Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agama']Madziu jutro sie zaczyna wystawka,z Polski prawie 1000 zgloszonych psow,kolezanki od chartow pojechaly wczoraj[/QUOTE]

oooo to ja do tyłu jestem :razz:
wiem ze mial byc moj Max ale niestety jednemu z psow Pia przeciwciała nie wyszły i niemógłby wrócić do Szwecji, więc zrezygnowała :-(

ale trzymam kciuki za inne polskie grzywki :kciuki: za Satynke szczegolnie ;)

Posted

Ja również trzymam kciuki za Satynkę. Jestem jej pierwsza fanka i tak już pozostanie. Mała jest boska i bardzo bym chciała, żeby właśnie takie psy z tak boskim temperamentem wygrywały!!!!

Posted

[U]Zwycięzca Europy 2008 [/U]
Olegro Katrin Never Stop
Irina Poarott

[U]Młodziezowy Zwycięzca Europy 2008 [/U]
Route 66 de Gabritho
Adore Moi Poarott

Never Stop jest cuuuuuuuuudnyyyyyy :loveu:

Posted

Powiem ze Kiss Iboyla sedziowala dziwnie i duzo osob bylo zawiedzionych jej wyborami. Ja niestety nie mialam czasu ogladac calego sedziowania i nawet nikogo wiecej z Polski nie widzialam.

Posted

[IMG]http://img386.imageshack.us/img386/9312/ddduq6.jpg[/IMG]
fot.T.Borkowski

Sędzina tak sie przymilała, tak sie przymilała i nic nie dała:evil_lol:
Wybierała dziwnie.. ja w kazdym razie Satyny bym mnie zamieniła za zwyciezczynie klasy;)

Posted

Ja wczoraj miziałam Satynkę:loveu::loveu::loveu:
Boska jest ta suczka. Wspaniała anatomia, psychika i boski charakter.Uważam za duże nieporozumienie że na europejskiej jej nie dostrzeżono. Dla mnie naprawdę zjawiskowa.