Pegaza Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Oj tam trawa mu bedzie rosla piekniscie za darmo ma nawoz hihi jeszcze powinien Uli placic za to:evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Pegaza']Oj tam trawa mu bedzie rosla piekniscie za darmo ma nawoz hihi jeszcze powinien Uli placic za to:evil_lol:[/QUOTE] To może Ula powinna zgłosić działalność gospodarczą "nawożenie posesji" :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 [quote name='Pegaza']Oj tam trawa mu bedzie rosla piekniscie za darmo ma nawoz hihi jeszcze powinien Uli placic za to:evil_lol:[/QUOTE] wiesz Daria , ty masz eb do interesów!! przyjme cie do spółki hihi [quote name='Viky i Ja']To może Ula powinna zgłosić działalność gospodarczą "nawożenie posesji" :evil_lol:[/QUOTE] no jak by się interes rozkręcił to czemu nie???!! Quote
karkakarka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Haha :) Dobry pomysł na działalność to podstawa [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] a ten brzmi obiecująco [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ula wiem ze mam leb bo sama prowadze interes;) toz Ci wlasnie pomysla dalam a Ty go wykorzystaj wlasciwie;) Quote
ewa2909 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Uluś pwnie poszła szukać następnych posesji do naworzenia:eviltong: Cze Ulcia:multi: Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ula, a zdradź mi sekret tego cudownego nawozu to może zaświecę na zajęciach :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 chciałam was spytać czy jak wypierzecie swoje pociechy wieczorem to co z wieczornym sikiem?. Mejsula ledwo z łazni wyszła juz stała pod drzwiami bo chciała na dwór. Nie mogłam jej wypuścić bo ziąb wiec podkład musiał znowu byc. Dzięki wam zmobilizowałam się i Mejsula przeszła szkolenie z załatwiania potrzeb na zewnątrz. a juz myślałam że 3letni pies nie załapie o co biega Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Kleo z tym nawozem to żadna tajemnica hihi ty też napewno mogła byś prowadzić ten interes hahahahha.Spytaj Gracki Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='dysia-u']Kleo z tym nawozem to żadna tajemnica hihi ty też napewno mogła byś prowadzić ten interes hahahahha.Spytaj Gracki[/QUOTE] A ja wiem czy one aby na pewno taki sam produkują? :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 moja dietetyczny hihi bo na obesite Quote
*kleo* Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='dysia-u']moja dietetyczny hihi bo na obesite[/QUOTE] A widzisz, moja na Acanie dla małych ras, to już pewnie nawóz inszy :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [quote name='dysia-u']chciałam was spytać czy jak wypierzecie swoje pociechy wieczorem to co z wieczornym sikiem?. Mejsula ledwo z łazni wyszła juz stała pod drzwiami bo chciała na dwór. Nie mogłam jej wypuścić bo ziąb wiec podkład musiał znowu byc. Dzięki wam zmobilizowałam się i Mejsula przeszła szkolenie z załatwiania potrzeb na zewnątrz. a juz myślałam że 3letni pies nie załapie o co biega[/QUOTE] Coco zawsze idzie siku a dopiero pozniej kapiel i koniec wychodzenia ;) Quote
Yoko2009 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Cześć Ula:) Yoko tak jak Coco najpierw idzie na wieczorne siku a potem do wanny:) tak jak wczoraj i nastepny spacerek rano:). każdy nasz psiuńcio produkuje inny nawóz, Yoko ma nawóz na Royalku light dla małych ras:) Quote
Truska34 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Cześć Ula! U nas podobnie. Najpierw siku, a później kąpanie i nie ma wychodzenia.:eviltong: A ostatnio zauważyłam, że jak zostawię podkład to Ivciu w nocy sobie na niego posikuje, a jak nie ma podkładu to nie. Więc dzisiaj mu zabrałam! Mrozów nie ma:mad: Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Cześć :) My Grackę kąpiemy zazwyczaj w salonie w jakiejś przerwie pomiędzy klientami, więc najpierw idzie siku, potem kąpiel, suszenie i do kontenerka. Ona wtedy idzie spać i zabieram ją na dwór jak zaczyna się kręcić, że chce wyjść. A w domu podkład jest cały czas. Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 My też najpierw siku później kąpiel.Raz wykapałam Bella przed południem i żałowałam .Na dworzu było za zimno aby mógł wyjść i biedak musiał z podkładu korzystać :shake: Szczęśliwego Nowego Roku :multi::multi: Quote
Pegaza Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Hej Ula jeszcze w tym starym roku..:) moja to ma pokarm mieszany ale ranny zawsze wydala RC heh wiem bo po kolorze poznam heh co do kapania to Liv nieraz tez chciala na siku wyskoczyc po kapaniu to schodze ale tylko na jedn sik przy klatce i do domu.. Quote
ewa2909 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Uluś pewnie szykuje się na bal,bo nie ma jej dzisiaj no dogo:cool3: .Szampańskiej zabawy:multi::multi::multi: Quote
megi82 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 witanko-u mnie też pierw siku a pózniej kapiel Quote
karkakarka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Hejka! Wszystkiego najlepszego w 2010 roku! A ja kąpię wieczorem, po ostatnim spacerze :D Quote
Doti1986 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A ja kąpę Pixi rano po pierwszym spacerze tak koło 10 godziny:) A później popołudniowy koło 17 jest więc zdąży zawsze "odtajać" :) Quote
Natalia&Lola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Hej w nowym roku, wszytskiego dobrego:D U nas nowe foto więc zapraszam na oglądanie. Quote
dysia-u Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Witam wszystkich. Mam nadzieje że Sylwkowy wieczór wam sie udał. Opowiem wam jak Mejsula o mało nie zginęła z mojej ręki :mad: Mieliśmy wczoraj gości po południu i oczywiście podkładzik musiał zniknąć , ale wymarzłam długą chwile z Mejsi żeby jej starczyło na jakiś czas , a ona wiecie co???!!! :angryy: jak tylko goście się usadowili na sofie to ona myk do kata gdzie był podkład i .... nalała i na kakała. :angryy: UUUUUU ale poąsy na mnie wylazły! No co ludzie powiedzą /hihi był taki film , ale do rzeczy/ nawet szkoda gadać jak żeśmy się pogniwały , ale jak petardy zaczęły w nocy hulać to oczywiście o wszystkim se zapomniała i po kolanach nam łaziła !! ś... jedna!!! Quote
Recommended Posts