Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa77']Czy to oznacza ,ze sunia ma już od jutra domek stały ?
Będzie tu na miejscu ?[/quote].

Dzisiaj jest u mnie na tymczasie, a jutro ma już domek stały. Tak, będzie mieszkała we Wrocławiu.

A co z tymi bakami?? Od jedzenia mogą być?? Trzeba wietrzyć po takim pierdnięciu:eviltong:

Posted

Na spacerze zrobiła taką wielką koopę, że masakra, to było chwile po tym jak ją z klatki wyciągnęłyśmy, całe szczęście że przed jazdą samochodem:eviltong: a bączki to ma takie, że cała rodzina się rzuca do otwierania okien:cool1:

Mała już nie boi się Delty, bawiła się piłeczką i misiem:loveu: a najbardziej lubi wywalać brzucho do góry:cool3: i czeka aż ktoś ją posmyra, a jak nikt się nie bierze to podchodzi trąca łapą i znowu:evil_lol: Na początku obawiała się wchodzenia do domu, teraz wciska się po spacerze przed deli i pierwsza jest na dywanie:evil_lol:

Jazda samochodem zaliczona na 5:multi:

Goście przywitani, bardzo wesołym merdaniem ogonka i prośbą o pieszczotki.

Ruch uliczny (taki mało intensywny)zaliczony i też na plus, małymi kroczkami obudzi się w niej radosny młody psiak;) ale potrzeba cierpliwości, żeby przeprowadzić pełen socjal.

Mam nadzieję, że pokochają się z nowym pańciostwem.

Posted

Mała, przestraszona już jest zupełnie innym psiakiem niż w schronie, na spacerkach biega, skacze, ładnie zasygnalizowała że chce jej się siusiu. Jeszcze jest zagubiona, ale różnica jest duża, kwestia czasu, a będzie rozbrykanym szczeniolem:cool3:

Ale wiadomo, że się boi petard bo jakiś idiota zaczął strzelać, robił taki huk przez chyba 5 min, że masakra. Psy biedne przestraszone bardzo były.. ale dosyć szybko się suczki wyciszyły.

A domki, to tak trochę po znajomości mam:cool3: szkoda tylko, że wśród znajomych nikt mojego Bazziego nie chce adoptować, tylko bida siedzi w schronie..

Młoda właśnie brzucho wywaliła i podsypia:eviltong: ona wygląda na bardzo zmęczoną dzisiejszym dniem.

Posted

Noc przeszła jako tako;) U nas w domu panują zasady, że w ciągu dnia pies jest z nami, ale w nocy śpi w przedpokoju, więc mała razem z Del miała tam naszykowane spanie. Na początku trochę płakała, ale jak zobaczyła że nic płaczem nie zdziała to poszła spać:multi:a rano, takiej radości jeszcze nie widziałam (Zuzia pomnożona razy 5 :P)

Toaleta załatwiona na porannym spacerku punkt 6:40:multi:

Sunia ma katar i kicha, a i wydaje mi się że ma chyba coś z pęcherzem, może ma przeziębiony.. bardzo często chce wychodzić na sikanie, i niby przysiada na dłużej ale tylko kilka kropli wysikuje.. ale to sprawdzimy u weta.

Zaraz biorę suki na łąkę na dłuższy spacer, to porobię małej zdjęcia;) przypnę ją na 15 metrową linkę i trochę sobie pobiega bo rano chciała ganiać za Deltą, ale niestety była na smyczy.

Posted

Sunisia od wtorku już w nowym domku:loveu: Pańciostwo zadowoleni z psiaka, nie brudzi w domku, sygnalizuje jak potrzebuje wyjść na spacerek, nocki ładnie przesypia. Wczoraj została sama na 6 godzin i nic nie zniszczyła (odpukać), nom pomijając wędrówki po stole w kuchni i zjedzenie połowy ciasta:evil_lol:

Ludziska nie pomyśleli, że piesek po schronisku może mieć duży apetyt, a ciacho ładnie pachnie:evil_lol: