lidka_park Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Pirat przebywa w ostródzkim schronisku od kilku miesięcy. Z tego co wiem, psiak się błąkał, a mieszkańcy go dokarmiali. jednak nie trwało to zbyt długo i Piracik trafił do schroniska. Początkowo był bardzo nieufny w stosunku do ludzi i pokazywał ząbki. Jednak w ostatnia sobotę psiaczek dał się przekonać co do spacerku i mam nadzieję, ze teraz będzie na nie chodził co sobota. Na spacerku nie wykazywał agresji do innych psów. Pojadł kiełbaski na spacerku, ale jakoś szczególnie głaskania się nie domagał. Pewnie z czasem chłopak się rozkręci Czy Pirat wypatrzy krainę szczęścia - kochający domek ??? Daj mu szanse Quote
lolka Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 widzę, że wielu psiakom robisz watki, jednak mało kto na nie zagląda.........a zupełnie nikt nie odpowiada!?!? to ja chociaż pirata podniosę...........śliczny chłopak Quote
Lionees Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Też będę do niego zagladać.Cudny piesio:loveu: Quote
lidka_park Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 lolka napisał(a):widzę, że wielu psiakom robisz watki, jednak mało kto na nie zagląda.........a zupełnie nikt nie odpowiada!?!? to ja chociaż pirata podniosę...........śliczny chłopak no niestety nie ma odzewu, a psiaczki czekają :-( Quote
Lionees Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Psiaczek się przypomina i prosi o domek! Quote
Lionees Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Hej chłopaczku,czemu Cię nikt nie odwiedza?:-( Quote
lolka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 o mamo jaki on wypielęgnowany:crazyeye: że tez w naszym schroo psiaki nie wyglądają tak pięknie........macie tam na etacie jakiegoś stylistę?:evil_lol: Quote
lidka_park Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 w tym sęk że nie i sami sie głowimy, jak on to robi że jest taki bieluśki w schronisku :p Quote
lidka_park Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Pirat niestety dalej w schronisku :shake: Quote
Lionees Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cholerka...taki piękny pies:loveu: Lidziu a można mu porobic jakies ogłoszenia? Jeżeli tak,to na kogo namiary,telefon? Quote
lidka_park Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Renatko, jak najbardziej można :) a namiary oczywiście na mnie ;) Quote
lidka_park Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 3majcie kciuki za Pirata !!! Być może nasz przystojniak zamieszka w Warszawie ;) Quote
lidka_park Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Pirat wczoraj pojechał do swojego nowego domku :multi: Quote
Lionees Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ależ się cieszę:multi:.Śliczny ten Piracik.:loveu:Wiadomo coś jak mu jest w nowym domku? Quote
lidka_park Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 chyba zdjęcia mówią same za siebie ;) więcej informacji z Piracikowego domku TU :) Quote
Recommended Posts