Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie dziś taki nie wesoły dzień w sąsiedztwie. Owczarek 8 letni. Był weterynarz i musiał go uśpić. Sąsiadka tak płakała choć nie raz go wyzywała że wszystko jej niszczy, że szczeka na byle co / koło lasu mieszkają to ma na co szczekać/ Kłopoty z sercem miał. Bałam się przechodzić z Mejsi koło ich posesji jak był wypuszczony z kojca bo wydawało mi się że jednym susem pokona płot. Taka ziemia zmarznięta , snieg wszędzie... co oni zrobią z nim

Posted

Cześć Ula ;)
Kurcze no szkoda pieska :-( I faktycznie problem będzie go pochować :shake: No ale cóż.. na cmentarzu grabarze jakoś radzić sobie muszą.. Ostra łopata i heja.. :roll:

Posted

[quote name='dysia-u']ON'ek ????[/QUOTE]

ON=owczarek niemiecki...nie wiem ale zawsze jak ktos pisze owczarek to ja odrazu kojarze z ta konkretna rasa....chodzilo mi o to ,że szkoda psiaka sasiadów

Posted

nieee , nie ma takich miejsc. Jeszcze taka cywilizacja do nas nie zawitała. A ile Soma ma lat że juz sie przygotowujesz na pożegnanie?
Mamy -13 st ale idziemy na spacer , a co tam .Słońce świeci to może i mróz nie będzie taaaki straszny.