karusiap Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dzwonila do mnie Pani o Tuntla,ma 8 letnia ratlerke i dom z ogrodem.Poplakala sie,bo miala podobnego psiaka.Ma o 10 dzwonic do schronu. Quote
Asior Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 ojoj!!!! A gdzie go wypatrzyła???? Quote
karusiap Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nie wiem co z ta Pania,bo Tuntel podobno od wczoraj w super domku:loveu: Quote
Asior Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 CZyli co?? na stówe go nie ma w schronie???? Quote
karusiap Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nie bylam,nie widzialam,ale jesli Alicja mowi ze nie ( a od niej to wiem) to znaczy,ze nie:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='karusiap']nie wiem co z ta Pania,bo Tuntel podobno od wczoraj w super domku:loveu:[/quote] To super:multi::multi:,nic nie wiedzilam i jak wczoraj zadzwonil do mnie gosc z pytaniem o Tuntela to powiedzilam mu gdzie jest i mial jechac do schroniska ,mam nadzieje ze wzial cos innego. nietety wczoraj bylam cale popoludniu u pani Ani na sesji zdjeciowej potem z kotkami i szczeniaczkami uratownanymi u weta ,potem zawozilam z Bożenka szczeniaczka do domku i sprawdzalam dom dla starszej suni (dzisiaj zawoże ze schronsika do tego domku Astre)i nie moglam jechac do schroniu im pomóz ,a chcieli jechac jeszcze wczoraj.:loveu: Quote
Recommended Posts