Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pirat przebywa w ostródzkim schronisku od kilku miesięcy. Z tego co wiem, psiak się błąkał, a mieszkańcy go dokarmiali. jednak nie trwało to zbyt długo i Piracik trafił do schroniska. Początkowo był bardzo nieufny w stosunku do ludzi i pokazywał ząbki. Jednak w ostatnia sobotę psiaczek dał się przekonać co do spacerku i mam nadzieję, ze teraz będzie na nie chodził co sobota.
Na spacerku nie wykazywał agresji do innych psów. Pojadł kiełbaski na spacerku, ale jakoś szczególnie głaskania się nie domagał. Pewnie z czasem chłopak się rozkręci
Czy Pirat wypatrzy krainę szczęścia - kochający domek ??? Daj mu szanse

Posted

widzę, że wielu psiakom robisz watki, jednak mało kto na nie zagląda.........a zupełnie nikt nie odpowiada!?!?
to ja chociaż pirata podniosę...........śliczny chłopak

Posted

lolka napisał(a):
widzę, że wielu psiakom robisz watki, jednak mało kto na nie zagląda.........a zupełnie nikt nie odpowiada!?!?
to ja chociaż pirata podniosę...........śliczny chłopak

no niestety nie ma odzewu, a psiaczki czekają :-(

• 3 weeks later...
Posted

o mamo jaki on wypielęgnowany:crazyeye: że tez w naszym schroo psiaki nie wyglądają tak pięknie........macie tam na etacie jakiegoś stylistę?:evil_lol:

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...