Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie koty plują (kiedyś już o tym wspominałam), dziewczyny na parapetach nie siedzą. Chociaż jak Naomi była u nas na noc to siedziała z Tutkiem i sobie patrzyli. No i zobaczy się czy Ulcia nie będzie miała ochoty próbować, bo na tych długich kopytkach skakanie lepiej jej wychodzi niż Gracji ;)

Posted

[quote name='Yoko2009']Witamy pięłkną panienkę z okienka:). Dogo działa okropnie:(
Pozdrawiam serdecznie znad aromatycznej kawusi:)[/QUOTE]

A u nas hula:)
oo zaraz se zrobie herbatke dobrą:)
cze Ula :) wlaz na dogo

Posted

cześć dziewczynki. Ta dg tak skutecznie zniechęca tym swoim ślamazarnym tempem. Ale wytrwali i tak sie nie dadzą hihi
zmiany w zatokach u młodego wróciły , roboty w domu dużo a czas nie z gumy.
Dotinka czym ty czyścisz te fugi , masz jakieś chemiczne cudo? Jak się dzis przyjrzałam swoim w kuchni to aż żal. Ja wiem że szkoda rozumu na sprzątanie ale raz na czas....

Posted

aaa ja nie mam białych na szczęście. Dzięki Daria , na tej dg to wszystkiego można się dowiedzieć.Zapisałam nazwe i jutro jade do biedrony to może będzie

Posted

[quote name='dysia-u']cześć dziewczynki. Ta dg tak skutecznie zniechęca tym swoim ślamazarnym tempem. Ale wytrwali i tak sie nie dadzą hihi
zmiany w zatokach u młodego wróciły , roboty w domu dużo a czas nie z gumy.
Dotinka czym ty czyścisz te fugi , masz jakieś chemiczne cudo? Jak się dzis przyjrzałam swoim w kuchni to aż żal. Ja wiem że szkoda rozumu na sprzątanie ale raz na czas....[/QUOTE]

Ja czyściłam tym płynem z biedronki Cler baking soda i oczywiście szorowanie szczotką u mnie podziałało:) Ale niektórzy robią też miksturkę mieszając sodę z octem podobno tez działa tylko cholernie śmierdzi później w domu:)

Posted

A moim to tylko pomaga kupiony w Praktikerze płyn do czyszczenia fug. Rewelacyjny i bardzo szybko czyści. Niestety nie znam producenta ale na pewno znajdziecie jakby co taki płyn z tych płynów specjalistycznych do czyszczenia są różne np do kabiny tylko niestety cena około 20 złoty ale warto. Długo są czyste i wyglądają jak nowe :)

Posted

Cześć Ula, jak tam Twoje fugi, napewno już lśnią z daleka.
U nas słoneczko dzisiaj pięknie świeci i w miarę ciepło jest:) jak wczoraj o 21 wyszłam z Yoko na krótki spacerek to po 22 wylądowałam w domku tak było przyjemnie

Posted

fugi jakie były takie są buuuu płynu nie było. ale dzasta ma racje , ide zapytać w sklepie z płytkami o płyn do fug. Sam może i nie umyje /a szkoda/ ale może będzie szybciej.
Wieje u nas że łeb odpada. Tabletka była w ruchu

Posted

Heh u mnie wczoraj wiało :D
Znalazłam w domu buteleczkę z tym płynem i jego dokładna nazwa brzmi:

[B]"Czyste Fugi" firmy SANN PROFI[/B]
[SIZE=3][COLOR=#000066][B][COLOR=#001F4D][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]
A co do tego płynu to się nim polewa fugi a potem się tak lekko szczoteczką i mopem zmywa się i ma się piękne nowe fugi :)

Posted

Hej. Do mnie do pracy przyszedl jakis dystrybutor i kupilam plyn do czyszczenia m.in fug. Polal po kilku minutach lekko przetarl sciereczka i byly czysciutkie...a ja przetarlam oczy ze zdziwenia:crazyeye:. A chyba sobie wyobrazacie jak wygladaja fugi w salonie fryzjerskim...jak chodzi tyle ludzi w butach. Jak nie zapomne to jutro napisze nazwe i namiary na ta firme.

Posted

[quote name='Pegaza']Ooo to Ty jestes fryzjerka?
no to powiedz mi jakie kolory widzisz na mej glowie;)
bo juz pasemka mi sie znudzily..[/QUOTE]
Niestety fryzjerka nie jestem, zajmuje sie zawodowo paznokciami...:eviltong: