Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się porannie[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020403.gif[/IMG][/URL][URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"]
[/URL]

Posted

[quote name='tigrunia']Ja stawiam na olej norkowy .. bardzo dużo osób mi mówiło o takich skutkach ubocznych, dużo też czytałam więc nie ma bata - musi coś być w tych norkach :eviltong:[/quote]
Dzięki , musze się temu przyjrzeć.

[quote name='laurin']Cześć Ula:loveu: Są u Was grzyby:cool3:[/quote]

codziennie widze grzybiarzy bo droga z lasu biegnie blisko naszego domu , niosą koszyki ale nie wszystkie pełne:razz: teraz ponoć już jakby mniej grzybów

[quote name='Yoko2009']Witamy porannie i buziaki dla mejsi przesyłamy:loveu::loveu:[/quote]
witamy bliżniaczke :loveu: życzymy miłego dnia:lol:

Posted

Heh tak właśnie gadaliśmy z Łukaszem że jak teraz więcej nie uzbieramy to będziemy skupować od przydrożnych grzybiarzy i powiemy że to nasze znaleźne:evil_lol:

Cześć Ula:multi:

Posted

[quote name='laurin']Cześć Ula:loveu:

czemu nie podlinkujesz sobie tego cudnego banerka???[/quote]
bo pewnie o tym nie wie...:roll:
ja tez musze w koncu pomyslec o banerze swoim..

Posted

[quote name='dysia-u']Aniu a nie wyświetla ci się banerek? ja go widze[/quote]
nie, widzę go, tylko nie można w niego kliknąć i automatycznie przejść do Twojej galerii:-(

Posted

[quote name='laurin']nie, widzę go, tylko nie można w niego kliknąć i automatycznie przejść do Twojej galerii:-([/quote]
aaa moje synostwo taaaakie leniwe :mad: zawsze na skróty:mad:

Posted

zamówiłam w KARUSKU szampon dla dorosłych psów i butelke podróżną to taki /mały wodopój :lol: i wiecie co ? na drugi dzień dzwoni pani i mówi że butelki nie ma , może będzie za kilka dni czy wysłać mi reszte z tego zamówienia. No to dlaczego w ofercie jest ja się pytam:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']zamówiłam w KARUSKU szampon dla dorosłych psów i butelke podróżną to taki /mały wodopój :lol: i wiecie co ? na drugi dzień dzwoni pani i mówi że butelki nie ma , może będzie za kilka dni czy wysłać mi reszte z tego zamówienia. [B]No to dlaczego w ofercie jest ja się pytam[/B]:evil_lol:[/quote]
No i co Ci na to pytanie odpowiedziała? :eviltong: Ja bardzo dużo zamawiam w psich sklepach internetowych i w jednym już czekam 1,5 m-ca tylko na nożyczki do gumek :loveu: :cool1: W drugim ostatnio czekałam równe 32 dni :cool1: