Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poznalam niedawno dwoje ludzi w srednim wieku.Poznalam i o tym jak sa to wielcy ludzie chce Wam,ludziom,ktorzy kochaja psy opowiedziec.Parenascie lat temu pojawil sie w ich zyciu bokser,Zenon.byl dla nich wszystkim,naprawde wszystkim,nie widzialam dotad ludzi o tak wielkim sercu,nie widzialam nigdy takiego bolu po stracie przyjaciela.Bolu dwoch osob,ktore nagle staly sie zagubione,niepotrzebne,ciche...ktore tylko ze lzami w oczach potrafia o nim opowiadac,dla ktorych nagle zawalil sie ich caly swiat,chce dla nich napisac to zdanie tutaj,jakby od ich Zenona-BEDE SZELESTEM TRAW NA NASZYCH SCIEZKACH,BO MILOSC ZYJE WIECZNIE.
chcialam wkleic tu zdjecie Zenona,niestety nie wiem jak..

• 2 weeks later...
Posted

Będziemy pamiętać o Zenonie. Możesz zapewnić jego panią i pana, ze szczerze współczujemy i doskonale wiemy jak bardzo boli rozstanie z czworonoznym przyjacielem.

Jeżeli zechcesz podpowiem Ci jak wkleić tu zdjęcia pieska.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ma_ruda']

Będziemy pamiętać o Zenonie. Możesz zapewnić jego panią i pana, ze szczerze współczujemy i doskonale wiemy jak bardzo boli rozstanie z czworonoznym przyjacielem.

Jeżeli zechcesz podpowiem Ci jak wkleić tu zdjęcia pieska.

Bardzo,bardzo Ci dziekuje.Widuje tych ludzi co jakis czas,mam tez zdjecia Zenona,bardzo chce tu je wkleic,ku pamieci.Dziekowali mi za to,wiec nie beda miec nic przeciwko.To wspaniali ludzie,oni i ich corka.Ja tez pamietam o Zenonie.Jest od niedawna u nich jego nastepca,Zenon Junior,jest krewnym Zenona,ktorego juz nie ma.Tesknie razem z nimi.Zenon,mam nadzieje,ze spaceruje gdzies po lakach nadal i wie,ze tu nadal sa ludzie,ktorzy maja milosc w sercach i mysla o Nim.Bardzo prosze,pomoz mi wkleic jego zdjecia.

Posted

dziekuje,ze pomoglas ze zdjeciami.I tym,wszystkim,ktorzy tu odwiedza Zenusia i tym ktorzy juz mu zostawili wpis,niech pamiec o nim zyje,te piekne oczy jego sa takie myslace,madre i przepelnione wiernoscia i uwielbieniem dla swoich przyjaciol..:-(Żal,ze psy tak krotko zyja...