Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']My po prostu nie lubimy zimy :loveu:[/quote]
Beata dobrze piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ewentualnie jak sie Uli jej tak bardzo chce to niech sobie ją weżmie i wozi w worku ze sobą:evil_lol:

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewa2909']Beata dobrze piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ewentualnie jak sie Uli jej tak bardzo chce to niech sobie ją weżmie i wozi w worku ze sobą:evil_lol:[/quote]
Może też sobie zafundować takie coś co sztuczny śnieg robi :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Może też sobie zafundować takie coś co sztuczny śnieg robi :evil_lol:[/quote]
Na plecy jej mniej wejdzie:evil_lol:(szczupła jest)A tak to z taką armatką to mogła by zawitać do nas i zostawić troche zimy:eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Ula :multi:
czytam 2 czesc rozlewiska i ta mi sie bardziej podoba od 1...:p[/quote]

Cze Ula:loveu:
U mnie Roksana zarzyczyła sobie na imieniny INTRUZA .Podobno fajna książka .Będe musiała chyba z nudów zakraść się do jej pokoju i jej gwizdnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']Teraz czytam "Przed burzą" Judith Lennox i przypaliłam przez nia łazanki.
cholender ale to pisane wciąga !!!:evil_lol:[/quote]
No ładnie, co te biedne dzieci z tobą mają -mama ich łazanki przypaliła:mad::evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=orange]Słoneczne cześć [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203D4.gif[/IMG][/URL] [/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dysia-u']Teraz czytam "Przed burzą" Judith Lennox i przypaliłam przez nia łazanki.
cholender ale to pisane wciąga !!!:evil_lol:[/quote]
No wciąga :roll:
a ja czytam Chmielewskiej "nieboszczyk mąż"
pa, lecę już bo muszę się pakować :multi:, uwielbiam podróże
trzymajcie się :hand:

Posted

[quote name='ewa2909']Cześć Uluś:loveu:Daj focie nowej fryzurki:evil_lol:[/quote]
pewnie!!! chyba że światło w galeriach pogasicie :eviltong:

[quote name='laurin']tak tak pokaż:cool3: pewnie jak zwykle panikujesz:eviltong:

cześć Ula:lol:[/quote] oooo taaaaak. Nawet mój mąż delikatnie sie wypowiedział , więc już totalna załamka. Ja mam kręcone , bardzo kręcone włosy i dlatego trudno fryzjerom je ogarnąć. Dlarego uprzedziłam co może zrobić ,a ona jakby zupełnie tego nie przyjęła. No i bach. Dziś była mżawka a moje włosy na wilgoć robią się jak śrubki. Efekt jest taki że nad czołem wyglądam jak łysol. Echhhh szkoda gadać. A jutro w pracy wizyta BHPowca. Przyjde w berecie :lol: powiem że okrycie ochronne szef wprowadził.;)

Posted

[quote name='iwa63']Witam wieczornie a fryzurą się nie przejmuj włoski nie długo odrosną
A te fryzjerki to czasami zachowują się jakby nie rozumiały po polsku:mad:[/quote]
no właśnie:cool1: dlatego ja zapuszczam:p od nowa:p kolejny raz:cool1:
Cześć Ula:lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Ula szczeze to wspolczuje:glaszcze:idziesz do fryzjera zeby poprawic sobie humor, urode a tu Cie jeszcze oszpeci wrr
a co tam u psiakow slychac?:p[/quote]
miałam taaaki humor że myślałam" już chyba nic mi go nie zepsuje" i patrz....
nic człek nie przewidzi:angryy:
już daje fotki bo mamy tak piękną jesień że dusza sie raduje /mimo fryzjera hihi/