dysia-u Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Już któryś dzień zauważyłąm że Mejsi "wgryza " się w swoje łapy.:roll: Obejrzałam, nic nie wbite , nie przyklejone , paurki w miare obcięte - więc co??? Na skóze szyi zauważyłam tez jakies 3 krostki. ale takie juz podsuszone. Kosmetyki ciągle te same , karma też. Kurcze , no już nie mam pomysła :shake: Quote
ladyyork Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='dysia-u']Już któryś dzień zauważyłąm że Mejsi "wgryza " się w swoje łapy.:roll: Obejrzałam, nic nie wbite , nie przyklejone , paurki w miare obcięte - więc co??? Na skóze szyi zauważyłam tez jakies 3 krostki. ale takie juz podsuszone. Kosmetyki ciągle te same , karma też. Kurcze , no już nie mam pomysła :shake:[/quote] To mogą być ugryzienia komarów, coraz częściej się to zdaża. Quote
Doti1986 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='dysia-u']Już któryś dzień zauważyłąm że Mejsi "wgryza " się w swoje łapy.:roll: Obejrzałam, nic nie wbite , nie przyklejone , paurki w miare obcięte - więc co??? Na skóze szyi zauważyłam tez jakies 3 krostki. ale takie juz podsuszone. Kosmetyki ciągle te same , karma też. Kurcze , no już nie mam pomysła :shake:[/quote] Moja Pixi też tak robi obejrzałam łapki ale nic nie znalazłam może to oznaka jakiejś choroby???:-(:-( Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Komary ??? :roll::roll: to one psom też dokuczają.??!! Myślałam że tylko ludzi atakują. Quote
Doti1986 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='dysia-u']Komary ??? :roll::roll: to one psom też dokuczają.??!! Myślałam że tylko ludzi atakują.[/quote] Nie widziałam żadnych ukąszeń bo na psie bardzo się szybko rany goją. Ostatnio Pixi po szaleństwie w lesie złapała kleszcze i zaraz po jego usunięciu nie było śladu gdzie się wgryzł. Więc może to i komary tak podgryzają:-( Quote
syla929 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Moja Grace czasem sie tak wgryzała w łapki badz ciałko, jak ugryzło ją jakies robactwo;/ w sensie komar czy coś. Dziekujemy za odwiedzinki:loveu: Pozdrawiamy Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Cze srodowo:p byleby to nie byla jakas choroba "szwajkowa"..jakis nuzeniec czy inne swinstwo ptfu ptfu Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 [quote name='Pegaza']Cze srodowo:p byleby to nie byla jakas choroba "szwajkowa"..jakis nuzeniec czy inne swinstwo ptfu ptfu[/quote] eno , mówże po ludzku!!! co to za dziadostwo? :angryy: Quote
JOYka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [FONT=Comic Sans MS][COLOR=teal]Ehhh może to jednak tylko komar:-( Wymiziaj Mejsunię od nas i cześc tak w ogóle;)[/COLOR][/FONT] Quote
C&B Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Moja też tak łapy drapała i drapała :shake: Patrzyliśmy czy nic jej tam nie wlzło, ale nie, w końcu tata wziął lupę i dopatrzył się jakiegoś małego kamieniuszka jak ziarenko ... Niestety bakterie zdążyły się roznieść i leczyliśmy łapę :cool1: Quote
dysia-u Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 hm hm musze jeszcze raz sie temu przyjrzeć :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 [quote name='dysia-u']eno , mówże po ludzku!!! co to za dziadostwo? :angryy:[/quote] Ula sa rozne choroby grzybicze..golym okiem tego nie widzisz wet zeskrobie i pod mikroskopem zobaczy...ale od razu nie zakladaj najgorszego.. moze ma jakis nerwowy tik ze tak se drapie te lapki:roll: ;) Quote
ewa2909 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Cze Uluś:loveu:Jak tam po imprezce? Widze że masz kłopocik z Mejsunią,niedobrze przejdz sie z nią do weta bo nie wiadomo co jej tam sie mogło stac. Tosiek w niedziele wlazł w kopiec czerwonych mrówek,znajazłam 2 między poduszeczkami w tylnej łapce.Troszke go musiały pogryżż bo nie chciał wcale chodzić i z pół dnia lizał ją.:shake: Quote
Yoko2009 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witamy porannie i mizianko dla pięknej Mejsi przesyłamy. Jak tam jej łapeczka??? Napewno wszystko bedzie dobrze:):) Tak patrzyłam na fotki Twojej ślicznotki i widzę ze ma podobne włoski do mojej Yoko, czy używasz do pielegnacji jeszcze czegos oprócz szamponu i odżywki ?? Yokuli te włoski wywijają się w różne strony, może jak bedą dłuższe to się ułożą ale jak na razie wkurzam się, ze nie chcą ładnie leżeć. Pozdrawiamy kawowo i miłego dnia życzymy :evil_lol::evil_lol: Quote
Nati28 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Witamy i duzo zdrowia dla Mejsi zyczymy :loveu: Quote
dysia-u Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Cześć Yoko. Oglądałam wasze fotki i myślałam " ale podobne". Ja już przestałam się łudzić że jak dłuższe włoski to mniej niesforne. Wtedy dopiero robią co chcą :eviltong: Powodzenie tkwi w dobrym doborze szamponu i odżywki. :multi: Moja ma już 3 lata więc zdążyłam przetestować co nie co i musze z całą stanowczością stwierdzić że dobrą kondycję włosa ma po szamponie i odżywce firmy GOTLIB. Kosmetyki niedrogie /15 zł/ delikatnie pachną i włos naprawe extra.:lol: Już się nie kręcą :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
eve86 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Pozdrawiamy Mejsi przesyłamy dla jej Pani spóźnione 100 lat [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020328.gif[/IMG][/URL][URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"] [/URL] Quote
Yoko2009 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć Yoko. Oglądałam wasze fotki i myślałam " ale podobne". Ja już przestałam się łudzić że jak dłuższe włoski to mniej niesforne. Wtedy dopiero robią co chcą :eviltong: Powodzenie tkwi w dobrym doborze szamponu i odżywki. :multi: Moja ma już 3 lata więc zdążyłam przetestować co nie co i musze z całą stanowczością stwierdzić że dobrą kondycję włosa ma po szamponie i odżywce firmy GOTLIB. Kosmetyki niedrogie /15 zł/ delikatnie pachną i włos naprawe extra.:lol: Już się nie kręcą :multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] Tym razem witamy popołudniowo:) Ja używam szamponu i odżywki Iv San Bernard i jestem zadowolona, włoski są jedwabiste i dobzre sierozczesują tylko 2 dni po kąpieli już się wywijają:)...ale nawet jak ma wywinięte to jest dla mnie najpiękniejsza na świecie hihihi :loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 [quote name='karkakarka']Witam :D, jak tam łapka Mejsi??[/quote] ona sie wgryza w dwie łapy :shake: Quote
Nati28 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='dysia-u']ona sie wgryza w dwie łapy :shake:[/quote] Oj :shake: musicie cos z tym zrobic :roll: Quote
karkakarka Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 :shake: niedobrze :shake: idźcie do weterynarza... Quote
tigrunia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [quote name='dysia-u']ona sie wgryza w dwie łapy :shake:[/quote] Moja bokserka sobie w ten sposób obgryzała skórki - autentycznie ! A mojej siostry kot obgryza sobie paznokcie :cool1: Quote
dysia-u Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 jutro wezmę te jej łapki "pod lupę" Będzie kąpiel to ją wyszoruje , wyoglądam :roll: Quote
Recommended Posts