JustynaM. Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 hej dotarlam tu teraz bo jutro wylatuje wiec nie mam dzisiaj na nic czasu ,ja tez zaczelam robic ogloszenia,na razie 3 jutro dorobie wieczorem.Pozdrawiam Quote
JustynaM. Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 czyli co znalazl sie wlasciciel?????? Quote
Witokret Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Ludziki kochane - bardzo dziękujemy Wam za pomoc :loveu: Sunieczka już wróciła do swojego domku :multi: To naprawdę wspaniali ludzie i wspaniały dom :lol: Nasza Łatka nazywa się Lusia i jest u Państwa od tygodnia - została zabrana od pijaczka, który nie za bardzo radzi sobie ze sobą, a co dopiero z psiakiem... Państwo nie zdążyli jeszcze maluchowi zrobić adresówki, pani pomaga różnym napotkanym na ulicy bidom - szuka im domów więc zna ten problem, ale... no każdemu może się zdarzyć ;) Jechałyśmy nastawione bardzo bojowo, ale rozbroiła nas radość z odzyskanej psiny :loveu: - sama przyjemność. Żeby wszystkie psiaki miały takie szczęscie jak Lusia ! Jesteśmy prawie sąsiadami więc za jakiś czas dostałyśmy zaproszenie do odwiedzenia Lusi - podobno przez ten czas poza domem urosła :razz: Ufff... Quote
strup Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Super! :multi: To chyba temat mozna zamknąć, by nie zagradzał drogi innym psiakom. :roll: Quote
jayo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ale ogloszen nie sciagajcie :-) szczeniorow i calej reszty do wydania cale mnostwo :oops: moze ktores inne skorzysta.. Quote
Panca Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 oby wszystkie watki byly takie krotkie i z takim szczesliwym zakonczeniem :B-fly: Quote
oliega Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jak cudownie :multi: byłam bez netu, ale cały czas trzymalam kciuki, a dzis taka miła niespodzianka :p oby tak zawsze... Quote
Witokret Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 jayo napisał(a):ale ogloszen nie sciagajcie :-) szczeniorow i calej reszty do wydania cale mnostwo :oops: moze ktores inne skorzysta.. Kochana, a o co Ty nas posądzasz... :cool3: Quote
JustynaM. Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :multi::multi::multi::multi: super ze malutka wróciła do domku Quote
Recommended Posts