ewa2909 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='tigrunia']My po prostu nie lubimy zimy :loveu:[/quote] Beata dobrze piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewentualnie jak sie Uli jej tak bardzo chce to niech sobie ją weżmie i wozi w worku ze sobą:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy i pozdrawiamy piękna Mejsi i jej Panią:multi::lol: Zapraszamy do nas:multi: Quote
tigrunia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='ewa2909']Beata dobrze piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ewentualnie jak sie Uli jej tak bardzo chce to niech sobie ją weżmie i wozi w worku ze sobą:evil_lol:[/quote] Może też sobie zafundować takie coś co sztuczny śnieg robi :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='tigrunia']Może też sobie zafundować takie coś co sztuczny śnieg robi :evil_lol:[/quote] Na plecy jej mniej wejdzie:evil_lol:(szczupła jest)A tak to z taką armatką to mogła by zawitać do nas i zostawić troche zimy:eviltong: Quote
pycia Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy wieczorkiem i czekamy na nowe fotki;) Quote
iwa63 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Witamy wieczornie i zapraszamy do nas na fotki;) Quote
Pegaza Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cze Ula :multi: czytam 2 czesc rozlewiska i ta mi sie bardziej podoba od 1...:p Quote
Marzena* Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy w piękne słoneczne południe :loveu: i biegniemy na spacerek :Dog_run: Quote
***Paulina*** Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Cze Ula:bye: [url=http://img30.imageshack.us/i/img8400c.jpg/]Imageshack - img8400c[/url] Widać że malinki smakowały:loveu: A co do zimy to ja też przyłączam się do przeganiania;) Quote
pycia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Witamy popołudniowo i pozdrawiamy cieplutko:) Quote
ewa2909 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Ula :multi: czytam 2 czesc rozlewiska i ta mi sie bardziej podoba od 1...:p[/quote] Cze Ula:loveu: U mnie Roksana zarzyczyła sobie na imieniny INTRUZA .Podobno fajna książka .Będe musiała chyba z nudów zakraść się do jej pokoju i jej gwizdnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Teraz czytam "Przed burzą" Judith Lennox i przypaliłam przez nia łazanki. cholender ale to pisane wciąga !!!:evil_lol: Quote
ladyyork Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='dysia-u']Teraz czytam "Przed burzą" Judith Lennox i przypaliłam przez nia łazanki. cholender ale to pisane wciąga !!!:evil_lol:[/quote] No ładnie, co te biedne dzieci z tobą mają -mama ich łazanki przypaliła:mad::evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ja juz nieraz kartofle przypalilam ale przez neta:evil_lol: a i mieso tez czasem..:evil_lol: Quote
JOYka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=orange]Słoneczne cześć [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://cdn.content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/000203D4.gif[/IMG][/URL] [/COLOR][/FONT] Quote
slawi Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='dysia-u']Teraz czytam "Przed burzą" Judith Lennox i przypaliłam przez nia łazanki. cholender ale to pisane wciąga !!!:evil_lol:[/quote] No wciąga :roll: a ja czytam Chmielewskiej "nieboszczyk mąż" pa, lecę już bo muszę się pakować :multi:, uwielbiam podróże trzymajcie się :hand: Quote
ewa2909 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cześć Uluś:loveu:Daj focie nowej fryzurki:evil_lol: Quote
laurin Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='ewa2909']Daj focie nowej fryzurki:evil_lol:[/quote] tak tak pokaż:cool3: pewnie jak zwykle panikujesz:eviltong: cześć Ula:lol: Quote
dysia-u Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='ewa2909']Cześć Uluś:loveu:Daj focie nowej fryzurki:evil_lol:[/quote] pewnie!!! chyba że światło w galeriach pogasicie :eviltong: [quote name='laurin']tak tak pokaż:cool3: pewnie jak zwykle panikujesz:eviltong: cześć Ula:lol:[/quote] oooo taaaaak. Nawet mój mąż delikatnie sie wypowiedział , więc już totalna załamka. Ja mam kręcone , bardzo kręcone włosy i dlatego trudno fryzjerom je ogarnąć. Dlarego uprzedziłam co może zrobić ,a ona jakby zupełnie tego nie przyjęła. No i bach. Dziś była mżawka a moje włosy na wilgoć robią się jak śrubki. Efekt jest taki że nad czołem wyglądam jak łysol. Echhhh szkoda gadać. A jutro w pracy wizyta BHPowca. Przyjde w berecie :lol: powiem że okrycie ochronne szef wprowadził.;) Quote
iwa63 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam wieczornie a fryzurą się nie przejmuj włoski nie długo odrosną A te fryzjerki to czasami zachowują się jakby nie rozumiały po polsku:mad: Quote
laurin Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='iwa63']Witam wieczornie a fryzurą się nie przejmuj włoski nie długo odrosną A te fryzjerki to czasami zachowują się jakby nie rozumiały po polsku:mad:[/quote] no właśnie:cool1: dlatego ja zapuszczam:p od nowa:p kolejny raz:cool1: Cześć Ula:lol: Quote
Pegaza Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ula szczeze to wspolczuje:glaszcze:idziesz do fryzjera zeby poprawic sobie humor, urode a tu Cie jeszcze oszpeci wrr a co tam u psiakow slychac?:p Quote
Marzena* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Witamy słonecznie i piątkowo :loveu:. Pogoda jest tak piękna, że szkoda siedzieć w domu więc zaraz uciekamy na spacerek:Dog_run: Quote
dysia-u Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Pegaza']Ula szczeze to wspolczuje:glaszcze:idziesz do fryzjera zeby poprawic sobie humor, urode a tu Cie jeszcze oszpeci wrr a co tam u psiakow slychac?:p[/quote] miałam taaaki humor że myślałam" już chyba nic mi go nie zepsuje" i patrz.... nic człek nie przewidzi:angryy: już daje fotki bo mamy tak piękną jesień że dusza sie raduje /mimo fryzjera hihi/ Quote
Recommended Posts