Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny! Nowe dogo pozwoliło mi tylko pooglądać 3 ostatnie strony Waszej galerii. Dobre i to. Jedno zdjęcie Mejsi też widziałam. Ciekawe, czy opublikuje mojego posta? Pozdrawiamy czwartkowo!

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Witamy wieczornie :)

Najtrudniej jest teraz, bo trzeba się przyzwyczaić co gdzie jest, a potem to już pójdzie jak z płatka :evil_lol:[/QUOTE]

akurat !!! wciągniemy się / o ile mi cierpliwości starczy/ a tu znowu zrobia jaies zmiany

Posted

Cześć Ula:) również mam nadzieję, że jednak sie przyzwyczaimy sie do nowego dogo, nie wyobrażam sobie juz dnia bez zajrzenia na forum:):)
Mizianko dla Pieknej panienki Mejsi:):)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='tigrunia']Hehe dobre ! Dziewczyny - trzeba iść z techniką na przód! Uczcie się uczcie:evil_lol:[/QUOTE]
Ty a co Ty taka sie zrobilas technicznie do przodu:P
cze Ula:)

Posted

[quote name='*kleo*']Hej czwartkowo :multi:
Uhhh ja też jakoś sympatią nie pałam do tego nowego wystroju... :mad:[/QUOTE]

Edycja też nie działa a zapomniałam cytatu więc żebyś wiedziała do czego nawiązałam wklejam jeszcze raz ;)

"
[INDENT]Ale chyba nie aż tak jak ja :( Mi nadal nic nie działa, ani emotki (używam tylko tych które pamiętam jak się wpisuje ze znaków interpunkcyjnych) ani multi. Kicha jak nic :( "[/INDENT]

Posted

:evil_lol:
Ja tam sie domyślałam, że wcześniej czy później zmienią to forum .. szkoda, że nie ma już dawnego wyglądu no ale cóż - jak się nie ma co się lubi ... ;)
Miłego wieczorku :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']:evil_lol:
Ja tam sie domyślałam, że wcześniej czy później zmienią to forum .. szkoda, że nie ma już dawnego wyglądu no ale cóż - jak się nie ma co się lubi ... ;)
Miłego wieczorku :loveu:[/QUOTE]

był miły jak było fajne dg.

[quote name='Pegaza']Ula nie poddawaj sie tylko walcz:)[/QUOTE]

walcze z własnym uzależnieniem i staram się tak często nie wskakiwać na dg

[quote name='Doti1986']Dziewczyny nie ma się co załamywać trzeba się niestety przyzwyczaić do nowości ale mogeli by nas wcześniej o takich zmianach uprzedzać:([/QUOTE]
akuuuurat

[quote name='Yoko2009']Witamy siekawowo i zapraszamy Ula na fotki:)[/QUOTE]

zaraz pedzę , jak tylko ponarzekam w swojej galerii

[quote name='Pegaza']Ula dzis pewnie na ogrodzie zasuwa z grabiami bo pogoda dopisuje:eviltong:[/QUOTE]

żebyś wiedziała. Pewnieś mnie widziała. Dopiero weszłam do domu od obiadu i mój szykuje kawke. Cały ogród wysprzątany - nareszcie. Jednak to nowe dg sprzyja pracy hihi. w innym razie pewnie bym ciagle tu zaglądała. Najwięcej roboty było ze ścinaniem winogron i wierzby maddżurskiej. Winogron mamy ok 70 krzewów a owocuja na nowych przyrostach wiec stare trzeba wycinać. Sory że moje posty tkie nie kolorowe , ale zanim znajde emotikonki to odp już zdąże wysłać.