Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nawet nie wiedzialam ze nie bylo tej karmy jakis czas:roll:
a my wracamy do eagle pack:multi:poprzednio suka byla dosc dlugo na tej karmie - chyba najdluzej ze wszystkich. Bylo super. Nagle cos sie popsulo - nie wiem czy przez karme czy nie. Mam nadzieje, ze uda nam sie wrocic na jeszcze dluzej.
Czy eagle niebieski dla doroslych - orginal? - zawsze byl z wieprzowina??

• 2 months later...
Posted

[quote name='bodzia78']chyba tak.. Spróbuj NATURAL (psy dorosłe – jagnięcina)[/quote]

juz nieaktualne bo znowu gotuje, i przeszlam na troszke tansze suche - daje suchego przy gotowanym rano troche. A wtedy eagle+gotowane to jednak za duzo wychodzi. Choc lubie ta karme, ale poki gotuje i moge to wole tak karmic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='bodzia78']chyba tak.. Spróbuj NATURAL (psy dorosłe – jagnięcina)[/quote]

a masz doswiadczenie z ta karma?
znowu przechodze na suche...Moja suka ma lupiez co jakis czas i matowa siersc. Niby jest wyglada ladnie, a jak sie dotyka, albo czesze to widac ze nie do konca. Pies nie jest chory.
I zastanawiam sie nad wlasnie ta z jagniecina - biore tez pod uwage proformance i nie wiem co wybrac...cenowo prawie to samo

Posted

[quote name='bodzia78']hmmm - performance nie brałam :) ale Natural był ok. weź małe op i sprwadź jak zadziała :)[/quote]

male opakowanie przy psie 38 kg nic mi nie da;) musze brac 15 kg, a boje sie eksperymentowac...chociaz oczywiscie dopoki nie sprobuje sie nie dowiem, ale wiem ze ciagle zmiany sa niewskazane

• 2 years later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

[quote name='Marek Kurski']gdzie mozna kupic Eagle ? szukałem jej i nie znalazlem[/QUOTE]
ja znalazłam tu: [url]http://www.bewet.pl/index.php?cPath=2_9_181_349[/url]
zastanawiam się nad wersją holistic lurge and giant puppy - ktoś może stosował?