Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześc Dziewczynki. woda to będzie najprędzej w kolanach.
Pęknięta, nie zlokalizowana rura i do wiosny pozamiatane. Godz dziennie leci cienki strumyczek wody i to wszystko. Na obiad kebab knorra bo nie trza wody buuuuu.

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula no to zycze by wiosna szybko zawitala do Was..;)
ani prania zrobic ani do porzadku sie umyc....wspolczuje....
tylko mnie to dziwi ze niby peknieta rura a woda nie wyplywa gorą?
bo u nas np to od razu wiedza gdzie nieszczelnosc gdyz woda wyplywa ..

Posted

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-32.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/user/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-33.jpg[/IMG]http://haftybeaty.blox.pl/resource/ap_160a_1_.gif

Posted

jak ja zlokalizują. Część rur przcina rzekę w kilku miejscach i byc może na tym odcinku jest awaria. Narazie nie wiedzą, łłłooo matko !! od świąt ta woda świruje. Mam dość!!!

Posted

[quote name='Pegaza']Widzisz Ulka musisz pomyslec o studni u siebie na ogrodzie ;)
zeby bylo w razie...[/QUOTE]
to nie realne. Na tym terenie jest ziemia gliniasta i kopanie studni to syzyfowa robota. Sąsiad kopał 3 studnie i każdą zasypał bo podchodziła taka rdzawa woda.

Posted

[quote name='Pegaza']Ty wiesz co napisz do TVN moze Wam predzej te wode naprawią jak kamere zobacza;)[/QUOTE]

wiesz , nawet sie zastanawaiałam czy nie zadzwonic do radia Kraków na nr interewncyjny bo jak mozna zostawic ludzi bez alternatywnego żródła wody. W noc leciała małym strumykiem to ja pyplałam gary a M łapał do wiaderek. Luuuuudzie jak za czasów jaskiniowych

[quote name='jot11']Czytam,że wody jeszcze nie masz.Współczuję.Chyba bym chodziła wściekła non stop :angryy:[/QUOTE]

etap wsciekłości już mam za sobą. Teraz obmyślam jak sie do tego ustawic i nie oszaleć. Czyste rzeczy w szawie juz sie skończyły , nawet do kwiatków szkoda wody buuuuu