dysia-u Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 na tej podusi siedziała pańcia , szkoda żeby nikt nie siedział na takiej wygrzanej poduszeczce , nie? :lol: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cześć Ula:multi: Co tam u Mejsi:???: [SIZE=1]No i przepraszam za te łapki:roll:[/SIZE] Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='***Paulina***']Cześć Ula:multi: Co tam u Mejsi:???: [SIZE=1]No i przepraszam za te łapki:roll:[/SIZE][/quote] masz u mnie fory :lol: upatrzyłam cie na swoją synową :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='dysia-u']masz u mnie fory :lol: upatrzyłam cie na swoją synową :multi::multi::multi::multi::multi:[/quote] Że jak???:cool3: Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='***Paulina***']Że jak???:cool3:[/quote] no przecież dawniej tylko tak , na odległość , bez wiedzy młodych kojarzyli pary :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='dysia-u']no przecież dawniej tylko tak , na odległość , bez wiedzy młodych kojarzyli pary :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ale teraz już tak nie jest:eviltong: Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='***Paulina***']Ale teraz już tak nie jest:eviltong:[/quote] aaaa kto ci tak nagadał??!!! gdzieś może jeszcze tak jest , a ja mieszkam na wsi , pamiętasz?!! hihihi Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='dysia-u']aaaa kto ci tak nagadał??!!! gdzieś może jeszcze tak jest , a ja mieszkam na wsi , pamiętasz?!! hihihi[/quote] No pamiętam... Ale wątpię żeby teraz ktokolwiek chciał, żeby mama wybierała dla niego/niej żonę lub męża:roll: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Pegaza']Bedzie weselicho:multi::evil_lol:[/quote] Nie będzie:eviltong::evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 no i masz... !!!! będzie się działo w galerii jak goście zaczną się zjeżdżać:multi::multi::multi: Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='***Paulina***']Nie będzie:eviltong::evil_lol:[/quote] y tam cicho ja chce dogomaniackie weselicho:evil_lol: a na prezent dostaniecie ode mnie psa:evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Pegaza']y tam cicho ja chce dogomaniackie weselicho:evil_lol: a na prezent dostaniecie ode mnie psa:evil_lol:[/quote] oooo jak psa to Paula napewno się zgodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daria obiecaj jej tego psa bo ja chce taką synową :cool3: Quote
C&B Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Gorzka wódka, gorzka wódka nie będziemy pili, poprosimy państwa młodych, żeby osłodzili ! Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No jak psa to się zastanowię:evil_lol: A jeszcze lepiej jak kilka psów:eviltong: Mam nadzieję że o yorkach mówicie:p Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='dysia-u']oooo jak psa to Paula napewno się zgodzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daria obiecaj jej tego psa bo ja chce taką synową :cool3:[/quote] no bankowo zrobimy zrzutke z resztą i kupimy jej championa kudlatego:evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Raaany :mad: pewnie Paula wykasuje mój nr gg , a do galerii nigdy nie zajrzy. Ale niech tam , warto było spróbować :loveu: Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='***Paulina***']No jak psa to się zastanowię:evil_lol: A jeszcze lepiej jak kilka psów:eviltong: Mam nadzieję że o yorkach mówicie:p[/quote] dobra jest przekupiona Paula:multi: wybieraj z jakiej hodowli :cool3: a Ty Ula date slubu:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 No co ty:crazyeye: Nie wykasuję i do galerii też będę zaglądać... Czemu by nie??? No chyba że chcesz się mnie pozbyć to się pożegnam ładnie i nie będę zaglądać:-( Quote
***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='Pegaza']dobra jest przekupiona Paula:multi: wybieraj z jakiej hodowli :cool3: a Ty Ula date slubu:evil_lol:[/quote] To ja z Bakaratu poproszę:evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='***Paulina***']To ja z Bakaratu poproszę:evil_lol:[/quote] jutro robie rezerwacje zapewne suczka to ma byc:cool3: wlasnie zabilam ja komara :roll: rany ale w tv nudy..:shake: Quote
C&B Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Jak dajecie psy to może dla mnie się ktoś znajdzie? :diabloti: Quote
Recommended Posts