j3nny Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 a jeśli chodzi o hotel, to chyba wszelka socjotechnika jest właścicielom obca, przecież im lepiej ludzie nastawieni do właścicieli hotelu, tym większa liczba psiaków i dochody Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 j3nny napisał(a):a jeśli chodzi o hotel, to chyba wszelka socjotechnika jest właścicielom obca, przecież im lepiej ludzie nastawieni do właścicieli hotelu, tym większa liczba psiaków i dochody Tak ale oni sobie nie zycza zeby im chodzil ktos po posesji. Najlepiej by chcieli żeby oddawac im psy tak jak to robia prywatni i zabierac dopiero jak wychodza i nie moga zrozumiec że wprzypadku bezdomnych jest inaczej ,:shake: Powiedzilam dzisiaj panu Leszkowi juz ktorys raz ,ze jak ich widza tak o nich pisza i mowia. Niestety hotel dla psow jest bardzo dochodowym interesem dla ludzi ktorzy to prowadza ,a nasze poglady sa zupelnie inne jak ich, my bysmy chcieli żeby psy mialy jak najlepiej ,a oni żeby miec z tego jak najwiecej.:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 j3nny napisał(a):hop Leosiu Dzisiaj nikt do Leosia nie zgladal ,niestety ja musialm cos w koncu w domu zrobic bo jutro znowu mnie nie bedzie caly dzien(aukcja- juz o 9 wyjezdzam po psy do harbutwic) Mam nadzieje ,że Ania zabierajc jutro Luckiego zjrzy chociaz na 5 minut do Leonka;) Quote
j3nny Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 ja postaram się być w poniedziałek, być może trochę później, bo mam kilka pilnych rzeczy do załatwienia :( Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dzisiaj Leonek byl z pania Marta na 1,5 godzinnym spacerku ,lacky tez wiec Ania bedzie mogla poswiecic wiecej czasu kudlacza i dziewczynka. Kora i odebrana z interwencji dobermanka jada do niepolomic. uzgodnilysmy tak z Frotka poniewaz Kora ma przeziebiony pecherz i podsikuje kocyki ,a w niepolomicach jest zamykany kojec i bedzie jej Bozena swiecila lampami kwokami ktore w zeszlym roku zakupilam, a do tego maja weta blisko i przyjedzie do Kory. ja nie jestem w stanie ze wszystkimy psami jezdzic ,a zeby jeszcze jechac z Kora musiaby jechac ktos dodatkowo:shake: Quote
Hanna R. Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Wysłałam Leonka do piątkowego Dziennika Polskiego . Może się uda i ktoś go przygarnie ??? Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Hanna R. napisał(a):Wysłałam Leonka do piątkowego Dziennika Polskiego . Może się uda i ktoś go przygarnie ??? Pani Haniu bardzo dziekuje.:lol::lol: Trzymamy wiec wszyscy kciuki:thumbs::thumbs: Wczoraj bylysmy z leonkiem i dwiema dziewczynkami u weta.Leonek dostal jeszcze zaszczyk przeciw grzybiczny bo jeszcze ma troszke lysego miejsca na grzbiecie ,a ze schroniska nie dostala żadnych lekow i musze mu wykupic oslonowo heparegen. z nozka niestety juz sie nie da nic zrobic ale wetka powiedzilaa ze on ma to na tyle dlugo ze sie do tego przyzwyczail ,a szkoda by go mordowac i obcinac tego kikutka tym bardziej ze jest on ukrwiony.:shake: Quote
j3nny Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 hmmm ale czy na pewno jego to nie boli? bo on tak ostroznie tej nozki uzywa, ze mam watpliwosci... Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 j3nny napisał(a):hmmm ale czy na pewno jego to nie boli? bo on tak ostroznie tej nozki uzywa, ze mam watpliwosci... ja tez mam watpliwosci czy nie powinien brac czegos przeciwbolowego ,bedziemy jeszcze to konsultowac raz:shake: Quote
Ank@ Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 A mi się zdaje, że go to nie boli :eviltong: To go dzisiaj tam pomacam, zobaczymy. Ale konsultacja nie zaszkodzi. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 jest Leonek w dzinniku na raczkach u Ani :lol: Czekam na telefon od dobrych ludzi Quote
Ank@ Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Leoś jest na : www.bono-polska.pl www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.wegetarianie.pl www.gielda.bai.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.adopcjapsa.pl www.pupile.com Quote
Hanna R. Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tekst zamieszczony w Dz.P. został skrócony i zmieniony . :cool1: Zdarza się to rzadko - niestety, padło na Leosia ... Niemniej trzymam kciuki. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Hanna R. napisał(a):Tekst zamieszczony w Dz.P. został skrócony i zmieniony . :cool1: Zdarza się to rzadko - niestety, padło na Leosia ... Niemniej trzymam kciuki. Pani Haniu i tak bylo ladnie napisane ;) Dzwonila na razie tylko jedna pania i ma jeszcze sie przespac z ostateczna decyzja i jutro ewentualnie da znac . kciuki wiec nadal potrzebne;) Quote
Ank@ Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Trzymam kciuki :lol: Żeby się udało :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 j3nny napisał(a):o kurcze no to trzymam :happy1: Dzieki dziewczyny bo napewno mocno trzymalyscie kciuki ,pani Beata zdecydowla sie na Leonka ,jutro go zawosze na 9 rano bo co prawda mialam zawiesc go dzisiaj kolo 17-18 ale pani wioczorem wychodzi bawic dziwcko wiec nie chcialam zeby Leos zostal zaraz jak tylko go przywioze sam ,a wczesniej nie dala bym rady go zawiesc bo nie mam auta. A teraz pytanie do Ani czy jutro o 8 dla bys rade ze mna jechac zwiesc Leonka ,a potem bysmy pojechaly do schroniska pod warunkiem ze dom w ktorym ma zamieszkac Leonek bedzie okey.;) Quote
j3nny Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 jeju ale szansa dla Leonka, i to tak szybko!:multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ank@2 napisał(a):tak, tak jadę ! :lol: No wiec zawiozlysmy z Ania Leonka.Pani Beata to ciepla kobieta ,zreszta sami zobaczycie bo zdjecie wyslalam do Ani. Pani Haniu bardzo dziekuje:Rose::Rose: Na miejsce Leonka wzielismy starsza suczke ,ktora w schronsku spedzila 2,5 roku i poszla do domku ale na krotko i ja oddano bo podobno jest zaborcza i warczala na dziecko:shake:Dorcia ma co prawda 8 lat ale caly juz siwy pyszczek:shake: Quote
j3nny Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 czyli można się już cieszyć? Leonek zostanie w domku?:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 j3nny napisał(a):czyli można się już cieszyć? Leonek zostanie w domku?:loveu: Tak mysle:lol: Quote
Recommended Posts