*Jot* Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Cześć Ulka :multi: [url]http://img801.imageshack.us/img801/4756/zdjcie1967.jpg[/url] mój słodziak kochany :loveu::loveu: No moja rudość przy Norusiu jak bezdomny wygląda :oops: Przyjedziesz do nas Ulcia ? :loveu: Quote
dysia-u Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='*Jot*']Cześć Ulka :multi: [url]http://img801.imageshack.us/img801/4756/zdjcie1967.jpg[/url] mój słodziak kochany :loveu::loveu: No moja rudość przy Norusiu jak bezdomny wygląda :oops: Przyjedziesz do nas Ulcia ? :loveu:[/QUOTE] aaa taam bezdomny!!! pewnie że przyjade pod warunkiem że macie słońce u nas juz woda nawet w kolanach Quote
Paulinka10 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Jaki Noruś wypiekniony:) słyszałam gdzieś o wściekłym sznaucerku,ja dziś takiego miałam przyjemność spotkać,siedzielismy na kroplówkach a obok gabinet dosłownie sie walił,na szczepienie przyszli bez kaganca i pies zdemolował gabinet i gryzł co popadnie.... Quote
Pegaza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 No Ula to teraz Norus pachnie fajniscie:) albo juz poszedl w tango hihih i zapach zostawil w sianie hih ? Quote
*Jot* Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='dysia-u']aaa taam bezdomny!!! pewnie że przyjade pod warunkiem że macie słońce u nas juz woda nawet w kolanach[/QUOTE] Ulka mam słońce,przyjeżdżaj [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/97.gif[/IMG] Quote
*Jot* Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='dysia-u']ja dzisiaj też miałam hhhhuuurrrraaa[/QUOTE] No dobra,dobra,ale przyjedziesz....:mad::mad: Quote
kiniaaa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [url]http://img801.imageshack.us/img801/4756/zdjcie1967.jpg[/url] ten to ma dobrze z taką panią :p Quote
Borówka16 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Hej Ulcia :) [quote name='*Jot*']No dobra,dobra,ale przyjedziesz....:mad::mad:[/QUOTE] Ja też mam słońce, to może lepiej do mnie? :D :lol: :cool3: Quote
chrupcia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Cześć Ula :) wpadaj częściej... i częściej foty wklejaj...!!! Quote
Pegaza Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='dysia-u']ja dzisiaj też miałam hhhhuuurrrraaa[/QUOTE] A dzisiaj co mialas? hihi bo ja wszystko slonce chmury i troche deszczu.. Quote
*Jot* Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='Pegaza']A dzisiaj co mialas? hihi bo ja wszystko slonce chmury i troche deszczu..[/QUOTE] U mnie też tak było,ale ogólnie bardzo ciepło :) Cześć Ulcia :multi: Quote
dysia-u Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 [quote name='Pegaza']A dzisiaj co mialas? hihi bo ja wszystko slonce chmury i troche deszczu..[/QUOTE] dzisiaj też pogoda jak dzwon pralka huczy na okrągło , pranie schnie w momencie .kto to wszystko bedzie prasował buuuuuu Quote
FREDZIU Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ktoś do prasowania się znajdzie, może jakaś Zosia:evil_lol: Ulka zapomniałaś o nas???:cool3::cool3: Quote
Pegaza Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 [quote name='dysia-u']dzisiaj też pogoda jak dzwon pralka huczy na okrągło , pranie schnie w momencie .kto to wszystko bedzie prasował buuuuuu[/QUOTE] a masz fajne zelazko i deske szeroką? to wpadne migiem to zrobie ;) Quote
dysia-u Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 [quote name='Pegaza']a masz fajne zelazko i deske szeroką? to wpadne migiem to zrobie ;)[/QUOTE] jak bym miała to pewnie tak bym sie tą robota nie stresowała hahahahhaha Quote
FREDZIU Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Cześć, u nas lało i lało już mam dosyś drugi tydzień urlopu w deszczu:diabloti: Quote
dysia-u Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 nooo współczuje bo mnie upał się nie nudzi, ale kilka dni deszczu to deprecha jak nic !!! Quote
Pegaza Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='dysia-u']jak bym miała to pewnie tak bym sie tą robota nie stresowała hahahahhaha[/QUOTE] uuu to radz se sama bo bez odpowiedniego sprzetu nie prasuje hehe Quote
*Jot* Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='Pegaza']a masz fajne zelazko i deske szeroką? to wpadne migiem to zrobie ;)[/QUOTE] Dobra,ja mam super żelazko,ale deska taka se....:evil_lol: Jak się znajdzie deska jeszcze to Daria prasuje :multi: Cześć Ulka :multi: Quote
Recommended Posts