Foxowa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Kaya masz prawdopodobnie małą moją co co chcesz?! XD Furia niech ci będzie skarbie ale po cichu czasem Fizia xDDD Quote
łapeczek Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 łooch nie wesooło bylo jak bez %% i taka wiksa xD hehehe nie no spoooko Quote
marta_gp Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ale śmieszna ta maskotka pudla :eviltong: A ludzie to musieli się nieźle na was patrzeć :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hahah, no nie mogie......:roflt: Fajnie, fajnie :D Quote
psiulka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Sorata']ale śmieszna ta maskotka pudla :eviltong: A ludzie to musieli się nieźle na was patrzeć :evil_lol:[/quote] Noo, to Zdzicha, też mi się spodobała! Nie mówię nic, ale gdy Zdzicha łaziła po drzewach, a my ją usiłowałyśmy strącić stamtąd kijem 3metrwym, to jakaś para aż przystanęła w trakcie spaceru i wcale się nie kryli z tym patrzeniem na nas. Dopiero jak wszystkie się w ich stronę odwróciłyśmy, to sobie poszli. :evil_lol: Quote
marta_gp Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 a co ona robiła na drzewie? :crazyeye: W MP jest rzut psem w drzewo? :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Sorata']a co ona robiła na drzewie? :crazyeye: W MP jest rzut psem w drzewo? :evil_lol:[/quote] Wieszała się na gałęziach. Mam nawet filmiki. :evil_lol: Kto wie, kto wie, może akurat będzie i wtedy wszystkich pokonamy, hahaha :diabloti: Quote
marta_gp Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 tak ją źle traktowałyście, ze postanowiła się powiesić? :shake: Quote
Kisses Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 'Rzut psem na drzewo' to nowa figura w MP, ale ciii! Tylko my ją jak narazie umiemy :cool1: Taak, ta para była genialna, patrzyło sie jeszcze kilka osób. No ale sory, wiecie, jak to wyglądało? :D Tak, jesteśmy Timem z Rzeszowa i okolic, rządzimy! :lol: Quote
Foxowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Kurde wy tu żartujecie, a ja mam 3 wojnę światową :lol: Psy mi biegają tam i z powrotem, a mądry tatuś Fóx wszystkie miśki jej oddaje. Ale kilka razy przez przypadek ją chapną przy przeciąganiu miśkiem. Ale co tam, liczy się że miśka oddał :cool3: Od 6:30 na nogach bo Fuks do małej, a mała do Fuksa. Drzwi im przeszkadzały i skomleli :evil_lol: Tamten filmik się nie wgrał i teraz go wrzucam. Tylko jeszcze 38 min :lol::roll::roll: Quote
Czasowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Tylko 38 minut? :crazyeye: To sie nie doczekam :shake: Quote
Foxowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 [url=http://www.youtube.com/watch?v=0ntlaapUdDA]YouTube - Kiss/Fox MP[/url] Filmik nr. 2 ja tam jestem. Wstyd mnie pokazywać, bo się pomyliłam ale xD Quote
Czasowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 A od kiedy to zwierzęta się na ringówce podnosi, żeby latały. :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 obejrze filmiki jak wroce bo mam za 10 min autobus Quote
Foxowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Za małe do prowadzenia i do trzymania :eviltong: Quote
Czasowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Foxowa']Za małe do prowadzenia i do trzymania :eviltong:[/quote] faktycznie. Ważne, że się nie uduszą :diabloti: Quote
Foxowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 N o i o to chodzi XD. Mam możliwe psa na MP ale to ciii... ^^ Quote
Cavy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Biedny DINOZAUR Patrycji. :crazyeye: :shake: To przecież nie jest krowa, jeszcze zielona, chyba, że za dużo trawy zeżarła. :lol: :eviltong: Coś to Kaya cicho siedziała na filmiku. :mad: Quote
Czasowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Foxowa']N o i o to chodzi XD. Mam możliwe psa na MP ale to ciii... ^^[/quote] Co wszystko cii... jakiego? :eviltong: Quote
Foxowa Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Charta angielskiego whippeta: Ilona wspominała o Yumi MIYU Minori ad Majus [IMG]http://www.slim-extreme-whippet.yoyo.pl/images/dzialy/max-yumi.jpg[/IMG] Quote
Czasowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [quote name='Foxowa']Charta angielskiego whippeta: Ilona wspominała o Yumi MIYU Minori ad Majus [IMG]http://www.slim-extreme-whippet.yoyo.pl/images/dzialy/max-yumi.jpg[/IMG][/quote] Aha. znam. ;) Quote
Pestka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [url]http://www.slim-extreme-whippet.yoyo.pl/images/dzialy/max-yumi.jpg[/url] ładny, a jakie masz tego MP? Quote
Recommended Posts