Balbina. Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 w formie pasztetu polecam animondę.A tak nawiasem mówiąc-próbował ktoś animondę z rybą i kurczakiem? Jest w krak-vecie i tak sie na nią czaję ale moze poprosze zoologa żeby mi sprowadził. To co-próbował ktoś?Ogólnie mój pies połyka animondę ale nie wiem jak z tym nowym smakiem? Quote
Talia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dzisiaj byłam w sklepie Piotr i Paweł i skusiłam się na puszkę karmy firmy . Skład nie był najgorszy jak za taką cenę. 51% mięsa, są tam trzy rodzaje - Wołowina i Dziczyzna (kawałki w sosie), Kurczak (pasztet), Kaczka z Wątróbką (galaretka). Każda ok 3,60 za 400g. Skusiłam się na pasztet i spróbuje wypełnić nim konga. Tu jest strona tej karmy: [url]http://www.butcherspetcare.pl/20/produkty.html[/url] Quote
ania90 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Balbina12']w formie pasztetu polecam animondę.A tak nawiasem mówiąc-próbował ktoś animondę z rybą i kurczakiem? Jest w krak-vecie i tak sie na nią czaję ale moze poprosze zoologa żeby mi sprowadził. To co-próbował ktoś?Ogólnie mój pies połyka animondę ale nie wiem jak z tym nowym smakiem?[/QUOTE] ja kupilam mojemu new smaki jest ich pare i wszyskie smaki je animondy az uszy mu sie trzesa Quote
Talia Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Na pewno nie jest to jakaś super jakość, ale jako wypełnienie konga dało radę :) Quote
Recommended Posts