Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajne zdjęcia tak czuć już wiosnę w nich i psiaki jakieś radośniejsze :D
A z tym płynem ja też tak miałam że patrzę i nie dowierzam inny kolor fug ale za to czyste były :D

Posted

Co Norek w tych krzakach robil?:D
[URL]http://i42.tinypic.com/sl17qb.jpg[/URL]

kobito bys przynajmniej stwarzala pozory i do miski cos wlozyla ;) biedna Mejsi;)

Posted

[quote name='dysia-u']Daria nie wiesz że ta fotka to tak na wabia była. Podziałało , Ewcie przyciągnęło hihi[/QUOTE]

Och Ty podstępna kobito!!!!!!!!!:mad::mad::mad:
Pozdrawiam cieplutko:loveu:

Posted

dziś mieliśmy tak piękną pogode że cały dzień w ogrodzie robota szła jak szalona. Obiad i znowu do ogrodu. Ale co największe prace porobione , teraz tylko patrzeć jak trawka będzie się zielenić. Mejsi wróciła z ogrodu i doczesać ja nie mogłam. Wszystko miała we włosach , liście , gałązki , a nawet maleńki ślimaczek uuuu musze ją chyba obciąć. Ewus n ie bój się nie zrobie trego sama choć ręka mnie świerzbi. Ale dziś sie dowentylowałyśmy w ogrodzie , spanie bedzie jak ta lala hihi

Posted

właśnie dziś odnowilśmy trawniczek po zimie, mamy taki mały kultywator/na prąd/ i po nim trawnik wygląda jakby był sztuczny , zieolny , równiutki . Warto! z małego kawałeczka M wyciągnął 2 taczki takiego suszu który potem wygląda jak filc na trawniku

Posted

[quote name='dysia-u']dziś mieliśmy tak piękną pogode że cały dzień w ogrodzie robota szła jak szalona. Obiad i znowu do ogrodu. Ale co największe prace porobione , teraz tylko patrzeć jak trawka będzie się zielenić. Mejsi wróciła z ogrodu i doczesać ja nie mogłam. Wszystko miała we włosach , liście , gałązki , a nawet maleńki ślimaczek uuuu musze ją chyba obciąć. Ewus n ie bój się nie zrobie trego sama choć ręka mnie świerzbi. Ale dziś sie dowentylowałyśmy w ogrodzie , spanie bedzie jak ta lala hihi[/QUOTE]

Uluś Ty wiesz:mad: