dysia-u Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Hej , co u was tak cicho :roll::roll::roll: tylko echo lata po waszej galerii:shake: Quote
dysia-u Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 łłłooo matko ! was dalej nie ma :shake: kogo ja spytam o wystawe w Krakowie jak wszyscy maja daleko i nikt sie nie wybiera???!!! Quote
ladyyork Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='dysia-u']łłłooo matko ! was dalej nie ma :shake: kogo ja spytam o wystawe w Krakowie jak wszyscy maja daleko i nikt sie nie wybiera???!!![/quote] Jedziemy do Krakowa na wystawe z Cessim ,ale Ineczka też będzie;) Quote
ladyyork Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='iberia']no to spotkamy się w krakowie :)[/quote] Super:multi: Quote
dysia-u Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Którego dnia są yorki? W ubiegłym roku pojechałam a okazało się że yorki były dzień wcześniej :-( Quote
karkakarka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 zazdroszczę wam tych wystaw... Moja Tolka nie jest rodowodowa, ale dopiero tutaj się dowiedziałam, ze rodowód jednak ma znaczenie ;) Ale mimo tego nie zamieniłabym mojej urwiski na innego pieska :)jeśli kiedyś w przyszłości zdecyduję się na drugiego pieska to na pewno z rodowodem :) Jak na razie kibicujemuy innym pieką :) [URL]http://images50.fotosik.pl/88/f1471d642106d585.jpg[/URL] ale Inka ma włos :mdleje: Quote
dysia-u Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Ciekawa jestem jak się Cessi zachowywał w krakowie. Odezwijcie się.:crazyeye: Quote
karkakarka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 I jak w Krakowie było ?? O fotki prosimy :lol: Quote
ladyyork Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 łął ale gorąco,aż się nie chce wychodzić na dwór nawet moim dzieciom(psiakom). Cicho jest bo nikt nie pisze i tyle;) Iberia gdzieś mi wsiąkłaś w Krakowie, szukałam i nie mogłam cię znaleź, choć ja teraz czasami na coś się patrze i niewidze taka zmęczona jestem:razz: Quote
iberia Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 No hej ja ciebie widziałam ale byłaś akurat na ringu :) niestety przy wystawianiu dwóch psiaków nie ma już tak czasu na pogaduchy :) a jak wam poszło?? Quote
ladyyork Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 Marnie, Cessi wogle nie chciał chodzić,ja chyba też nie przygotowałąm się psychicznie na wystawe w Krakowie, tyle mam roboty teraz;) Quote
ladyyork Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='karkakarka']następnym razem będzie lepiej ;)[/quote] Mam nadzieje bo następny raz to będzie sie zaliczał już do hodowlanki;) Quote
ladyyork Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 [quote name='dysia-u']:mad::mad::mad: no a gdzie fotki???[/quote] NIestety nie mam ani jednej nawet dla siebie:-?. Może iberia cichaczem nam zrobiła , w niej jedyna nadzieja ,ale wątpie Quote
iberia Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='ladyyork']NIestety nie mam ani jednej nawet dla siebie:-?. Może iberia cichaczem nam zrobiła , w niej jedyna nadzieja ,ale wątpie[/quote] Niestety na osach nie robiłam zadnej fotki nie było kiedy szykowalam swoje panny w tym czasie Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A to może jakieś domowe fotki się znajdą :cool3: Quote
eve86 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Witamy w niedzielny wieczór- same śliczności w tej galerii :-o ogladamy ogladamy i sie nie możemy napatrzec :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 A ja tak przelotem skromnie się zapytam - kim pokryłaś Lady ? :cool3: Quote
syla929 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kiedy będą jakieś fotki?:) Wiem, że masz spore doświadczenie w wystawach. Czy na ringu mają szanse na wysoką ocenę i może jakieś miejsce suszki ważące około 4 kg? Za około 2 miesiące planujemy pierwsza wystawę a Grace waży już 3 kg :roll: Nie jest gruba, spokojnie można policzyć jej wszystkie żeberka.. heh Quote
ladyyork Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='tigrunia']A ja tak przelotem skromnie się zapytam - kim pokryłaś Lady ? :cool3:[/quote] No wiesz tigrunia jak mozesz mnie oskarżać o produkcje kundelków, nie kryłam Lady tylko Inke Tatusiem jest Amirek [URL="http://yorki-lady.pl.tl/Mioty-Planowane.htm?PHPSESSID=2b3ecd050b7a45a611afdf498c355fb2"]Hodowla Yorkshire terierów " Z Raju Lady " - Mioty Planowane[/URL] syla929 pewnie że ma szanse ,waga to nie wszysko,czasami psiak jest ciężki a tak zgrabny że tych kilogramów nie widać;) Quote
Recommended Posts