martitaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Poznalam niedawno dwoje ludzi w srednim wieku.Poznalam i o tym jak sa to wielcy ludzie chce Wam,ludziom,ktorzy kochaja psy opowiedziec.Parenascie lat temu pojawil sie w ich zyciu bokser,Zenon.byl dla nich wszystkim,naprawde wszystkim,nie widzialam dotad ludzi o tak wielkim sercu,nie widzialam nigdy takiego bolu po stracie przyjaciela.Bolu dwoch osob,ktore nagle staly sie zagubione,niepotrzebne,ciche...ktore tylko ze lzami w oczach potrafia o nim opowiadac,dla ktorych nagle zawalil sie ich caly swiat,chce dla nich napisac to zdanie tutaj,jakby od ich Zenona-BEDE SZELESTEM TRAW NA NASZYCH SCIEZKACH,BO MILOSC ZYJE WIECZNIE. chcialam wkleic tu zdjecie Zenona,niestety nie wiem jak.. Quote
ma_ruda Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Będziemy pamiętać o Zenonie. Możesz zapewnić jego panią i pana, ze szczerze współczujemy i doskonale wiemy jak bardzo boli rozstanie z czworonoznym przyjacielem. Jeżeli zechcesz podpowiem Ci jak wkleić tu zdjęcia pieska. Quote
martitaa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='ma_ruda'] Będziemy pamiętać o Zenonie. Możesz zapewnić jego panią i pana, ze szczerze współczujemy i doskonale wiemy jak bardzo boli rozstanie z czworonoznym przyjacielem. Jeżeli zechcesz podpowiem Ci jak wkleić tu zdjęcia pieska. Bardzo,bardzo Ci dziekuje.Widuje tych ludzi co jakis czas,mam tez zdjecia Zenona,bardzo chce tu je wkleic,ku pamieci.Dziekowali mi za to,wiec nie beda miec nic przeciwko.To wspaniali ludzie,oni i ich corka.Ja tez pamietam o Zenonie.Jest od niedawna u nich jego nastepca,Zenon Junior,jest krewnym Zenona,ktorego juz nie ma.Tesknie razem z nimi.Zenon,mam nadzieje,ze spaceruje gdzies po lakach nadal i wie,ze tu nadal sa ludzie,ktorzy maja milosc w sercach i mysla o Nim.Bardzo prosze,pomoz mi wkleic jego zdjecia. Quote
martitaa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='JustynaM.'] Zenus dla Ciebie Zenus wie,ze sa ludzie o wielkich sercach i widzi Wasze wspolczucie.Dziekujemy Quote
ma_ruda Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Instrukcję wklejania zdjęć wysłałam na PW. Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy tu Zenusia. Quote
martitaa Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 To Zenus.Prosze niech ktos wklei to zdj tak,by bylo od razu widoczne.Dziekuje.Marta ImageShack - Hosting :: zzzzzgk2.jpg ImageShack - Hosting :: zenciotw8.jpg Quote
martitaa Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 dziekuje,ze pomoglas ze zdjeciami.I tym,wszystkim,ktorzy tu odwiedza Zenusia i tym ktorzy juz mu zostawili wpis,niech pamiec o nim zyje,te piekne oczy jego sa takie myslace,madre i przepelnione wiernoscia i uwielbieniem dla swoich przyjaciol..:-(Żal,ze psy tak krotko zyja... Quote
ma_ruda Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 W taki dzień jak dzisiaj- pochmurny i smutny, pocieszam się, że tam za Tęczowym Mostem zawsze świeci słońce Quote
martitaa Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Niech Zenusiowi zawsze swieci tam sloneczko i grzeje jego zmeczone wierne lapki.. Quote
martitaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Zenusiu dzis przychodze poglaskac Cie od Twojej Basi i jej rodzicow i Zenusia Juniora,w ktorym plynie twoja krew po czesci. Quote
martitaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 jestem tutaj Zenusiu znow zeby Cie poglaskac. Quote
Recommended Posts