Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='McDzik']Oczywiście się pojawi :) tylko pewnie troszkę późno, bo jak się poszczęści, to może zostaniemy do finałów :) o ile nasz transport się zgodzi :mad:[/QUOTE] Super by było :loveu: To jeszcze raz powodzenia i trzymajcie się tam jutro, a Arniego wycałuj od ciotki :loveu::loveu: [quote name='wiki4']Tatek, Ty coś bujasz :evil_lol: Ja mam większą garderobę :eviltong: A w ogóle to kto Ci pozwolił tam wejść :mad:[/QUOTE] Mój dom, i włażę gdzie mnie kopyta poniosą XD. Po za tym to jakbyś nie zauważyła ta nowa dobudówka którą kazałaś sobie zrobić bo rzeczy ci się nie mieszczą... :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Super by było :loveu: To jeszcze raz powodzenia i trzymajcie się tam jutro, a Arniego wycałuj od ciotki :loveu::loveu: Mój dom, i włażę gdzie mnie kopyta poniosą XD. Po za tym to jakbyś nie zauważyła ta nowa dobudówka którą kazałaś sobie zrobić bo rzeczy ci się nie mieszczą... :diabloti:[/QUOTE] To przez Ciebie mi się nie mieszczą! :angryy: :shake: Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Jak ty tyle ciuchów kupujesz... Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Jak ty tyle ciuchów kupujesz...[/QUOTE] Ona się rozwija, nie krzycz na nią. :mad: :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Jak ty tyle ciuchów kupujesz...[/QUOTE] Za Twoją kasę :evil_lol: [quote name='Cavy']Ona się rozwija, nie krzycz na nią. :mad: :evil_lol:[/QUOTE] I tak już jestem przygłuchawa przez niego :placz: :diabloti: Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Nie rozmawiam z tobą bo zapomniałaś o moim Fuksie! Do jutra! A tymczasem idę odsypiać noc, bo padam xD Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Nie rozmawiam z tobą bo zapomniałaś o moim Fuksie! Do jutra! A tymczasem idę odsypiać noc, bo padam xD[/QUOTE] A skąd wiesz, że mówiłam o TWOIM Fuksie ? :cool3: Dobranoc :lol: Quote
iwcza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']A skąd wiesz, że mówiłam o TWOIM Fuksie ? :cool3: [/QUOTE] To jest NASZ Fuks :loveu: Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Idę odsypiać nockę xD.Baj do wszystkich oprócz tej złej córki! xDD Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Idę odsypiać nockę xD.Baj do wszystkich oprócz tej złej córki! xDD[/QUOTE] Powtarzasz się :evil_lol: Masz rację siostrzyczko, NASZ Fuksio, NASZE Tofiki, NASZA Lisa :loveu: Quote
Foxowa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Może ci przed jutrem przebaczę, ale wątpie bo zanim przebaczę to padnę. xD Quote
iwcza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Powtarzasz się :evil_lol: Masz rację siostrzyczko, NASZ Fuksio, NASZE Tofiki, NASZA Lisa :loveu:[/QUOTE] &kot[FONT=Arial Narrow][SIZE=1](y)[/SIZE][/FONT] :evil_lol: Quote
McDzik Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Foxowa']Super by było :loveu: To jeszcze raz powodzenia i trzymajcie się tam jutro, a Arniego wycałuj od ciotki :loveu::loveu: [/QUOTE] wycałuje, wycałuje , hehe :cool3: trzymac tam kciuki jutro o 12:20 :cool3: Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='iwcza']&kot[FONT=Arial Narrow][SIZE=1](y)[/SIZE][/FONT] :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie, to dwa! :evil_lol: Quote
iwcza Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cavy']dokładnie, to dwa! :evil_lol:[/QUOTE] Mogę jeszcze dorzucić królika i rybki :razz: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cavy']dokładnie, to dwa! :evil_lol:[/QUOTE] Twój i mój? :razz: Kundzia, Puszek i jeszcze jakiś? :razz: Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Twój i mój? :razz: Kundzia, Puszek i jeszcze jakiś? :razz:[/QUOTE] Z tego co mi wiadomo, to tylko te dwa skurczybyki. :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cavy']Z tego co mi wiadomo, to tylko te dwa skurczybyki. :evil_lol:[/QUOTE] OK, to ja się zgłoszę jeszcze z 3 akwa i 2 gołębnikami :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']OK, to ja się zgłoszę jeszcze z 3 akwa i 2 gołębnikami :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam 2 welonki. :cool3: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Tatuś! Wiesz, że mama jest w ciąży!!! :evil_lol: Będą bliźniaki :multi: :eviltong: Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Tatuś! Wiesz, że mama jest w ciąży!!! :evil_lol: Będą bliźniaki :multi: :eviltong:[/QUOTE] Co za bachor niedobry, zawsze sie musi wygadać. :mad: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cavy']Co za bachor niedobry, zawsze sie musi wygadać. :mad:[/QUOTE] Nie krzycz na mnie :placz: Te przyszłe dzieci będą miały przerąbane :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Nie krzycz na mnie :placz: Te przyszłe dzieci będą miały przerąbane :evil_lol:[/QUOTE] patologiczna rodzina. :shake: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Cavy']patologiczna rodzina. :shake:[/QUOTE] Dokładnie :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [LEFT]hej :cool3: gratulejszyn :diabloti: [/LEFT] Quote
Recommended Posts