Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']Oj tam trawa mu bedzie rosla piekniscie za darmo ma nawoz hihi
jeszcze powinien Uli placic za to:evil_lol:[/QUOTE]

To może Ula powinna zgłosić działalność gospodarczą "nawożenie posesji" :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Oj tam trawa mu bedzie rosla piekniscie za darmo ma nawoz hihi
jeszcze powinien Uli placic za to:evil_lol:[/QUOTE]
wiesz Daria , ty masz eb do interesów!! przyjme cie do spółki hihi

[quote name='Viky i Ja']To może Ula powinna zgłosić działalność gospodarczą "nawożenie posesji" :evil_lol:[/QUOTE]
no jak by się interes rozkręcił to czemu nie???!!

Posted

Haha :)
Dobry pomysł na działalność to podstawa [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] a ten brzmi obiecująco [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]

Posted

chciałam was spytać czy jak wypierzecie swoje pociechy wieczorem to co z wieczornym sikiem?. Mejsula ledwo z łazni wyszła juz stała pod drzwiami bo chciała na dwór. Nie mogłam jej wypuścić bo ziąb wiec podkład musiał znowu byc.
Dzięki wam zmobilizowałam się i Mejsula przeszła szkolenie z załatwiania potrzeb na zewnątrz. a juz myślałam że 3letni pies nie załapie o co biega

Posted

[quote name='dysia-u']Kleo z tym nawozem to żadna tajemnica hihi ty też napewno mogła byś prowadzić ten interes hahahahha.Spytaj Gracki[/QUOTE]
A ja wiem czy one aby na pewno taki sam produkują? :evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']chciałam was spytać czy jak wypierzecie swoje pociechy wieczorem to co z wieczornym sikiem?. Mejsula ledwo z łazni wyszła juz stała pod drzwiami bo chciała na dwór. Nie mogłam jej wypuścić bo ziąb wiec podkład musiał znowu byc.
Dzięki wam zmobilizowałam się i Mejsula przeszła szkolenie z załatwiania potrzeb na zewnątrz. a juz myślałam że 3letni pies nie załapie o co biega[/QUOTE]

Coco zawsze idzie siku a dopiero pozniej kapiel i koniec wychodzenia ;)

Posted

Cześć Ula:) Yoko tak jak Coco najpierw idzie na wieczorne siku a potem do wanny:) tak jak wczoraj i nastepny spacerek rano:). każdy nasz psiuńcio produkuje inny nawóz, Yoko ma nawóz na Royalku light dla małych ras:)

Posted

Cześć Ula! U nas podobnie. Najpierw siku, a później kąpanie i nie ma wychodzenia.:eviltong: A ostatnio zauważyłam, że jak zostawię podkład to Ivciu w nocy sobie na niego posikuje, a jak nie ma podkładu to nie. Więc dzisiaj mu zabrałam! Mrozów nie ma:mad:

Posted

Cześć :) My Grackę kąpiemy zazwyczaj w salonie w jakiejś przerwie pomiędzy klientami, więc najpierw idzie siku, potem kąpiel, suszenie i do kontenerka. Ona wtedy idzie spać i zabieram ją na dwór jak zaczyna się kręcić, że chce wyjść. A w domu podkład jest cały czas.

Posted

My też najpierw siku później kąpiel.Raz wykapałam Bella przed południem i żałowałam .Na dworzu było za zimno aby mógł wyjść i biedak musiał z podkładu korzystać :shake:
Szczęśliwego Nowego Roku :multi::multi:

Posted

Hej Ula jeszcze w tym starym roku..:)
moja to ma pokarm mieszany ale ranny zawsze wydala RC heh wiem bo po kolorze poznam heh
co do kapania to Liv nieraz tez chciala na siku wyskoczyc po kapaniu to schodze ale tylko na jedn sik przy klatce i do domu..

Posted

Witam wszystkich. Mam nadzieje że Sylwkowy wieczór wam sie udał.
Opowiem wam jak Mejsula o mało nie zginęła z mojej ręki :mad:
Mieliśmy wczoraj gości po południu i oczywiście podkładzik musiał zniknąć , ale wymarzłam długą chwile z Mejsi żeby jej starczyło na jakiś czas , a ona wiecie co???!!! :angryy: jak tylko goście się usadowili na sofie to ona myk do kata gdzie był podkład i .... nalała i na kakała. :angryy: UUUUUU ale poąsy na mnie wylazły! No co ludzie powiedzą /hihi był taki film , ale do rzeczy/ nawet szkoda gadać jak żeśmy się pogniwały , ale jak petardy zaczęły w nocy hulać to oczywiście o wszystkim se zapomniała i po kolanach nam łaziła !! ś... jedna!!!