Akitka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hm... Szukam jakiejś karmy dla Ambry, może zdecyduje się na Bozitę? Wiem już, że ani Eukanuba, ani Hill's, ani Purina Proplan Ambrze nie służą. ;/ Quote
Iza i CTR Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Akitka, do wyboru masz dwa rodzaje karm - Bozita Premium, albo Bozita Robur z duza iloscia swiezego miesa. Mozesz tez sprobowac karmy w puszkach :). Quote
coztego Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Właśnie zauważyłam, że Bozita Premium ma bardzo wysokie dawkowanie, co mnie lekko zniechęciło... :hmmmm: Quote
coztego Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Jednak się skusiłam, Kreska od tygodnia podjada Bozitę Original i jak na razie jest super. Kupki eleganckie (jeszcze na żadnej karmie nie były takie ładne 8) ), suce smakuje, więc początek bardzo obiecujący ;) Quote
mam psa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 mialem okazje krotko karmic ale mojemu psu raczej nie specjalnie sluzyla, znajomy chodowca odradzil mi z uwagi na jej slaby sklad. kupuje czasami mokra, ktora ma lepszy sklad Quote
GATUSO Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wysokie dawkowanie,nic dobrego nie oznacza:shake: Quote
Recommended Posts