Jump to content
Dogomania

Galeria Lady, Ineczki, Cessiego oraz również Afrodyty i Charlotty małej maltanki

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']łłłooo matko ! was dalej nie ma :shake: kogo ja spytam o wystawe w Krakowie jak wszyscy maja daleko i nikt sie nie wybiera???!!![/quote]
Jedziemy do Krakowa na wystawe z Cessim ,ale Ineczka też będzie;)

Posted

zazdroszczę wam tych wystaw... Moja Tolka nie jest rodowodowa, ale dopiero tutaj się dowiedziałam, ze rodowód jednak ma znaczenie ;) Ale mimo tego nie zamieniłabym mojej urwiski na innego pieska :)jeśli kiedyś w przyszłości zdecyduję się na drugiego pieska to na pewno z rodowodem :)
Jak na razie kibicujemuy innym pieką :)

[URL]http://images50.fotosik.pl/88/f1471d642106d585.jpg[/URL]
ale Inka ma włos :mdleje:

Posted

łął ale gorąco,aż się nie chce wychodzić na dwór nawet moim dzieciom(psiakom).
Cicho jest bo nikt nie pisze i tyle;)
Iberia gdzieś mi wsiąkłaś w Krakowie, szukałam i nie mogłam cię znaleź, choć ja teraz czasami na coś się patrze i niewidze taka zmęczona jestem:razz:

Posted

No hej ja ciebie widziałam ale byłaś akurat na ringu :) niestety przy wystawianiu dwóch psiaków nie ma już tak czasu na pogaduchy :) a jak wam poszło??

Posted

[quote name='dysia-u']:mad::mad::mad: no a gdzie fotki???[/quote]
NIestety nie mam ani jednej nawet dla siebie:-?. Może iberia cichaczem nam zrobiła , w niej jedyna nadzieja ,ale wątpie

Posted

[quote name='ladyyork']NIestety nie mam ani jednej nawet dla siebie:-?. Może iberia cichaczem nam zrobiła , w niej jedyna nadzieja ,ale wątpie[/quote]

Niestety na osach nie robiłam zadnej fotki nie było kiedy szykowalam swoje panny w tym czasie

• 3 weeks later...
Posted

Kiedy będą jakieś fotki?:)

Wiem, że masz spore doświadczenie w wystawach.
Czy na ringu mają szanse na wysoką ocenę i może jakieś miejsce suszki ważące około 4 kg?
Za około 2 miesiące planujemy pierwsza wystawę a Grace waży już 3 kg :roll:
Nie jest gruba, spokojnie można policzyć jej wszystkie żeberka.. heh

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='tigrunia']A ja tak przelotem skromnie się zapytam - kim pokryłaś Lady ? :cool3:[/quote]
No wiesz tigrunia jak mozesz mnie oskarżać o produkcje kundelków,
nie kryłam Lady tylko Inke
Tatusiem jest Amirek
[URL="http://yorki-lady.pl.tl/Mioty-Planowane.htm?PHPSESSID=2b3ecd050b7a45a611afdf498c355fb2"]Hodowla Yorkshire terierów " Z Raju Lady " - Mioty Planowane[/URL]
syla929 pewnie że ma szanse ,waga to nie wszysko,czasami psiak jest ciężki a tak zgrabny że tych kilogramów nie widać;)