Filomena Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Hej;-) Moja sunia ma 2 lata, od ok. 2 miesięcy potwornie brzydko leci jej z pysia. Nie ma kamienia nazębnego, moim zdaniem to od żołądka, ale wet nic mi nie doradził, poza pastą do zębów. Ten zapach jest okrutnie nieprzyjemny, była odrobaczana, i robali nie miała. Nie je żadnych psich puszek, nie lubi też kasz, ryżów, zazwyczaj dostawała wątróbke, mieso, parówki, ryby, ona taka wybredna bardziej;-) Quote
Falkor Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 może włącz jednak do menu ryż.Jest polecany dla psów z kłopotami żołądkowymi.Może spróbój reklamowanych kości na psie ząbki.Mojej też śmierdzi z pyska ale jestem przyzwyczajona :-? Quote
Filomena Posted October 1, 2004 Author Posted October 1, 2004 Po wypadku zaczęła jeść kaszę, ryż i zapach faktycznie sie zmniejszył. Dzięki bardzo! Tylko jak tę wybrednicę do ryżu przekonać?:/ Quote
AM Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Brzydki zapach z pysia może byc spowodowany nadkwasotą. Wtedy najlepiej podać lekihamujące wydzielanie kwasu solnego typu ludzki Ranigast ale oczywiście po konsultacji z wetem :D Quote
aniaa Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 mojemu psiurowi też capiło z pyszczka :oops: do momentu aż przeszliśmy z gotowanego mięska na suche - odrazu zrobiło się lepiej... Quote
Recommended Posts