Yoko2009 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='dysia-u']foteczki dopiero były uuuuuu[/QUOTE] Cześć Ula....fotek pięknej panienki nigdy za wiele:):) A takie śliczności bardzo przyjemnie ise ogląda popijając kawusie:):) Pozdrawiamy prawie już weekendowo Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Pegaza']Zaraz szczele focha dzis mnie nie odwiedzilas:([/QUOTE] nigdzie nie byłam to mi odpuść :loveu: mało mam czasu na kompa bo jakoś robota ostatnio mnie bardziej lubi. Pogoda piękna to i serce rwie sie do spacerów. Już od dziś czekam na Mikołaja :multi: nawet poduszke już szykowałam. No co , grzeczna byłam!! Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ze co ze mikolaj do Ciebie przyjdzie ? no to zdradz co se zazyczylas:eviltong: Quote
Yoko2009 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja też byłam grzeczna i wypatruję Mikołaja...ciekawe czy o mnie będzie pamiętał bo jak nie....to strzelę focha i zobaczymy kto na tym gorzej wyjdzie hhihihih:) Quote
Yoko2009 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 zapraszamy Uluś na foteczki w wolnym czasie:) Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Pegaza']Ze co ze mikolaj do Ciebie przyjdzie ? no to zdradz co se zazyczylas:eviltong:[/QUOTE] eee nie powiem , zobacze co przyniesie. [quote name='Yoko2009']zapraszamy Uluś na foteczki w wolnym czasie:)[/QUOTE] byłam , widziałam. Sliczności twoje na wspólnym zdjęciu Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Słuchajcie , patrze teraz a gdzież mój banerek???!!!! zezarło go coś czy jak??!! oddawać !!!! gdzie mój baner?? Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jeee ja sie nawet nie kaplam :evil_lol: Ty teraz Tobie zabrali hahah Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 tobie oddali , mnie zabrali A jak nie przestaną latać mi po ekranie durne reklamy to....nie wiem jeszcze co!!! Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ale wiesz ta jedna reklama mi sie bardzo podobala ta o Marianie co internet zabral w gory:roflt: Ula juz wiem !!!on tez zabral Twoj baner pomylkowo:D Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 oby pomyłkowo , bo inaczej biada mu Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 zapraszam jutro na kluski na parze i karkóweczke w sosie. Może i Mikołaj sie skusi , kto wie. ?! Mięsko , kapustka gotowe. Jutro tylko kluchy , bo w las nam się chce iść. Wody nie mamy 3 dzień. 2 godziny dziennie jest i koniec Quote
ewa2909 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='dysia-u']nigdzie nie byłam to mi odpuść :loveu: mało mam czasu na kompa bo jakoś robota ostatnio mnie bardziej lubi. Pogoda piękna to i serce rwie sie do spacerów. Już od dziś czekam na Mikołaja :multi: nawet poduszke już szykowałam. No co , grzeczna byłam!![/QUOTE] Cze Uluś Chyba ten mikołaj to jakąś rózge ma Ci przynieść Quote
ewa2909 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='dysia-u']zapraszam jutro na kluski na parze i karkóweczke w sosie. Może i Mikołaj sie skusi , kto wie. ?! Mięsko , kapustka gotowe. Jutro tylko kluchy , bo w las nam się chce iść. Wody nie mamy 3 dzień. 2 godziny dziennie jest i koniec[/QUOTE] A ja dzisiaj miałam pampuchy ale sklepowe .Buuuuuuuu Quote
Pegaza Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ale dlaczego u Was wode zakrecili jakas awaria? no w sosie bym zjadla miesiwo... a ja na jutro nie mam pomyslu buu... Quote
dysia-u Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='ewa2909']Cze Uluś Chyba ten mikołaj to jakąś rózge ma Ci przynieść[/QUOTE] ale z ciebie kumpela , nie ma co!!! rózgi mi życzysz uuuuu [quote name='ewa2909']A ja dzisiaj miałam pampuchy ale sklepowe .Buuuuuuuu[/QUOTE] sklepowe twarde hihi [quote name='Pegaza']ale dlaczego u Was wode zakrecili jakas awaria? no w sosie bym zjadla miesiwo... a ja na jutro nie mam pomyslu buu...[/QUOTE] ponoc szukają pękniętej rury. Ludzie na wsi różnie gadaja , ja tam nie słucham ale wody jak nie było tak nie ma. Oj ale pachnie w domu smażona karkóweczka , oj pachnie. Będzie i dla ciebie. Quote
Marzena* Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 W nawiązaniu do wątku kulinarnego to u mnie dziś była faszerowana papryka ;) Quote
tigrunia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='dysia-u']zapraszam jutro na kluski na parze i karkóweczke w sosie. Może i Mikołaj sie skusi , kto wie. ?! Mięsko , kapustka gotowe. Jutro tylko kluchy , bo w las nam się chce iść. Wody nie mamy 3 dzień. 2 godziny dziennie jest i koniec[/QUOTE] Ale numer :evil_lol: Dziś rano jak tylko oczy otworzyłam to widziałam kluski z sosem :-o :evil_lol: A jeszcze jak karkóweczka - ojj full wypasik :loveu: Quote
iwa63 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Juz jestem ale wczorajszych fotek nie widzę:( Quote
dysia-u Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 [quote name='iwa63']Juz jestem ale wczorajszych fotek nie widzę:([/QUOTE] oo wzrok masz dobry , nie martw sie hihi fotek nie było ulala Quote
*Jot* Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Cześć,wpadłam się przywitać :multi::multi: Quote
Pegaza Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Viky i Ja']W nawiązaniu do wątku kulinarnego to u mnie dziś była faszerowana papryka ;)[/QUOTE] a u mnie hamburgery z braku czasu w kuchni wpadlismy do baru... cze Ula:) Quote
iwa63 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='iwa63']Juz jestem ale wczorajszych fotek nie widzę:([/QUOTE] hi hi bo to miały być u yoko Quote
karkakarka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Hej, dotarłam i tu :) Dziś mikołaj :) to może i jakieś zdjęcia z tej okazji będą? :cool3: Quote
tigrunia Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Halooo Ula zasypało Cię czy jak? :-o :shake: Quote
Recommended Posts