***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='dysia-u']a wiesz że ty mi się też udałaś :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] A ja to co?!:angryy: Quote
ewa2909 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='***Paulina***']A ja to co?!:angryy:[/quote] Ty już wczoraj byłaś chwalona:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie za duże byś chciała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='dysia-u']eee to żadna przeszkoda, z pozwoleniem można. :evil_lol: No tak , tylko jak ci tego pozwolenia rodziciele nie dadzą.... ejjj dziewczyny !!! wstrzymajcie się z tym wieczorem panieńskim. Noooo chyba że my się na nim zabawimy :razz::razz::razz::razz:[/quote] Uluś ten wieczór to dla nas:loveu: Quote
ewa2909 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='dysia-u']dziewczyny :mad: kłócicie się a żadna się nie zastanowi jaka ze mnie teśćiowa :roll: ja też nie wiem co to spam:eviltong: objaśnijcie mnie kandydatki co to i czym sie to je:oops: swoją drogą strasznie ście kłótliwe:mad::mad::mad::mad:[/quote] Ale Ci się kłutliwe baby trafiły za synowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='ewa2909']Ale Ci się kłutliwe baby trafiły za synowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no patrz , nie miała baba kłopotu to.... :angryy: Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='dysia-u']no patrz , nie miała baba kłopotu to.... :angryy:[/quote] To sobie synowe znalazła:evil_lol: Ale ja ci kłopotu nie będę robić ;) Niech Dominika weźmie sobie którego chce i już;) (albo i dwóch:evil_lol:) No, to już lepiej się nie udzielam:roll: Quote
dysia-u Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 kłótliwe i obrażalskie:mad: może ty Ewcia chcesz jedną za synową bo co ja z dwiema będę robić :roll::roll::roll: Quote
Nati28 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Witamy :lol: Co tam u pieknej Mejsi? :loveu: Quote
dysia-u Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='Nati28']Witamy :lol: Co tam u pieknej Mejsi? :loveu:[/quote] hihi jakbyś ją teraz widziała to napewno byś jej tak nie nazwała:evil_lol: leży poczochraniec na kanpie i nie wiadomo gdzie przód , a gdzie tył :roll: Quote
ewa2909 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='dysia-u']kłótliwe i obrażalskie:mad: może ty Ewcia chcesz jedną za synową bo co ja z dwiema będę robić :roll::roll::roll:[/quote] Ale ja też kłutliwa więc byśmy se do oczu skakały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale na panieńskie do mnie możecie przyjechać Quote
dysia-u Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='ewa2909']Ale ja też kłutliwa więc byśmy se do oczu skakały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] no to mam problema :angryy: Quote
C&B Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Jam już se znalazła innego:cool1: Więc Paulinko bierz które chcesz:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Uluś tak żeś przestraszyła dziewczyny że obydwie zrezygmowały:placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No i po zawodach mialo byc wesele a go nie bedzie:roll: C&B tos sie szybko pocieszyla:cool3: Quote
C&B Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Pegaza'] C&B tos sie szybko pocieszyla:cool3:[/quote] Taka okazja nie często się trafia, więc trzeba było korzystać:diabloti: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='C&B']Taka okazja nie często się trafia, więc trzeba było korzystać:diabloti:[/quote] to sie pochwal co to za ananas:cool1: Quote
C&B Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Pegaza']to sie pochwal co to za ananas:cool1:[/quote] A czym tu się chwalić?:diabloti: Chłop jak chłop tylko ciut przystojniejszy:evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='C&B']A czym tu się chwalić?:diabloti: Chłop jak chłop tylko ciut przystojniejszy:evil_lol:[/quote] Widzisz Ula jak sie szybko pocieszyla:roll::cool3: Quote
C&B Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 A na co mnie czekać?:cool1: Zresztą nie wiem czy miłość na odległość to z moim charakterkiem dobry pomysł:evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='C&B']A na co mnie czekać?:cool1: Zresztą nie wiem czy miłość na odległość to z moim charakterkiem dobry pomysł:evil_lol:[/quote] no jak to mowia na prawdziwa milosc warto poczekac.:p Quote
***Paulina*** Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='C&B']A na co mnie czekać?:cool1: Zresztą nie wiem czy miłość na odległość to z moim charakterkiem dobry pomysł:evil_lol:[/quote] A kto tu mówi o odległości... Ula by cię przyjęła pod swój dach:evil_lol: Quote
C&B Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Pegaza']no jak to mowia na prawdziwa milosc warto poczekac.:p[/quote] czekałam na deszczu na tą miłość:cool1: Paulina- Ja powiedziałam sobie, że nigdy z teściową mieszkać nie będę:evil_lol: Chyba za dużo się "Mamusiek" naogladałam:evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='C&B']czekałam na deszczu na tą miłość:cool1: Paulina- Ja powiedziałam sobie, że nigdy z teściową mieszkać nie będę:evil_lol: Chyba za dużo się "Mamusiek" naogladałam:evil_lol:[/quote] dobrze gadasz nigdy z T nigdy:shake::evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 o wy paaaaskudnice:mad:a ja jej chciałam pięterko odstąpić , :mad: a ja jej chciałam pozwolić z moim yorusiem na spacery chodzić :mad:a ja.... nie, nie będę dla nich teściową :shake: Quote
Recommended Posts