martama Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Tylko ona puszcza strasznie śmierdzące bąki, naprawdę mocno śmierdzące.. od czego to może zależeć?? Od jedzenia?? Quote
iwa77 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Czy to oznacza ,ze sunia ma już od jutra domek stały ? Będzie tu na miejscu ? Quote
martama Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='iwa77']Czy to oznacza ,ze sunia ma już od jutra domek stały ? Będzie tu na miejscu ?[/quote]. Dzisiaj jest u mnie na tymczasie, a jutro ma już domek stały. Tak, będzie mieszkała we Wrocławiu. A co z tymi bakami?? Od jedzenia mogą być?? Trzeba wietrzyć po takim pierdnięciu:eviltong: Quote
Fredzia:) Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 raczej od jedzenia jak bylysmy z nia dzis to tez ne mogla sie zalatwic. To kolejna bieda ma dom:)super:multi:oby tak dalej:) Quote
martama Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Na spacerze zrobiła taką wielką koopę, że masakra, to było chwile po tym jak ją z klatki wyciągnęłyśmy, całe szczęście że przed jazdą samochodem:eviltong: a bączki to ma takie, że cała rodzina się rzuca do otwierania okien:cool1: Mała już nie boi się Delty, bawiła się piłeczką i misiem:loveu: a najbardziej lubi wywalać brzucho do góry:cool3: i czeka aż ktoś ją posmyra, a jak nikt się nie bierze to podchodzi trąca łapą i znowu:evil_lol: Na początku obawiała się wchodzenia do domu, teraz wciska się po spacerze przed deli i pierwsza jest na dywanie:evil_lol: Jazda samochodem zaliczona na 5:multi: Goście przywitani, bardzo wesołym merdaniem ogonka i prośbą o pieszczotki. Ruch uliczny (taki mało intensywny)zaliczony i też na plus, małymi kroczkami obudzi się w niej radosny młody psiak;) ale potrzeba cierpliwości, żeby przeprowadzić pełen socjal. Mam nadzieję, że pokochają się z nowym pańciostwem. Quote
Fredzia:) Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 super wiadomosc buziaki i smyranko dla malej:)ona jest przeslaodka:)Teraz jeszcze zuia i bazi nam zostal oby szybko domku znalazaly kochane psiaki Quote
martama Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Mała, przestraszona już jest zupełnie innym psiakiem niż w schronie, na spacerkach biega, skacze, ładnie zasygnalizowała że chce jej się siusiu. Jeszcze jest zagubiona, ale różnica jest duża, kwestia czasu, a będzie rozbrykanym szczeniolem:cool3: Ale wiadomo, że się boi petard bo jakiś idiota zaczął strzelać, robił taki huk przez chyba 5 min, że masakra. Psy biedne przestraszone bardzo były.. ale dosyć szybko się suczki wyciszyły. A domki, to tak trochę po znajomości mam:cool3: szkoda tylko, że wśród znajomych nikt mojego Bazziego nie chce adoptować, tylko bida siedzi w schronie.. Młoda właśnie brzucho wywaliła i podsypia:eviltong: ona wygląda na bardzo zmęczoną dzisiejszym dniem. Quote
martama Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Noc przeszła jako tako;) U nas w domu panują zasady, że w ciągu dnia pies jest z nami, ale w nocy śpi w przedpokoju, więc mała razem z Del miała tam naszykowane spanie. Na początku trochę płakała, ale jak zobaczyła że nic płaczem nie zdziała to poszła spać:multi:a rano, takiej radości jeszcze nie widziałam (Zuzia pomnożona razy 5 :P) Toaleta załatwiona na porannym spacerku punkt 6:40:multi: Sunia ma katar i kicha, a i wydaje mi się że ma chyba coś z pęcherzem, może ma przeziębiony.. bardzo często chce wychodzić na sikanie, i niby przysiada na dłużej ale tylko kilka kropli wysikuje.. ale to sprawdzimy u weta. Zaraz biorę suki na łąkę na dłuższy spacer, to porobię małej zdjęcia;) przypnę ją na 15 metrową linkę i trochę sobie pobiega bo rano chciała ganiać za Deltą, ale niestety była na smyczy. Quote
martama Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Sunisia od wtorku już w nowym domku:loveu: Pańciostwo zadowoleni z psiaka, nie brudzi w domku, sygnalizuje jak potrzebuje wyjść na spacerek, nocki ładnie przesypia. Wczoraj została sama na 6 godzin i nic nie zniszczyła (odpukać), nom pomijając wędrówki po stole w kuchni i zjedzenie połowy ciasta:evil_lol: Ludziska nie pomyśleli, że piesek po schronisku może mieć duży apetyt, a ciacho ładnie pachnie:evil_lol: Quote
Fredzia:) Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Super:loveu:moje nawet jakby nie byly glodne i tak z pazernosci by zjadly ze stolu ostatnio przylapalam buldozke jak pila sobie moja kawe:mad: Quote
Recommended Posts