Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej :)
Właśnie puję kawę i zajadam się oponkami :)

Pychota! syn powiedział, że to są najlepsze pączki na świecie, a starszy, że powinnam je na jakiś konkurs dać hihi
Dzięki za przepis!

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karkakarka']hej :)
Właśnie puję kawę i zajadam się oponkami :)

Pychota! syn powiedział, że to są najlepsze pączki na świecie, a starszy, że powinnam je na jakiś konkurs dać hihi
Dzięki za przepis![/QUOTE]

bardzo się cieszę. Napewno praca przy oponkach idzie sprawniej niz przy pączkach a smakują...bardzo!!!

Posted

1,5 stałam w cukierni po pączki dla pracowników. Luuuuudzie ale ludzie kupuja ilości tych pączków!!!!! Ledwo przyszłam do pracy musiałam jednego chapsnąc bo miałam slinotok i wiecie !!!!!cały drzem wskoczył mi do rękawa bo nie zauważyłam dziurki z drugiej strony którą szprycuja pączka marmoladka

Posted

No widzisz a po co bylo byc takim chapolem hehe no to dzem zlizywalas z rekawa hahah
ale faktycznie w sklepach ilosci ogromne paczkow..ja kupilam ich tylko 6..:) z polewa kokosowa, dzemem i budyniem..

Posted

[quote name='*kleo*']A ja sobie może kupię jakiegoś pączucha jak pojadę do miasta, ale to żadna frajda samemu jeść :-( A najbardziej lubię z nadzieniem różanym :loveu:[/QUOTE]

Ja też i do tego ze skórką pomarańczową:) kaloryczne szaleństwo:)

Posted

cześć Ula:)
Ja nie stałam w kolejce:) a mam przepyszne jeszcze cieplutkie pączusiem z dużą ilościa dżemiku, tyle tego nadzienia jest, że jaky źle ugyźć to faktycznie może porządnie wylecieć hihih
Pozdrawiam cieplutko

Posted

[quote name='dysia-u']knedliczki okropne łłłeee!!!
miłego dnia. u nas standard - wody brak[/QUOTE]

Rachunek za wodę będzie mniejszy :evil_lol: Żartuję,bez wody ciężko :shake:

Posted

[quote name='dysia-u']dziś robiłam na obiad kebab z twojego "przepisu" ale pychaaaa
Miłego wieczoru !![/QUOTE]

Jaki kebab? gdzie ten przepis?
Ula biedulko naprawde wsploczuje...bez tej wody...

Posted

My z Ulą właśnie robołyśmy ten z Knorra i baardzo nam smakował, roboty nie ma dużo a obiad smaczny.:):) no ale wszystko to kwestia gustu:)

zapomniałam sieprzywitać, Cześć Ula jak tam Twoja woda????