Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Ula:lol:

[quote name='Pegaza']nie ogladam:shake: tvn wlaczone ale nie patrze na to..mi sie juz znudzila po raz enty to samo tylko geby sie wymieniają..[/quote]
Nooo lepiej by kase co na te programy wywalają biednym dzieciom oddali:cool1:

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']nie ogladam:shake: tvn wlaczone ale nie patrze na to..mi sie juz znudzila po raz enty to samo tylko geby sie wymieniają..[/quote]

teoretycznie to ja już umiem tańczyć bo po raz enty oglądam , ale jak przyjdzie co do czego...

Posted

[quote name='laurin']Cześć Ula:lol:

Nooo lepiej by kase co na te programy wywalają biednym dzieciom oddali:cool1:[/quote]

nie musi być kasa z programów ale choć jedną dziesiątą ze swoich pensji prezesi mogli by na inny cel przeznaczyć:angryy:

Posted

Hej Ula:bye:
Mam banerek;) Miał być w sobotę ale nie miałam czasu wejść na neta:roll:
[url=http://img246.imageshack.us/i/mejsi.jpg/]Imageshack - mejsi[/url]
No i tak: jak ci się podoba to fajnie, jak nie to zmienię...
A i od razu co do napisu... Nie chciał mi się żaden przypasować
więc na razie dałam ten... Jak co to mów;)

Posted

[quote name='Pegaza']Nie no 1 klasa wygladacie banerkowo:loveu:
synowa sie postarala:evil_lol:[/quote]

no suuuper super:loveu::loveu::loveu:
Paula się o względy stara:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Nie no 1 klasa wygladacie banerkowo:loveu:
synowa sie postarala:evil_lol:[/quote]
widzisz Paula :cool3: męża szukałam 450 km od miejsca gdzie mieszkam , a synową znalazłam jeszcze dalej :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy popołudniowo:), Banerek macie piękniutki, zobacz jakie podobieństwo Mejsi do Yoko, jakby ten sam piesio na 2 banerkach:):) szczególnie to przybliżenie. pozdrawiam
[IMG]http://img246.imageshack.us/img246/3231/mejsi.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='karkakarka']Witam - banerek cudo !!!
A Yoko i Mejsi faktycznie do siebie podobne :)[/quote]

moja miała bardziej srebrny włos a przez to była bardziej podobna do Yoko,:multi: ale po stosowaniu olejku norkowego jakoś zmienił jej sie kolorek. Nie wiem czy to możliwe czy to tylko mój wymysł no ale po czym tak by sie "zażółciła" ??:shake:

Posted

[quote name='Yoko2009']Witamy popołudniowo:), Banerek macie piękniutki, zobacz jakie podobieństwo Mejsi do Yoko, jakby ten sam piesio na 2 banerkach:):) szczególnie to przybliżenie. pozdrawiam
[IMG]http://img246.imageshack.us/img246/3231/mejsi.jpg[/IMG][/quote]
banerki i piesie jakoś tak podobne :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dysia-u']moja miała bardziej srebrny włos a przez to była bardziej podobna do Yoko,:multi: [B]ale po stosowaniu olejku norkowego jakoś zmienił jej sie kolorek. Nie wiem czy to możliwe czy to tylko mój wymysł no ale po czym tak by sie "zażółciła" ??[/B]:shake:[/quote]
To bardzo częsty skutek uboczny stosowania olejków norkowych :shake: Ja nigdy nie stosowałam właśnie ze względu na ogrom takich przypadków.. Ktoś niedawno pisał, że mozna to zmyć "Vulpesem" :roll:

Posted

a więc to nie tylko moje "widzi mi się" Wczoraj tak się jej lepiej przyjrzałam i wydaje mi się że kolory nie jej własne. Myślisz że po kolejnych kąpielach ta płukanka się zmyje? Ale numer!! a nic na opakowaniu nie pisza o takich "powikłaniach"

Posted

[quote name='dysia-u']a więc to nie tylko moje "widzi mi się" Wczoraj tak się jej lepiej przyjrzałam i wydaje mi się że kolory nie jej własne. Myślisz że po kolejnych kąpielach ta płukanka się zmyje? Ale numer!! a nic na opakowaniu nie pisza o takich "powikłaniach"[/quote]
Nie wiem czy się zmyje bo nigdy tak nie miałam .. ktoś niedawno pisał o tym na dogo, że po Vulpesie się zmywa.. może poszukaj gdzieś na pielęgnacji?

Posted

[quote name='tigrunia']Znalazłam .. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/12973439-post13.html[/URL] ;)[/quote]

Cześć Be :lol: bardzo ci dziękuje za linka. Wy to śmigacie po tym kompie a ja jestem jeszcze w lesie. Ale sie ucze , a kiedy sie naucze kto to wie :roll:
Mam inny pomysł na to "przebarwienie" Ponieważ olej norkowy stosuje juz kilka miesięcy i jakoś mnie to nie zastanowiło. Od 2 mcy stosuje szampon GOTLIB ale nie było jak zawsze dla dorosłych psów więc kupiłam dla szczeniąt. Ten szampon jest takiego rózowego koloru. Ciekawe czy to on nie jest sprawcą tego przebarwiania. Po szamponie tej samej firmy ale dla dorosłych wszystko było ok

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Be :lol: bardzo ci dziękuje za linka. Wy to śmigacie po tym kompie a ja jestem jeszcze w lesie. Ale sie ucze , a kiedy sie naucze kto to wie :roll:
Mam inny pomysł na to "przebarwienie" Ponieważ olej norkowy stosuje juz kilka miesięcy i jakoś mnie to nie zastanowiło. Od 2 mcy stosuje szampon GOTLIB ale nie było jak zawsze dla dorosłych psów więc kupiłam dla szczeniąt. Ten szampon jest takiego rózowego koloru. Ciekawe czy to on nie jest sprawcą tego przebarwiania. Po szamponie tej samej firmy ale dla dorosłych wszystko było ok[/quote]
Ja stawiam na olej norkowy .. bardzo dużo osób mi mówiło o takich skutkach ubocznych, dużo też czytałam więc nie ma bata - musi coś być w tych norkach :eviltong: