Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']To jak juz o tej prognozie mowimy to czytalam ze kwiecien ma juz taki byc, maj nie wiele lepszy nawet nad ranem przymrozki, czerwiec narescie suchy i cieply, lipiec, sierpien upalne lato nam szykuje choc u nas czyli slask moze byc mokro czyli wiecej opadow..pewnie burze;) wrzesien i pazdziernik ciepla jesien..a dalej mnie nie interesuje..;)
i ja cos czuje ze to sie sprawdzi..[/QUOTE]

Jakie przepowiednie pogody:D to może powiedz mi jaka będzie pogoda 2 maja i od 19 czerwca?;)
witamy z rana i prosimy o fotki:)

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dziewczyny na maj nie licze na dobra pogode.:evilotng:.ale czerwiec juz ma byc suchy i sloneczny..:)
a facecik grzeczny..narazie sie boi..choc lubi glaski..warzywka je z ochotą..dzis ma przyjsc jego duza willa wiec potem porobie mu fotki jego domu;)

Posted

[quote name='Pegaza']No dziewczyny na maj nie licze na dobra pogode.:evilotng:.ale czerwiec juz ma byc suchy i sloneczny..:)
a facecik grzeczny..narazie sie boi..choc lubi glaski..warzywka je z ochotą..dzis ma przyjsc jego duza willa wiec potem porobie mu fotki jego domu;)[/QUOTE]

Nie dołuj:placz:chociaż te dwa dni w maju zamawiamy słoneczne
Jak sie czerwiec sprawdzi to normalnie dobre wino stawiam:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']No dziewczyny na maj nie licze na dobra pogode.:evilotng:.[/QUOTE]
Daria nie rań mnie, musi być pogoda ładna przynajmniej 9 i od 13 do 16, no jak to Kortowiada w deszczu? (chociaż zazwyczaj pada :evil_lol:)

Posted

[quote name='Yoko2009']Hej hej jak rano jechałam do pracki to były tylko 2 stopnie ale teraz juz świeci pięknie słonko i jest ciepełko:)[/QUOTE]

U nas cały dzień było ciepło i słonecznie a pod wieczór deszcz i pierwsza w tym roku burza ;)

Posted

[quote name='Viky i Ja']U nas cały dzień było ciepło i słonecznie a pod wieczór deszcz i pierwsza w tym roku burza ;)[/QUOTE]
U nas grzmiało, ale burzy niet, a tak na nią czekam...
[quote name='Aga&Dakar']Hej. Dawno nas nie bylo. Ja zamawiam piekna pogode na 9 maja, bo moje dziecko idzie do komunii :-)[/QUOTE]
Ja też zamawiam słońce - wystawa w Dobrym Mieście ;)

Cze Ula :multi:

Posted

Cześć Ula:) a u nas od rana świeci słoneczko pięknie, tylko zimno jest:)
Moze z Yokulą do parku na spacerek sie wybiorę ja po południu dalej bedzie ładnie:)
Pozdrawiam czwartkowo

Posted

[quote name='jot11']Hej Ulka :multi:
A ja mam kwiatki do wsadzenia i się boję.U nas w nocy są przymrozki :shake:[/QUOTE]

Ja sama z chęcią bym sobie wsadziła kwiatki bo podobają mi się przystrojone balustrady na balkonie ale jak pomyślę że zawsze podczas wakacji wyjeżdżamy i nie ma nas od lipca do września to nie miał by się nimi kto opiekować:(

Posted

[quote name='dysia-u']cały tydzień ani na chwilke nie wyszło. Mnie juz sie ogródkowe prace marzą a tu ....dooopa zbita[/QUOTE]

Tak tak du..a blada, u nas tez od rana ciągle zimno, nawet odrobinę wiosny nie widac, już mam tego dosyć:angryy::angryy:
Nie mam ogrodu, ale balkonik bym chętnie przystroiła.
A tak wogule gdzie fotki Mejsuli:mad:

Posted

hej wszystkim. Wiecie co chyba zaj... można dostać . Jak nie zimno to pył itd itp. Co wy na to? też głupio pytam !a jaki wpływ można mieć na to?! buuuu