Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki wielkie , na was zawsze mozna liczyć
jak tylko pogoda nie odstraszy to się wybiore, u nas dzis pada i popa poszła w ruch
woda podchodzi pod garaż , i zalewa też drewno na zime

Posted

[URL=http://img821.imageshack.us/i/p1000847z.jpg/][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/2474/p1000847z.jpg[/IMG][/URL]

wciąz pada , a tak juz wygląda łąka przed naszym płotem
koło naszego garażu też makabra ale tam jubel to wam fotki nie zrobie

Posted

zrobiłam pyszniutkie leczo z cukini na kolacje
takie zapachy po domu , że szok
ale zimno , u was też ? tylko 10 stopni
dla naszego powiatu ogłosili alarm powodziowy

Posted

Ciups zas Was zalewa..makabra ta pogoda..moje na dworze nie chca sie zalatwic bo im przeszkadza deszcz zacinajcy w doope..:roll:
a leczo z cukini jesio nie jadlam jak to smakuje?

Posted

[quote name='dysia-u']zapraszam do stołu
a naleweczka z wiśni może być? domowej roboty[/QUOTE]
Ooo ale trafiłam :loveu:
Leczo z cukinii to moja mama często robi ale ja nie przepadam :roll:
Słuchałam dziś w radiu, że w Krakowie stan powodziowy i od razu pomyślałam o Tobie, ze znów będzie lipka.. :-(

Posted

O ja też uwielbiam leczo z cukini i cukinie smażoną, mniam mniam....a doopa rośnie:eviltong:postanowiłam schudnąć do wystawy..zastanawiam się tylko jak ja to zrobię??chyba z uszu mi będzie już łatwiej:evil_lol:

Posted

[quote name='agamewa']O ja też uwielbiam leczo z cukini i cukinie smażoną, mniam mniam....a doopa rośnie:eviltong:postanowiłam schudnąć do wystawy..zastanawiam się tylko jak ja to zrobię??chyba z uszu mi będzie już łatwiej:evil_lol:[/QUOTE]
Aga nie mów tak, niezła laska z Ciebie, jak na zdjęciach widziałam :cool3:

Posted

jechaliśmy wczoraj do Krakowa i w Głogoczowie zobaczyliśmy ogromne rozlewisko. Nie wiem kiedy woda stamtą opadnie. Baliśmy się że jak będziemy wracać droga może byc juz zalana i odetnie nam droge do domu
w Myślenicach zaś wieczorem i w nocy straż i inne służby pilnowały bo Raba zabierała droge do dużego zakładu pracy -COOPER się nazywa
czy w Polsce juz zawsze będzie pora deszczowa i sucha? tylko ta sucha to wątpliwej jakości
podoba sie nowy banerek i avatarek? kurcze , nikt nie pochwalił to pewnie nie buuuuuu

Posted

[quote name='dysia-u']
podoba sie nowy banerek i avatarek? kurcze , nikt nie pochwalił to pewnie nie buuuuuu[/QUOTE]

Cześć Ulka !!
Ja pochwaliłam i banerek i awatarek......ale u mnie w galerii :evil_lol:
Zrobię to jeszcze u Ciebie.
Naprawdę piękne,takie jesienne.Bardzo mi się podoba i awatar i banerek.[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/ok.gif[/IMG] :loveu:

Posted

dzięki Nati
u nas dziś taki ziąb maaaatko tylko 10 stopni
sąsiedzi juz palą w kominku a ja się boje przyzwyczajać do wyższej temp bo gdzie tam jeszcze do prawdziwej zimy uuuuu

Posted

[quote name='dysia-u']
sąsiedzi juz palą w kominku a ja się boje przyzwyczajać do wyższej temp bo gdzie tam jeszcze do prawdziwej zimy uuuuu[/QUOTE]

No tu masz rację,jak teraz zacznie się palić to co będzie zimą? U mnie też dzisiaj zimno.Wczoraj cały dzień słonko świeciło.
Rudy już jest u mnie.Specjalnie dla Ciebie.:multi:

Posted

[quote name='dysia-u']jechaliśmy wczoraj do Krakowa i w Głogoczowie zobaczyliśmy ogromne rozlewisko. Nie wiem kiedy woda stamtą opadnie. Baliśmy się że jak będziemy wracać droga może byc juz zalana i odetnie nam droge do domu
w Myślenicach zaś wieczorem i w nocy straż i inne służby pilnowały bo Raba zabierała droge do dużego zakładu pracy -COOPER się nazywa
czy w Polsce juz zawsze będzie pora deszczowa i sucha? tylko ta sucha to wątpliwej jakości
podoba sie nowy banerek i avatarek? kurcze , nikt nie pochwalił to pewnie nie buuuuuu[/QUOTE]

Hej:)ja też pochwaliłam ale u siebie w galeri:)Jest śliczny i baaardzo mi się podoba:loveu:

A co do tych powodzi to cofnąć się pamięcią jeszcze kilka lat temu nie było takich rzeczy!!!jedynie ta w Opolu a póżniej cisza....pogoda spłata coś figla i nie na korzyść niestety:shake:

Posted

Cześć. Mi też sie podoba avatarek i banerek :-)
Zapytam skromnie czy masz jeszcze to leczo i naleweczkę...? ;-)
A jak sytuacja pogodowa, opada woda? U mnie dzisiaj świeci piękne słonko.