Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O jaki zaroslak fajny:loveu:
[URL]http://img269.imageshack.us/img269/337/img8515y.jpg[/URL]

ciekawe czy moim taka kula by podpasowala..:roll:

Ula co to za drzewka masz posadzone przy plocie takie kuliste?

Posted

Wiemy Uluś że troszkę Ci brakuje do 1916 rocznika:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Żartuje, Uluś znasz się na żartach? Ja pewnie jestem starsza, ale Mody nie oglądam, tylko Brzydulę:eviltong::eviltong::eviltong:.
A Mejsunia jak zwykle cudo, piłeczka tez super musimy sobie taka sprwić:evil_lol:

Posted

wiecie co mam stracha :-( bo nie podoba mi się skóra na grzbiecie Mejsi. Musze jutro odwiedzić weta. Drapie sie już od jakiegoś czasu ale jak ja teraz wzięłam na dokładne oględziny to zauważyłam po szyją krostki , takie pojedyncze białe a na grzbiecie tez jakieś zmiany. :crazyeye: To swędzenie to pewnie z tego powodu. Na karku i koło ogona skóra taka dziwna. Kurcze , nawet nie umiem wam tego dokładnie opisać :shake:

Posted

[quote name='FREDZIU']Wiemy Uluś że troszkę Ci brakuje do 1916 rocznika:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Żartuje, Uluś znasz się na żartach? Ja pewnie jestem starsza, ale Mody nie oglądam, tylko Brzydulę:eviltong::eviltong::eviltong:.
A Mejsunia jak zwykle cudo, piłeczka tez super musimy sobie taka sprwić:evil_lol:[/QUOTE]
błogosławieni , którzy umieją śmiać się z siebie , albowiem im nigdy nie zabraknie powodu do śmiechu :cool3::cool3::cool3::cool3:

Posted

noo teraz chyba dobrze wkleiłam :multi:
te dwie kule to wierzby o japońskiej /chyba/ nazwie Nahuro-Kazuki
one rosną w formie kulistej bo je tak prowadze. Sąsiadka ma jedną i dziwi się że to taka sama bo ona pusciła normalnie i rośnie jak krzew.
Owszem sa piekne bo kwitna wczesną wiosna na biało ale sa tez i kłopotliwe bo trzeba je często przycinać /oczywiście jak chcesz mieć taki kształt/
Zimia , stanowisko zwykłe , tylko częste przycinanie ładnie zagęszcza krzew:roll:

Posted

Ja też nie wiem co to może być :shake: jak będziesz u weta to znać co powiedział :)
A ja nie mam domku, ale mam działkę i też mi te kuliste się podobaja :loveu: a jakoś specjalnie je obcinasz czy one tak same rosną?

Posted

Daria ja nie wiem czy ktoś /mod/ mnie nie pogoni za takie fotki na tym forum ale chciałam ci pokazać "krwistą porzeczke" . Też byś lubiła ten krzew skoro mój ogród to "twoje klimaty"
[URL="http://img98.imageshack.us/i/img7474q.jpg/"][IMG]http://img98.imageshack.us/img98/9813/img7474q.jpg[/IMG][/URL]

Posted

łądny ogród,te kule-japońskie wierzby mi sie podobają,ale naszym ogródkiem żadzi mama i jej nie odp.takie drzewka,krzewy...liczę że na wiosnę uda nam się kupić własne lokum i wtedy będę mogła poszaleć
widoki tez masz piękne

Posted

[quote name='karkakarka'][URL]http://img24.imageshack.us/img24/930/img7600.jpg[/URL] :crazyeye: a jaki trawnik masz idealny :crazyeye:[/QUOTE]
hahhah tylko na zdjęciu tak wychodzi :evil_lol:

Posted

Ojj niedobrze :shake: Choroby skóry są różne i wszystkie paskudne :shake: Pewnie konieczny będzie posiew na bakterie i grzyby. Badanie kosztuje (u mnie w Bydg) 70 zł ale wszystko wykryje i nawet pokaże jak leczyć :-o :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Ojj niedobrze :shake: Choroby skóry są różne i wszystkie paskudne :shake: Pewnie konieczny będzie posiew na bakterie i grzyby. Badanie kosztuje (u mnie w Bydg) 70 zł ale wszystko wykryje i nawet pokaże jak leczyć :-o :loveu:[/QUOTE]

tyle czytałam o wetach i ich niechęci do róznych posiewów , zeskrobin... żeby tylko nasza wetka była cywilizowana.
Kurcze , co to moze być. Nie widziałam wcześniej że tak skóra wygląda tylko się drapała po szyi pod pachami. Pamiętacie jak pisałam że gryzie łapy? Nic na nich nie było a świąd pewnie był.:angryy: Wydzieliny w kącikach oczu nie ma, apetyt zawsze ma. :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

O dzieki Ci :loveu::multi:
zobacze czy sa na allegro..

a ta krwista porzeczka wypuszcza owoce?

nie czytaj bo w necie jak sie naczytasz chorob to wszystkie od razu bedzie miec..