ewa2909 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Uluś to idż ale do jakiegoś porządnego gromera.nie do tej partaczki co byłaś ostatnio. Moje potworki idą w piątek do fryzjera.Ja z miłą chęcią wcale Tośka bym na któtko nie obcinała ale ma tak ostry mocz że nic nie daje podmywanie,trzeba zgolić brzuchol i boki to tak się załatwia że wszystko ma mokre:shake: Quote
FREDZIU Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cześć dziewczyny, pozdrawiamy Was gorąco, u nas wieje i wieje, ale mamy nadzieję że Świętya będą ciepłe:lol: Quote
Pegaza Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Ula moja Liv mi dziennie przynosi krzaczki do domu..jakos to wytrzymuje;) tez wczora sie dotlenilam w ogrodzie i ptakow nasluchalam oj pieknie bylo:) Quote
Yoko2009 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Witaj Ulcia:) Ja też po dzisiejszej działce mam myśli, zeby obciachać młodą , też mi do domu przyniosła co sieda a rozczesać ją to była sztuka Wpadnij na fotki działkowe Quote
Yoko2009 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 to dzisiaj też zapraszam cna ciąg dalszy:) Quote
dysia-u Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 teraz piękna pogoda to zaniedbuje porządki domowe , wole te w ogrodzie. Do pracy w ogrodzie mam pomocników a w domu im sie jakoś nie chce buuu Quote
dzasta Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Takie życie :D Ja też bym wolała porządki w ogrodzie robić :D Quote
ewa2909 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Widze że wszyscy wiosne poczuli bo pusto i cicho wszędzie:cool1: Pozdrawiam cieplutko:loveu: Quote
megi82 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 witaj kochana po bardzo długiej mojej przerwie\miło jest wrócić jutro nadrobię zaległosci u was,bo dzis juz czasu brak,a jeszcze polowy osob nie odwiedizłam Quote
Paulinka10 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Witamy sie wieczornie;) i jakieś fotki ślicznotki prosimy:) Quote
FREDZIU Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Witamy środowo, pozdrawiamy i czekamy na foteczki:loveu: Quote
Yoko2009 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Cześć Ula::) Pozdrawiam wieczornie:) i zmykam spać Quote
Pegaza Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cze Ula :) slonko dzis swieci to pewnie na ogrodzie lezysz:eviltong: Quote
Yoko2009 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 hej Ula gdzie jesteś????? Pewnie w kuchni szalejesz albo faktycznie w ogrodzie się opalasz:):) Pokazywali w TV że macie piękną pogodę:):) Wesołych i spokojnych Świąt życzę Tobie i całej rodzince:) a Mejsi i rudzielca wymiziaj od nas:) Quote
dysia-u Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Jestem dziewczynki ale tak mi czas ucieka że nie wiem jak do dogonić. Zdrowie mojego teścia i bliskiego przyjaciela sie posypało dlatego myśli stale czymś zaprżątnięte. Obaj mieszkają daleko a wiecie że jak człek dalego i nie wiidzi nie może w każdej chwili pocieszyć się chocby drobną poprawą to jest ciężko Quote
ladyyork Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy a wszystkie nasze życzenia aby okazały się do spełnienia ... aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości ... abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności a niech symbol Boskiego Odrodzenia będzie dla nas - celem do spełnienia. . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. ..:oOOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\..\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ Zdrowych i wesołych Świąt dla Ciebie i Twoich bliskich.Wesołego Alleluja. Quote
dysia-u Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 eee nie mam żadnych , wciąz pada deszcz i zimno brrrrr Quote
Aga&Dakar Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ulcia wreszcie jestes, dawaj fooootyyyyyy!!!!!!Trzeba walczyc z pogoda i lenistwem ;-) Quote
dysia-u Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 z lenistwem pewnie tak , choć trudno ale z pogodą?! to juz niemożliwe hihi Ja chce słońca , ja chce ciepełka !!! Quote
Recommended Posts