*Jot* Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='dysia-u'] wszędzie dobrze ale w domku najlepiej[/QUOTE] Cześć :multi: Masz całkowitą rację Ulcia,wyznaję tą samą zasadę.:lol: Quote
Borówka16 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='jot11']Cześć :multi: Masz całkowitą rację Ulcia,wyznaję tą samą zasadę.:lol:[/QUOTE] To też moja zasada :cool3: Hej Ulka :multi: Quote
dysia-u Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 dzięki wielkie , na was zawsze mozna liczyć jak tylko pogoda nie odstraszy to się wybiore, u nas dzis pada i popa poszła w ruch woda podchodzi pod garaż , i zalewa też drewno na zime Quote
dysia-u Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [URL=http://img821.imageshack.us/i/p1000847z.jpg/][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/2474/p1000847z.jpg[/IMG][/URL] wciąz pada , a tak juz wygląda łąka przed naszym płotem koło naszego garażu też makabra ale tam jubel to wam fotki nie zrobie Quote
dysia-u Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 zrobiłam pyszniutkie leczo z cukini na kolacje takie zapachy po domu , że szok ale zimno , u was też ? tylko 10 stopni dla naszego powiatu ogłosili alarm powodziowy Quote
chrupcia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 mmm bardzo lubie leczo, ostatnio miałam ;) współczuje Dysiu, mam nadzieje że Cię nie zalało... :roll: Quote
dysia-u Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 zapraszam do stołu a naleweczka z wiśni może być? domowej roboty Quote
dysia-u Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='chrupcia'] współczuje Dysiu, [/QUOTE] hej! mam na imie Ula.Bardzo mi miło Quote
Paulinka10 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No to i naleweczka do leczo:) A jaką karme dajesz Mejsuli? Quote
Pegaza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ciups zas Was zalewa..makabra ta pogoda..moje na dworze nie chca sie zalatwic bo im przeszkadza deszcz zacinajcy w doope..:roll: a leczo z cukini jesio nie jadlam jak to smakuje? Quote
tigrunia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='dysia-u']zapraszam do stołu a naleweczka z wiśni może być? domowej roboty[/QUOTE] Ooo ale trafiłam :loveu: Leczo z cukinii to moja mama często robi ale ja nie przepadam :roll: Słuchałam dziś w radiu, że w Krakowie stan powodziowy i od razu pomyślałam o Tobie, ze znów będzie lipka.. :-( Quote
chrupcia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Kurcza Daria nie jadłaś lecza zcukini ? jest pyszne, ja bardzo lubie leczo, moja mama robi super pyszne ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 O ja też uwielbiam leczo z cukini i cukinie smażoną, mniam mniam....a doopa rośnie:eviltong:postanowiłam schudnąć do wystawy..zastanawiam się tylko jak ja to zrobię??chyba z uszu mi będzie już łatwiej:evil_lol: Quote
chrupcia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='agamewa']O ja też uwielbiam leczo z cukini i cukinie smażoną, mniam mniam....a doopa rośnie:eviltong:postanowiłam schudnąć do wystawy..zastanawiam się tylko jak ja to zrobię??chyba z uszu mi będzie już łatwiej:evil_lol:[/QUOTE] Aga nie mów tak, niezła laska z Ciebie, jak na zdjęciach widziałam :cool3: Quote
*Agnieszka* Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='chrupcia']Aga nie mów tak, niezła laska z Ciebie, jak na zdjęciach widziałam :cool3:[/QUOTE] Taaaaaa:roll: Quote
dysia-u Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 jechaliśmy wczoraj do Krakowa i w Głogoczowie zobaczyliśmy ogromne rozlewisko. Nie wiem kiedy woda stamtą opadnie. Baliśmy się że jak będziemy wracać droga może byc juz zalana i odetnie nam droge do domu w Myślenicach zaś wieczorem i w nocy straż i inne służby pilnowały bo Raba zabierała droge do dużego zakładu pracy -COOPER się nazywa czy w Polsce juz zawsze będzie pora deszczowa i sucha? tylko ta sucha to wątpliwej jakości podoba sie nowy banerek i avatarek? kurcze , nikt nie pochwalił to pewnie nie buuuuuu Quote
*Jot* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='dysia-u'] podoba sie nowy banerek i avatarek? kurcze , nikt nie pochwalił to pewnie nie buuuuuu[/QUOTE] Cześć Ulka !! Ja pochwaliłam i banerek i awatarek......ale u mnie w galerii :evil_lol: Zrobię to jeszcze u Ciebie. Naprawdę piękne,takie jesienne.Bardzo mi się podoba i awatar i banerek.[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/ok.gif[/IMG] :loveu: Quote
dysia-u Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 dzięki Joluś ,:lol: umiesz poprawić nastrój :multi: Quote
Nati28 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 banerek to masz cudowny!! :loveu: juz w jakiejs innej galerii go zauwazylam ;) avatarek tez bardzo ladny :) Quote
dysia-u Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 dzięki Nati u nas dziś taki ziąb maaaatko tylko 10 stopni sąsiedzi juz palą w kominku a ja się boje przyzwyczajać do wyższej temp bo gdzie tam jeszcze do prawdziwej zimy uuuuu Quote
*Jot* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='dysia-u'] sąsiedzi juz palą w kominku a ja się boje przyzwyczajać do wyższej temp bo gdzie tam jeszcze do prawdziwej zimy uuuuu[/QUOTE] No tu masz rację,jak teraz zacznie się palić to co będzie zimą? U mnie też dzisiaj zimno.Wczoraj cały dzień słonko świeciło. Rudy już jest u mnie.Specjalnie dla Ciebie.:multi: Quote
*Agnieszka* Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='dysia-u']jechaliśmy wczoraj do Krakowa i w Głogoczowie zobaczyliśmy ogromne rozlewisko. Nie wiem kiedy woda stamtą opadnie. Baliśmy się że jak będziemy wracać droga może byc juz zalana i odetnie nam droge do domu w Myślenicach zaś wieczorem i w nocy straż i inne służby pilnowały bo Raba zabierała droge do dużego zakładu pracy -COOPER się nazywa czy w Polsce juz zawsze będzie pora deszczowa i sucha? tylko ta sucha to wątpliwej jakości podoba sie nowy banerek i avatarek? kurcze , nikt nie pochwalił to pewnie nie buuuuuu[/QUOTE] Hej:)ja też pochwaliłam ale u siebie w galeri:)Jest śliczny i baaardzo mi się podoba:loveu: A co do tych powodzi to cofnąć się pamięcią jeszcze kilka lat temu nie było takich rzeczy!!!jedynie ta w Opolu a póżniej cisza....pogoda spłata coś figla i nie na korzyść niestety:shake: Quote
Aga&Dakar Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Cześć. Mi też sie podoba avatarek i banerek :-) Zapytam skromnie czy masz jeszcze to leczo i naleweczkę...? ;-) A jak sytuacja pogodowa, opada woda? U mnie dzisiaj świeci piękne słonko. Quote
Recommended Posts