ewa2909 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 dysia-u napisał(a):kupiłam wczoraj w zoologiku uchola wędzonego :eviltong: dziś już musiałam go wyrzucić bo tak śmierdział i pies też też śmierdział. Kupujecie ponoć te uszy , jakie one mają być żeby tak nie capiły?:shake: Uchole wszystlkie tak śmierdzą. Kup sobie inne przysmaki dla piesia takie jak suszoneż wątrubke,zoladki albo pen...a.To dopiero daje smrodek a piesio da się pokroić za to. Quote
slawi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ślicznie u Ciebie, sporo śniegu, słoneczko:loveu: i tyle miejsca dla siurków do wybiegania się. Mejsi ryje w śniegu - czegoś takiego jeszcze nie widziałam :multi: U nas dzisiaj - 18, z Luśką tylko pod klatkę wychodzę na siusiu. A ucho białe chyba tak nie śmierdzi :evil_lol:. Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cześć Ula:loveu::loveu::loveu: Gdzie sie szwendolisz że Cię nie ma???????:mad::mad::mad: Daj no jakąś focie zimową:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 uuuu już tyle fotek wkleiłam że pewnie jesteście znudzone:crazyeye: Quote
slawi Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 dysia-u napisał(a):uuuu już tyle fotek wkleiłam że pewnie jesteście znudzone:crazyeye: nie ;) dawaj następne :multi: Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :eviltong:dysia-u napisał(a):uuuu już tyle fotek wkleiłam że pewnie jesteście znudzone:crazyeye: BAAAAAAAAAAAAAARDZO ŚMIESZNE:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dysia-u Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 chcecie z bliska zobaczyć co mi pani kupiła ? zobaczyć , nie powąchać! :shake: Quote
dysia-u Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 :razz: musiałam popstrykać fotki zanim ucho będzie zjedzone albo zanim będzie się nadawało do wyrzucenia z powodu smrodku :shake: Mejsi jest nim tak zauroczona że nawet zapomniała o lunchu:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Nareszcie pańcia ruszyła głową i kupiła pieskowi porządne jedzonko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tosiek też wczoraj dostał ucho po dluższej przerwie(tz dostali tylko że tosiek skonfiskował oba).Jedno wczoraj opracowali ,dzisiaj się Tosiek znęca nad drugim:mad:.Aksa niestety może pogryżdź jak gnom mały się nim znudzi i pójdzie spać:shake: Quote
C&B Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::diabloti::diabloti:Boska fotka:diabloti::diabloti::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
naimax Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja mojej kupuje takie kostki malusie prasowane :D tylko ona chwilke pogryzie i zaraz chowa :) pozniej sie budze w nocy bo mnie cos w plecy kluje :D Quote
dysia-u Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 ona by tak mogła aż do odmrożeń :crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 naimax napisał(a):Ja mojej kupuje takie kostki malusie prasowane :D tylko ona chwilke pogryzie i zaraz chowa :) pozniej sie budze w nocy bo mnie cos w plecy kluje :D Hmm... Skąd ja to znam???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 "> pańcio chory ale Mejsi ten fakt chyba cieszy :evil_lol: bo cały dzień ma go tylko dla siebie. A wieczorna gra w karty to już przechodzi ludzkie pojęcie :shake: spójrzcie sami:crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 dysia-u napisał(a): pańcio chory ale Mejsi ten fakt chyba cieszy :evil_lol: bo cały dzień ma go tylko dla siebie. A wieczorna gra w karty to już przechodzi ludzkie pojęcie :shake: spójrzcie sami:crazyeye: Nie tylko ma go tylko dla siebie ale też nie siedzi sama w domu tylko cały czas ktoś z nią jest:loveu: Quote
dysia-u Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ona już dawno okręciła ich wszystkich koło palca Quote
ewa2909 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :eviltong:Przyszłam bo czytałam że znowu buczysz że nikt do Ciebie nie zagląda. Chyba Mejsi wygonila pancia z łóżeczka:eviltong: Quote
slawi Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a)::eviltong:Przyszłam bo czytałam że znowu buczysz że nikt do Ciebie nie zagląda. Chyba Mejsi wygonila pancia z łóżeczka:eviltong: Jak to nikt? Zdrówka dla syneczka życzymy, a Mejsi to nie za dobrze ma w tym łóżku :lol:? Quote
dysia-u Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 slawi napisał(a):Jak to nikt? Zdrówka dla syneczka życzymy, a Mejsi to nie za dobrze ma w tym łóżku :lol:? dzięki Iwonko. :loveu: łóżko go w dupke parzy bo nart mu się zachciewa :shake: A Mejsi nie opuszcza go ani na krok , aż trudno uwierzyć że pies może być tak wierny :roll: jakby czuła że coś jest nie tak. Quote
dysia-u Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 aparat zajeżde od tych foci :placz: już dzieciska się śmieją jak ojciec pyta gdzie mama " pewnie na dogo" mówią dziady jedne:shake: Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :mad:dysia-u napisał(a):dzięki Iwonko. :loveu: łóżko go w dupke parzy bo nart mu się zachciewa :shake: A Mejsi nie opuszcza go ani na krok , aż trudno uwierzyć że pies może być tak wierny :roll: jakby czuła że coś jest nie tak. A widziałaś kiedyś żeby któreś w łóżku leżało?????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja swoją szarańcze to bym musiała sznurem przywiązać.:mad: Focie byś jakieś lepiej dała.:eviltong: Quote
dysia-u Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 focie i focie ! no to wklejam z dzisiejszego spacerku.Tak cudna pogoda że grzech siedzieć w domu :shake: Tylko rzucam hasło do Mejsi "idziemy " a ona od razu stoi przy drzwiach i strasznie skuczy. :roll: gdzie ta pańcia z tym aparacikiem nieszczęsnym ?! :crazyeye: Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No... Widzę że fotki jakieś nowe są...:loveu: Tylko mało!!!:mad::mad::mad: No ale są, więc banerek nowy też jest: ImageShack - Image Hosting :: banermejsijf3.jpg Może taki być??? Quote
dysia-u Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 No cudny , cudny:multi:. Dzięki. :loveu: Musze teraz nudzić kogoś o podlinkowanie ,ale tutaj raczej każdy chętny do pomocy. Quote
Recommended Posts