*Jot* Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Witamy serdecznie w czwartek :multi::multi::multi: Quote
dysia-u Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 zaraz bedę próbować :roll::roll::roll: udało się ? :angryy: Quote
dysia-u Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='Nati28']Witam :) Emotikonki masz w opcjach zaawansowanych w opowiedzi tam na dole ;)[/QUOTE] dzięki. Po nowej dg potrzebuje przewodnika :roll: Quote
Yoko2009 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Pozdrawiam czwartkowo piękną Mejsi i oczywiscie Ciebie Ula:) Quote
Truska34 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cześć dziewczyny! Nowe dogo pozwoliło mi tylko pooglądać 3 ostatnie strony Waszej galerii. Dobre i to. Jedno zdjęcie Mejsi też widziałam. Ciekawe, czy opublikuje mojego posta? Pozdrawiamy czwartkowo! Quote
dysia-u Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 na dziś kończe bo mi jak to Daria pisała "blyndzi" ?? Ale kogel mogiel. Cze laseczki ! jutro zrobie nowe podejście , będę ćwiczyć cierpliwość Quote
Pegaza Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cze Ula nie zostawiaj mnie prosze bo tez nie dam sobie rady... Quote
tigrunia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Hehe dobre ! Dziewczyny - trzeba iść z techniką na przód! Uczcie się uczcie:evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Hej czwartkowo :multi: Uhhh ja też jakoś sympatią nie pałam do tego nowego wystroju... :mad: Quote
Karolina. Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Witamy wieczornie :) Najtrudniej jest teraz, bo trzeba się przyzwyczaić co gdzie jest, a potem to już pójdzie jak z płatka :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Witamy śliczną Mejsulkę i jej Pańcię:) Quote
dysia-u Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Witamy wieczornie :) Najtrudniej jest teraz, bo trzeba się przyzwyczaić co gdzie jest, a potem to już pójdzie jak z płatka :evil_lol:[/QUOTE] akurat !!! wciągniemy się / o ile mi cierpliwości starczy/ a tu znowu zrobia jaies zmiany Quote
Yoko2009 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cześć Ula:) również mam nadzieję, że jednak sie przyzwyczaimy sie do nowego dogo, nie wyobrażam sobie juz dnia bez zajrzenia na forum:):) Mizianko dla Pieknej panienki Mejsi:):) Pozdrawiam Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='tigrunia']Hehe dobre ! Dziewczyny - trzeba iść z techniką na przód! Uczcie się uczcie:evil_lol:[/QUOTE] Ty a co Ty taka sie zrobilas technicznie do przodu:P cze Ula:) Quote
dysia-u Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Pegaza']Ty a co Ty taka sie zrobilas technicznie do przodu:P cze Ula:)[/QUOTE] aż się zawstydziłam:oops: Quote
Marzena* Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ale chyba nie aż tak jak ja :( Mi nadal nic nie działa, ani emotki (używam tylko tych które pamiętam jak się wpisuje ze znaków interpunkcyjnych) ani multi. Kicha jak nic :( Quote
Marzena* Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='*kleo*']Hej czwartkowo :multi: Uhhh ja też jakoś sympatią nie pałam do tego nowego wystroju... :mad:[/QUOTE] Edycja też nie działa a zapomniałam cytatu więc żebyś wiedziała do czego nawiązałam wklejam jeszcze raz ;) " [INDENT]Ale chyba nie aż tak jak ja :( Mi nadal nic nie działa, ani emotki (używam tylko tych które pamiętam jak się wpisuje ze znaków interpunkcyjnych) ani multi. Kicha jak nic :( "[/INDENT] Quote
tigrunia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 :evil_lol: Ja tam sie domyślałam, że wcześniej czy później zmienią to forum .. szkoda, że nie ma już dawnego wyglądu no ale cóż - jak się nie ma co się lubi ... ;) Miłego wieczorku :loveu: Quote
Doti1986 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dziewczyny nie ma się co załamywać trzeba się niestety przyzwyczaić do nowości ale mogeli by nas wcześniej o takich zmianach uprzedzać:( Quote
Yoko2009 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Witamy siekawowo i zapraszamy Ula na fotki:) Quote
Pegaza Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ula dzis pewnie na ogrodzie zasuwa z grabiami bo pogoda dopisuje:eviltong: Quote
dysia-u Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Ja tam sie domyślałam, że wcześniej czy później zmienią to forum .. szkoda, że nie ma już dawnego wyglądu no ale cóż - jak się nie ma co się lubi ... ;) Miłego wieczorku :loveu:[/QUOTE] był miły jak było fajne dg. [quote name='Pegaza']Ula nie poddawaj sie tylko walcz:)[/QUOTE] walcze z własnym uzależnieniem i staram się tak często nie wskakiwać na dg [quote name='Doti1986']Dziewczyny nie ma się co załamywać trzeba się niestety przyzwyczaić do nowości ale mogeli by nas wcześniej o takich zmianach uprzedzać:([/QUOTE] akuuuurat [quote name='Yoko2009']Witamy siekawowo i zapraszamy Ula na fotki:)[/QUOTE] zaraz pedzę , jak tylko ponarzekam w swojej galerii [quote name='Pegaza']Ula dzis pewnie na ogrodzie zasuwa z grabiami bo pogoda dopisuje:eviltong:[/QUOTE] żebyś wiedziała. Pewnieś mnie widziała. Dopiero weszłam do domu od obiadu i mój szykuje kawke. Cały ogród wysprzątany - nareszcie. Jednak to nowe dg sprzyja pracy hihi. w innym razie pewnie bym ciagle tu zaglądała. Najwięcej roboty było ze ścinaniem winogron i wierzby maddżurskiej. Winogron mamy ok 70 krzewów a owocuja na nowych przyrostach wiec stare trzeba wycinać. Sory że moje posty tkie nie kolorowe , ale zanim znajde emotikonki to odp już zdąże wysłać. Quote
dysia-u Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 :mad:nieeeeeeee zrobiłam takiego długasnego multi ... i mi wcieło Sory dziewczyny ale spadam , nie mam słów Quote
Recommended Posts