Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dysia-u napisał(a):
kupiłam wczoraj w zoologiku uchola wędzonego :eviltong: dziś już musiałam go wyrzucić bo tak śmierdział i pies też też śmierdział. Kupujecie ponoć te uszy , jakie one mają być żeby tak nie capiły?:shake:

Uchole wszystlkie tak śmierdzą.
Kup sobie inne przysmaki dla piesia takie jak suszoneż wątrubke,zoladki albo pen...a.To dopiero daje smrodek a piesio da się pokroić za to.

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ślicznie u Ciebie, sporo śniegu, słoneczko:loveu: i tyle miejsca dla siurków do wybiegania się. Mejsi ryje w śniegu - czegoś takiego jeszcze nie widziałam :multi:
U nas dzisiaj - 18, z Luśką tylko pod klatkę wychodzę na siusiu.
A ucho białe chyba tak nie śmierdzi :evil_lol:.

Posted

:razz: musiałam popstrykać fotki zanim ucho będzie zjedzone albo zanim będzie się nadawało do wyrzucenia z powodu smrodku :shake: Mejsi jest nim tak zauroczona że nawet zapomniała o lunchu:evil_lol:

Posted

Nareszcie pańcia ruszyła głową i kupiła pieskowi porządne jedzonko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Tosiek też wczoraj dostał ucho po dluższej przerwie(tz dostali tylko że tosiek skonfiskował oba).Jedno wczoraj opracowali ,dzisiaj się Tosiek znęca nad drugim:mad:.Aksa niestety może pogryżdź jak gnom mały się nim znudzi i pójdzie spać:shake:

Posted

naimax napisał(a):
Ja mojej kupuje takie kostki malusie prasowane :D tylko ona chwilke pogryzie i zaraz chowa :) pozniej sie budze w nocy bo mnie cos w plecy kluje :D

Hmm... Skąd ja to znam???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

">
pańcio chory ale Mejsi ten fakt chyba cieszy :evil_lol: bo cały dzień ma go tylko dla siebie. A wieczorna gra w karty to już przechodzi ludzkie pojęcie :shake: spójrzcie sami:crazyeye:

Posted

dysia-u napisał(a):

pańcio chory ale Mejsi ten fakt chyba cieszy :evil_lol: bo cały dzień ma go tylko dla siebie. A wieczorna gra w karty to już przechodzi ludzkie pojęcie :shake: spójrzcie sami:crazyeye:

Nie tylko ma go tylko dla siebie ale też nie siedzi sama w domu tylko cały czas ktoś z nią jest:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
:eviltong:Przyszłam bo czytałam że znowu buczysz że nikt do Ciebie nie zagląda.
Chyba Mejsi wygonila pancia z łóżeczka:eviltong:

Jak to nikt?
Zdrówka dla syneczka życzymy,
a Mejsi to nie za dobrze ma w tym łóżku :lol:?

Posted

slawi napisał(a):
Jak to nikt?
Zdrówka dla syneczka życzymy,
a Mejsi to nie za dobrze ma w tym łóżku :lol:?

dzięki Iwonko. :loveu: łóżko go w dupke parzy bo nart mu się zachciewa :shake:
A Mejsi nie opuszcza go ani na krok , aż trudno uwierzyć że pies może być tak wierny :roll: jakby czuła że coś jest nie tak.

Posted

:mad:

dysia-u napisał(a):
dzięki Iwonko. :loveu: łóżko go w dupke parzy bo nart mu się zachciewa :shake:
A Mejsi nie opuszcza go ani na krok , aż trudno uwierzyć że pies może być tak wierny :roll: jakby czuła że coś jest nie tak.

A widziałaś kiedyś żeby któreś w łóżku leżało?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ja swoją szarańcze to bym musiała sznurem przywiązać.:mad:

Focie byś jakieś lepiej dała.:eviltong:

Posted

focie i focie ! no to wklejam z dzisiejszego spacerku.Tak cudna pogoda że grzech siedzieć w domu :shake: Tylko rzucam hasło do Mejsi "idziemy " a ona od razu stoi przy drzwiach i strasznie skuczy. :roll:

gdzie ta pańcia z tym aparacikiem nieszczęsnym ?! :crazyeye: