Pegaza Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 A moje tak nie patrzą.. bo za wysoko mają..;) Quote
dzasta Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 No szyby wybrudzone to mnie często gęsto do szału doprowadzają bo jak w melinie się czuje ale co zrobić :D Quote
*kleo* Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 U mnie koty plują (kiedyś już o tym wspominałam), dziewczyny na parapetach nie siedzą. Chociaż jak Naomi była u nas na noc to siedziała z Tutkiem i sobie patrzyli. No i zobaczy się czy Ulcia nie będzie miała ochoty próbować, bo na tych długich kopytkach skakanie lepiej jej wychodzi niż Gracji ;) Quote
Yoko2009 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Witamy pięłkną panienkę z okienka:). Dogo działa okropnie:( Pozdrawiam serdecznie znad aromatycznej kawusi:) Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='Yoko2009']Witamy pięłkną panienkę z okienka:). Dogo działa okropnie:( Pozdrawiam serdecznie znad aromatycznej kawusi:)[/QUOTE] A u nas hula:) oo zaraz se zrobie herbatke dobrą:) cze Ula :) wlaz na dogo Quote
dysia-u Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 cześć dziewczynki. Ta dg tak skutecznie zniechęca tym swoim ślamazarnym tempem. Ale wytrwali i tak sie nie dadzą hihi zmiany w zatokach u młodego wróciły , roboty w domu dużo a czas nie z gumy. Dotinka czym ty czyścisz te fugi , masz jakieś chemiczne cudo? Jak się dzis przyjrzałam swoim w kuchni to aż żal. Ja wiem że szkoda rozumu na sprzątanie ale raz na czas.... Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ula ja wiem ja wiem..kup plyn z biedronki kolor pomaranczowy nazwa Cler baking soda..ten mi Doti polecala ino ze moim nie bardzo pomogl..bialym..eh Quote
dysia-u Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 aaa ja nie mam białych na szczęście. Dzięki Daria , na tej dg to wszystkiego można się dowiedzieć.Zapisałam nazwe i jutro jade do biedrony to może będzie Quote
Pegaza Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 No bankowo ze jest :) no my tu jestesmy takie dobre wrozki:) Quote
dysia-u Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='Pegaza']No bankowo ze jest :) no my tu jestesmy takie dobre wrozki:)[/QUOTE] dobre i ładne Quote
Doti1986 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='dysia-u']cześć dziewczynki. Ta dg tak skutecznie zniechęca tym swoim ślamazarnym tempem. Ale wytrwali i tak sie nie dadzą hihi zmiany w zatokach u młodego wróciły , roboty w domu dużo a czas nie z gumy. Dotinka czym ty czyścisz te fugi , masz jakieś chemiczne cudo? Jak się dzis przyjrzałam swoim w kuchni to aż żal. Ja wiem że szkoda rozumu na sprzątanie ale raz na czas....[/QUOTE] Ja czyściłam tym płynem z biedronki Cler baking soda i oczywiście szorowanie szczotką u mnie podziałało:) Ale niektórzy robią też miksturkę mieszając sodę z octem podobno tez działa tylko cholernie śmierdzi później w domu:) Quote
iwa63 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Witamy śliczną Mejsunie ale ma długie włoski:) Quote
dzasta Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A moim to tylko pomaga kupiony w Praktikerze płyn do czyszczenia fug. Rewelacyjny i bardzo szybko czyści. Niestety nie znam producenta ale na pewno znajdziecie jakby co taki płyn z tych płynów specjalistycznych do czyszczenia są różne np do kabiny tylko niestety cena około 20 złoty ale warto. Długo są czyste i wyglądają jak nowe :) Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ula dzis napewno po robocie bedzie fugi czyscic.. hehe ja tak mysle czy okien nie umyc..bo w przyszlym tygodniu nie bardzo bede miec czas.. Quote
Yoko2009 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cześć Ula, jak tam Twoje fugi, napewno już lśnią z daleka. U nas słoneczko dzisiaj pięknie świeci i w miarę ciepło jest:) jak wczoraj o 21 wyszłam z Yoko na krótki spacerek to po 22 wylądowałam w domku tak było przyjemnie Quote
dysia-u Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 fugi jakie były takie są buuuu płynu nie było. ale dzasta ma racje , ide zapytać w sklepie z płytkami o płyn do fug. Sam może i nie umyje /a szkoda/ ale może będzie szybciej. Wieje u nas że łeb odpada. Tabletka była w ruchu Quote
dzasta Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Heh u mnie wczoraj wiało :D Znalazłam w domu buteleczkę z tym płynem i jego dokładna nazwa brzmi: [B]"Czyste Fugi" firmy SANN PROFI[/B] [SIZE=3][COLOR=#000066][B][COLOR=#001F4D][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE] A co do tego płynu to się nim polewa fugi a potem się tak lekko szczoteczką i mopem zmywa się i ma się piękne nowe fugi :) Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Taa jestem ciekawa czy to dziala na biale fugi... Ula to sie pociesz bo mnie tez boli.. Quote
tigrunia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cze Ula :multi: Czyżby już świąteczne porządki :roll: Quote
dzasta Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Tak DE działa na białe fugi...moje jak kupiliśmy mieszkanie były czarne i myślałam że kaplica ale białe się zrobiły... Quote
dysia-u Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 dzięki dziewczynki , z wami nawet porządki wydają sie łatwe hihi Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No to musze te cudo kupic i moje biale fugi w kuchni znow beda sliczne:) Quote
Aga&Dakar Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Hej. Do mnie do pracy przyszedl jakis dystrybutor i kupilam plyn do czyszczenia m.in fug. Polal po kilku minutach lekko przetarl sciereczka i byly czysciutkie...a ja przetarlam oczy ze zdziwenia:crazyeye:. A chyba sobie wyobrazacie jak wygladaja fugi w salonie fryzjerskim...jak chodzi tyle ludzi w butach. Jak nie zapomne to jutro napisze nazwe i namiary na ta firme. Quote
Pegaza Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ooo to Ty jestes fryzjerka? no to powiedz mi jakie kolory widzisz na mej glowie;) bo juz pasemka mi sie znudzily.. Quote
Aga&Dakar Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Pegaza']Ooo to Ty jestes fryzjerka? no to powiedz mi jakie kolory widzisz na mej glowie;) bo juz pasemka mi sie znudzily..[/QUOTE] Niestety fryzjerka nie jestem, zajmuje sie zawodowo paznokciami...:eviltong: Quote
Recommended Posts