tak,że fotek zero, ale jutro wezme aparat i porobie czekoladom foty bo coś mało ich tu :wink:

Posted

Mi też się nie chce robić :-? Dziś debatowałam w domu w sprawie wyjazdu gdzieś na wakacje i wszyscy mnie olali :( Co za rodzina chcą mnie izolować w domu :( I jestem zła z tego powodu :( Musiałam się wyżalić 8)

Posted

[quote name='daga10011']dokladnie :lol: ..a mi sie nawet fot nie chce robic :oops:[/quote]

no po tych bieganiach po urzędach tez by mi się nie kciałooo :wink: :D

Posted

[quote name='KaRa_TC']Mi też się nie chce robić :-? Dziś debatowałam w domu w sprawie wyjazdu gdzieś na wakacje i wszyscy mnie olali :( Co za rodzina chcą mnie izolować w domu :( I jestem zła z tego powodu :( Musiałam się wyżalić 8)[/quote]

napewno Cie gdzieś wyślą, tylko musisz ich troche pomęczyć :wink: :D

Posted

[quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC']Mi też się nie chce robić :-? Dziś debatowałam w domu w sprawie wyjazdu gdzieś na wakacje i wszyscy mnie olali :( Co za rodzina chcą mnie izolować w domu :( I jestem zła z tego powodu :( Musiałam się wyżalić 8)[/quote]

napewno Cie gdzieś wyślą, tylko musisz ich troche pomęczyć :wink: :D[/quote]

Już w tamtym roku ich męczyłam, i puścili mnie do kuzynki za Warszawe a tam było nudno więc po 4dniach wróćiłam sama do domu :lol: Tak to jest gdy się jest najmłodszym nikt mnie nie słucha :-? .

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC']Mi też się nie chce robić :-? Dziś debatowałam w domu w sprawie wyjazdu gdzieś na wakacje i wszyscy mnie olali :( Co za rodzina chcą mnie izolować w domu :( I jestem zła z tego powodu :( Musiałam się wyżalić 8)[/quote]

napewno Cie gdzieś wyślą, tylko musisz ich troche pomęczyć :wink: :D[/quote]

Już w tamtym roku ich męczyłam, i puścili mnie do kuzynki za Warszawe a tam było nudno więc po 4dniach wróćiłam sama do domu :lol: Tak to jest gdy się jest najmłodszym nikt mnie nie słucha :-? .[/quote]

za Warszawę :lol: :D a gdzie dokładnie??

Posted

Kara-bo to sie plecak pakuje i na stopa jedzie :lol: .zartuje-nie w dzisiejszych czasach-ja tak robilam :-? ...ale pociesz sie ze ja tez nigdzie nie jade w tym roku-a Ty mozesz do nas na weekend zajechac :wink: i obie bedziemy rzadzic na dgm :lol:

Posted

[quote name='daga10011']Kara-bo to sie plecak pakuje i na stopa jedzie :lol: .zartuje-nie w dzisiejszych czasach-ja tak robilam :-? ...ale pociesz sie ze ja tez nigdzie nie jade w tym roku-a Ty mozesz do nas na weekend zajechac :wink: i obie bedziemy rzadzic na dgm :lol:[/quote]

Haha dwie osoby na jednym komputerze to za łatwo by nie było :lol:

Jeszcze wakacje się nie zaczeły a mi się ostatnio ciągle nudzi :-? Moj braciszek jedzie na wakacje gdzieś na Mazury z kumplami, siostra też coś pewnie wymyśli, a ja będę samiutka z zwierzyńcem w domu :(

Sayma a za Warszawą to byłam troche dalej bo w Ciechanowie :lol: