Evelin Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 zagladam,tylko nie zawsze piszę.. Fajnie,że udało się znaleźć pieskom domki...:loveu: Zastanawiaj się Marlenuś na Dropsikiem,zastanawiaj.. Jak piszesz i bojaźliwości psów-to od razu pomyślałam o psie mojej siostry Gerdzie.Gerdunia trafiła do niej jak szczeniak ze swoją mamą i od poczatku była strachliwa..to chyba wynika z charakteru psa.Nigdy nie bedzie odwazna,ale jest bardzo kochana.Po prostu taka jest i wszyscy to akceptują. Quote
Marlenuś91 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Dropsik zostaje jak by coś się zmieniło to dam znać ;] :loveu: Quote
Guest monia3a Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 To super wiadomości :) Czyli już wszystkie znalazły domki ?? Quote
Marlenuś91 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Dokładnie tak ;] wszyscy domownicy zakceptowali Dropsa ;] I polecam się na przyszłośc z miła chęcią mogę brać nadal szczeniaki na DT Quote
Guest monia3a Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Marlenuś91']I polecam się na przyszłośc z miła chęcią mogę brać nadal szczeniaki na DT[/quote] Będę pamiętać Quote
nika28 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Wspaniała wiadomość że Dropsik ma DS :multi: Marlenuś91, zmień tytuł koniecznie :p Quote
Marlenuś91 Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Tak ja też ;] się cieszę że został u mnie :D Ehh wszystkim domownikom przypadł do serducha. Jest grzeczy słucha się i wogóle taki kochany :loveu: Quote
Recommended Posts