Koma Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Koma']a for me coś sie znajdzie? :lol:[/quote] Może być kiciuś for you? [img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/ciaza/t4.jpg[/img][/quote] oczywiście że może :D :angel: :angel: :angel: słodziutka kicia ;) a psie ząbki też niczego sobie :lol: Quote
daga10011 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 ja swoim kosci nie daje-Kaja raz sie zatkala na samym poczatku jak przyjechala i musielismy ja antybiotykami kurowac :-? .Czasem dam-ale taka wielka cieleca,ze nie moga jej strzaskac-ale jak tylko obgryza i widze,ze sie robi cienka to zabieram :roll: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Moje to kości kruszą na mak :lol: Mają dość mocny ucisk i łatwo im się je gryzie, ale zostają żadko gdzieś 3razy miesiącu :wink: Quote
Betina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Kości surowe to przysmak dla mojej Tiny... Kiedy je jje to nawet przejść obok nie można bo już warczy. A zęby to też ma niczego sobie...ale na ludziach ich nie próbuję. Chyba że w zabawie podgryza lekko. :) Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Ja przypadkiem zostałam przez moje ugryziona, bo pchałam łapy tam gdzie nie trzeba :lol: Quote
daga10011 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 moje tez warczaly z koscia w zebach-ale dalam im lekcje :evilbat: .teraz moge im zabrac wszystko z geby,nawet najlepsza kosc :D . Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Ja Spike i Delcie też, ale z Sabą nie chcę ryzykować już raz przez takie coś oberwałam, na samym początku jak ją wziełam :lol: Quote
daga10011 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 no z doroslym psem jest inaczej-ja swoje od szczeniaka musztruje :lol: .zreszta tylko Dali warczal ze smakolykiem w zebach-suki przyjechaly dobrze nauczone kim sa w ludzkim stadzie-zadna nie warknela na nikogo nigdy Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Ja wiele razy do Saby oberwałam, ale kiedyś się zbuntowałam przewróciłam ją na plecy i zaczełam na nią warczeć i poskutkowało :lol: Trzeba było stać się psem,żeby pokazać kto rządzi :lol: Quote
daga10011 Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 no ja tak Dalego potraktowalam :lol: .i to wiele razy-nawet go ugryzlam dosc paskudnie :lol: .piszczal strasznie-to bylo jak sie na mnie rzucil jak sie zblizylam do niego gdy mial kosc :roll: .po tej akcji i paru innych naukach uspokoil sie :lol: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Delta to zawsze jest uległa i Spike, ale Saba kiedyś próbowała ze mną rządzić, ale teraz już jest OK i wie kto tu jest silniejszy :wink: nieraz jeszcze na mnie warknie ale ja jej tym samym się odpłacam :lol: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Na dobranoc szczurki :wink: [img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/ciaza/t12.jpg[/img] i przyszła mamusia [img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/ciaza/t3.jpg[/img] Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Dzisiaj bez żadnych zdjęć, bo cały dzień miałam zawalony,że czasu na fotki nie miałam :( Bo przyszłam z szkoły pobyłam w domu ze 3godziny, później u kumpeli i telefon,że mam się zbierać do domu bo na zakupyu jedziemy :-? Tak,że fotek zero, ale jutro wezme aparat i porobie czekoladom foty bo coś mało ich tu :wink: Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Pewnie, że mało. Fot jest zawsze za mało!!!!!!!! A więc aparacik w łapki i fotaski psiuńciów prosiemy :lol: :D Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 dokladnie :lol: ..a mi sie nawet fot nie chce robic :oops: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 Mi też się nie chce robić :-? Dziś debatowałam w domu w sprawie wyjazdu gdzieś na wakacje i wszyscy mnie olali :( Co za rodzina chcą mnie izolować w domu :( I jestem zła z tego powodu :( Musiałam się wyżalić 8) Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='daga10011']dokladnie :lol: ..a mi sie nawet fot nie chce robic :oops:[/quote] no po tych bieganiach po urzędach tez by mi się nie kciałooo :wink: :D Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='KaRa_TC']Mi też się nie chce robić :-? Dziś debatowałam w domu w sprawie wyjazdu gdzieś na wakacje i wszyscy mnie olali :( Co za rodzina chcą mnie izolować w domu :( I jestem zła z tego powodu :( Musiałam się wyżalić 8)[/quote] napewno Cie gdzieś wyślą, tylko musisz ich troche pomęczyć :wink: :D Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 [quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC']Mi też się nie chce robić :-? Dziś debatowałam w domu w sprawie wyjazdu gdzieś na wakacje i wszyscy mnie olali :( Co za rodzina chcą mnie izolować w domu :( I jestem zła z tego powodu :( Musiałam się wyżalić 8)[/quote] napewno Cie gdzieś wyślą, tylko musisz ich troche pomęczyć :wink: :D[/quote] Już w tamtym roku ich męczyłam, i puścili mnie do kuzynki za Warszawe a tam było nudno więc po 4dniach wróćiłam sama do domu :lol: Tak to jest gdy się jest najmłodszym nikt mnie nie słucha :-? . Quote
sayma Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='sayma'][quote name='KaRa_TC']Mi też się nie chce robić :-? Dziś debatowałam w domu w sprawie wyjazdu gdzieś na wakacje i wszyscy mnie olali :( Co za rodzina chcą mnie izolować w domu :( I jestem zła z tego powodu :( Musiałam się wyżalić 8)[/quote] napewno Cie gdzieś wyślą, tylko musisz ich troche pomęczyć :wink: :D[/quote] Już w tamtym roku ich męczyłam, i puścili mnie do kuzynki za Warszawe a tam było nudno więc po 4dniach wróćiłam sama do domu :lol: Tak to jest gdy się jest najmłodszym nikt mnie nie słucha :-? .[/quote] za Warszawę :lol: :D a gdzie dokładnie?? Quote
dbsst Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 [url]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/ciaza/t3.jpg[/url] jakie wygibasy :D Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 Kara-bo to sie plecak pakuje i na stopa jedzie :lol: .zartuje-nie w dzisiejszych czasach-ja tak robilam :-? ...ale pociesz sie ze ja tez nigdzie nie jade w tym roku-a Ty mozesz do nas na weekend zajechac :wink: i obie bedziemy rzadzic na dgm :lol: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2005 Author Posted June 20, 2005 [quote name='daga10011']Kara-bo to sie plecak pakuje i na stopa jedzie :lol: .zartuje-nie w dzisiejszych czasach-ja tak robilam :-? ...ale pociesz sie ze ja tez nigdzie nie jade w tym roku-a Ty mozesz do nas na weekend zajechac :wink: i obie bedziemy rzadzic na dgm :lol:[/quote] Haha dwie osoby na jednym komputerze to za łatwo by nie było :lol: Jeszcze wakacje się nie zaczeły a mi się ostatnio ciągle nudzi :-? Moj braciszek jedzie na wakacje gdzieś na Mazury z kumplami, siostra też coś pewnie wymyśli, a ja będę samiutka z zwierzyńcem w domu :( Sayma a za Warszawą to byłam troche dalej bo w Ciechanowie :lol: Quote
daga10011 Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 a czemu nielatwo?????????to kompa spakuj :lol: .ja mam router-mozna 2 podlaczyc :lol: Quote
Recommended Posts