Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']:loveu: ale jesteś kochana.[/quote]

Njapierw zobacz , później wychwalaj , bo jeszcze okarze się nie zasłużone:evil_lol:
[url]http://images27.fotosik.pl/298/e74cb84eae6b9f61.jpg[/url]
Takie coś wyszło mi....:roll:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Njapierw zobacz , później wychwalaj , bo jeszcze okarze się nie zasłużone:evil_lol:
[URL]http://images27.fotosik.pl/298/e74cb84eae6b9f61.jpg[/URL]
Takie coś wyszło mi....:roll:[/quote]
Mnie się tam podoba:loveu:
Właścicielce nie musi:eviltong:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Njapierw zobacz , później wychwalaj , bo jeszcze okarze się nie zasłużone:evil_lol:
[URL]http://images27.fotosik.pl/298/e74cb84eae6b9f61.jpg[/URL]
Takie coś wyszło mi....:roll:[/quote]
Dominika dzięki. Myśle że zmiana wszystkim się spodoba może chętniej odwiedzą galerie Mejsi :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dysia-u']Dominika dzięki. Myśle że zmiana wszystkim się spodoba może chętniej odwiedzą galerie Mejsi :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Ja już chetniej odwiedzam:eviltong:jestem juz 2 raz dzisiaj:eviltong:
Kobieto jak żes to zrobiła ze Ci się od razu po nacisnięciu na banerk ukazuje Twoja galeria?
Bom ja cimna baba jest:eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']:eviltong: a od czego kowal ma kleszcze??!!:evil_lol: Dzieciora wołaj:evil_lol:[/quote]
Dzieciory pogniewane na mamusie,była malutka zadyma:evil_lol:

Posted

ide jutro z Mejsi do weta. Takie ma spłakane te ślepka. Nie wiem czy to od kurzu i temp bo uwielbia wylegiwać się koło kominka:shake: Zobaczymy co powie. Pamiętam że rok temu o tej porze też był ten problem:placz:

Posted

witamy wieczorową porą:loveu:
byliśmy u weta i stwierdził zapalenie spojówek. Przepisał dicortineff . Pomacał też żeberka, a jakże :cool3: no i ... mogło by je bardziej być widać.:angryy: Dostępna jest karma royal obenite która jest dietetyczna i w dużych opakowaniach ale czy ona w tym zasmakuje? :-o Musze znależć małą ilość na próbe. Znacie tę karmę? Miała zrobioną kitkę z kokardką i wszystkie psiny w kolejcie i ich pańcie słodziutko do niej mlaskali.:loveu: Oj umie robić maślane oczy :cool3: szczególnie przy misce:shake:

Posted

[quote name='slawi']Też żeberek psich szukamy :cool3: ale obenite :crazyeye: nie znamy.
Musimy zrzucić chociaż ze 20-30 deko :placz:.[/quote] nom też tyle wystarczy. Dlatego szukamy czegoś o tej karmie. ponoć dietetyczna

Posted

[quote name='dysia-u']witamy wieczorową porą:loveu:
byliśmy u weta i stwierdził zapalenie spojówek. Przepisał dicortineff . Pomacał też żeberka, a jakże :cool3: no i ... mogło by je bardziej być widać.:angryy: Dostępna jest karma royal obenite która jest dietetyczna i w dużych opakowaniach ale czy ona w tym zasmakuje? :-o Musze znależć małą ilość na próbe. Znacie tę karmę? Miała zrobioną kitkę z kokardką i wszystkie psiny w kolejcie i ich pańcie słodziutko do niej mlaskali.:loveu: Oj umie robić maślane oczy :cool3: szczególnie przy misce:shake:[/quote]

Też żeberek psich szukamy :cool3: ale obenite :crazyeye: nie znamy.
Musimy zrzucić chociaż ze 20-30 deko :placz:.

Posted

[quote name='dysia-u']nom też tyle wystarczy. Dlatego szukamy czegoś o tej karmie. ponoć dietetyczna[/quote]

Nam wczoraj w ZK doradzono żeby raczej karmy nie zmieniać tylko ograniczyć trochę żarełko :placz: no i ruchu wiecej :cool3:.

Posted

[quote name='dysia-u']witamy wieczorową porą:loveu:
byliśmy u weta i stwierdził zapalenie spojówek. Przepisał dicortineff . Pomacał też żeberka, a jakże :cool3: no i ... mogło by je bardziej być widać.:angryy: Dostępna jest karma royal obenite która jest dietetyczna i w dużych opakowaniach ale czy ona w tym zasmakuje? :-o Musze znależć małą ilość na próbe. Znacie tę karmę? Miała zrobioną kitkę z kokardką i wszystkie psiny w kolejcie i ich pańcie słodziutko do niej mlaskali.:loveu: Oj umie robić maślane oczy :cool3: szczególnie przy misce:shake:[/quote]
A ja musze powiedzieć że Tosiu miał zmienioną odżywke i tak jakby oczka troszke mniej łzawiły.
Nie wiem co to wspulnego z jego sierścią ale widze wyraźną poprawe:loveu:.
Jutro będew zoologicznym to się zapytam czy wogule mają taką karme.

Posted

[quote name='slawi'][URL="http://www.krakvet.pl/royal-canin-obesity-p-837.html"]ROYAL CANIN Obesity (dog) 6kg[/URL]

Uleczko chyba to ta karma[/quote]
Karma w normalnej cenie,ciekawe czy mją ją w zoologicznym

Posted

[quote name='slawi'][URL="http://www.krakvet.pl/royal-canin-obesity-p-837.html"]ROYAL CANIN Obesity (dog) 6kg[/URL]

Uleczko chyba to ta karma[/quote] Iwonko jesteś wielka. Jakżeś to wyszukała. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czytam i widze plusy , chyba sie skusimy. Cena nie zawrotna tylko ta ilość. A jak jej nie przypasi to co? hahaha sama zjem:lol::lol:

Posted

[quote name='dysia-u']Iwonko jesteś wielka. Jakżeś to wyszukała. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czytam i widze plusy , chyba sie skusimy. Cena nie zawrotna tylko ta ilość. A jak jej nie przypasi to co? hahaha sama zjem:lol::lol:[/quote]
To ja z:evil_lol:iciem śmaćnego:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']Iwonko jesteś wielka. Jakżeś to wyszukała. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czytam i widze plusy , chyba sie skusimy. Cena nie zawrotna tylko ta ilość. A jak jej nie przypasi to co? hahaha sama zjem:lol::lol:[/quote]

Gdybym bliżej mieszkała to spółę byśmy zrobiły :evil_lol:. Może mój żarłok szybciej by schudł :evil_lol:.

Posted

[quote name='slawi']Gdybym bliżej mieszkała to spółę byśmy zrobiły :evil_lol:. Może mój żarłok szybciej by schudł :evil_lol:.[/quote]
Ciekawe co bysście powiedziały jakbyście miały takiego tadka-niejadka w domu:mad:
Po to żeby łaskawy pan zjadł pare ziarenek trzeba chodzić i go prosić,ale żeberka są takie akurat:multi:.
Chociaz przez tą chorobe ma moczona karme i widze że więcej jej zjada.

Posted

[quote name='ewa2909']Ciekawe co bysście powiedziały jakbyście miały takiego tadka-niejadka w domu:mad:
Po to żeby łaskawy pan zjadł pare ziarenek trzeba chodzić i go prosić,ale żeberka są takie akurat:multi:.
Chociaz przez tą chorobe ma moczona karme i widze że więcej jej zjada.[/quote]

Ciekawe czy częściej yorki są żarłokami czy niejadkami.
I chyba większy kłopot jest jak psiak nie chce jeść. Sąsiadka ma yoreczka, który je tylko gotowanego indyka, i codziennie musi być świeży, wczorajszego nie ruszy :lol:.

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/szkielecik-dudus-wady-wrodzone-nie-tylko-lapy-456-gr-na-ds-u-mnie-124696/[/URL]

Przepraszam za offa ale może znasz kogoś , kto chce czarną kulkę radosci ?