Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moi drodzy
Chcę wam przedstawić kogoś, kto potrzebuje pilnie nowego domku zanim nadejdzie zima i mrozy.
Jest to ok. roczny pieseczek, znaleziony po długiej tułaczce, piesek zaprzyjaźnił się z dziećmi z okolicy po której biegał i to one utrzymywały go przy życiu wynoszą z domu jedzenie[jak opowiadały podkradały mamie parówki] i pewnie nie tylko. Piesek odwzajemnił się ogromnym zaufaniem i towarzyszył im zawsze kiedy wychodziły na dwór. Niestety żadna z tych w/w mam nie zgodziła się na przygarnięcie Rudzika[ tak mi się nazwało] choć dzieci prosiły gorąco.
Teraz gdy za pasem zima a w nocy już pojawiły się przymrozki ten maluch nie wie gdzie się podziać i co począć ze sobą. Dzieci co raz rzadziej pojawiają się na podwórkach więc nie ma nikogo kto dałby cokolwiek do jedzenia nie mówiąc już o schronieniu przed zimnem.
Coś o nim: Rudzik to młodziutki, bardzo towarzyski, wesoły kundelek.
Widać że mieszkał u ludzi i ma cudowny kontakt z dziećmi.
Prowadząc go zauważyłam również że potrafi chodzić na smyczy.
Reasumując : jest gdzieś ktoś odpowiedzialny za jego niedolę [przestał się podobać czy co???]
Przecież jest przesłodki- sami zobaczcie

tylko samotny

I tu moja prośba, do was drodzy forumowicze , już nie raz otworzyliście serducha przed potrzebującym psiakiem okazując zainteresowanie i często podejmując konkretne kroki:
Ktokolwiek zna osobę zainteresowaną adopcją małego wesołego psiaka –na wagę złota
Ktokolwiek może powielić i rozpowszechnić to ogłoszenie jest na wagę złota.
Ktokolwiek ma jakiś pomysł na inną pomoc dla tego słodziaka – na wagę złota
:modla:LICZYMY NA WASZĄ POMOC :modla:

Posted

Rudzik jest ogłaszany:
wałbrzych- pajęczyna
wrocław-pajęczyna
neeon.pl
bono-polska.pl
ale okazja
e-gratka
zoonet.pl
jeśli macie możliwość rozpowszechnijcie to ogłoszenie gdzie się da-szanse wzrosną

Rozklejamy również ogłoszenia ze zdjęciem w naszej miejscowości i okoliczych miejscowościach ZIMA TUŻ TUŻ:-(
oto kilka fotek Rudzika w całej okazałości

• 3 weeks later...
  • 1 month later...